08 October 2010

Score'da bir gün...




Hepimiz aynı dertten yakınıp duruyoruz. Günlük işlerimizin koşturmacası içinde kendimize çok az zaman ayırabiliyor ve ne yazık ki çoğumuz düzensiz bir hayat sürdürerek sağlıksız yaşıyoruz. Pek çoğumuz bu düzensizlik nedeni ile niyetliyiz spora başlamaya ama bir türlü ucundan köşesinden tutup başlayamıyoruz.

Günlerine Score'da başlayıp yüksek bir tempoyla güne devam eden ya da gün içinde spora mutlaka vakit ayıran eğlenceli bir kalabalığın var olduğunu Score'a yaptığımız ziyaretler sırasında görünce, bu eğlenceli topluluğun varlığını paylaşmak ve spora başlamak isteyenler için tetikleyici olması için gördüklerimizi anlatmak istedik. :)


Önümüzdeki bir kaç gün içinde de şanslı bir kişi, Score Fitness ve Spa'dan 3 aylık hediye üyelik kazanıyor olacak. Detaylar için yapmanız gereken sık sık bloğu kontrol etmek. Şanslı kişi siz olursanız aşağıdaki faaliyetlere katılma olanağı yakalamış olacaksınız. Şimdiden bol şanslar.

Bakın Score'da bir gün nasıl başlıyor ve geçip gidiyor...

07:00 Misafir İlişkileri Score'u açıyor ve gün ağırır ağırmaz spora hazır dinamik bünyeleri karşılamaya başlıyor. Yalnız spor yapmaktan hoşlanan ya da 25 metre uzunluğundaki havuzun keyfini az kişi ile çıkarmak isteyen üyeler bu saatlerde salona gelmeyi tercih ediyor. Yepyeni bir gün rahat ve huzurlu bir şekilde Score'da başlıyor.


09:00 Score için yepyeni bür üye iseniz sizi danışman hocanız karşılıyor ve gerekli ölçümlemeleri yaparak hedefleriniz doğrultusunda sizin için özel bir program oluşturuyor.


Hafta içi sabah saatleri;


''PlatesMatwork'' grup dersi: Ayşe Hoca ile doğal duruş pozisyonunu koruma ya da doğal duruş pozisyonuna sahip olmak isteyen üyeler için salonda başlıyor. Aletli plates derslerini de özel eğitmenler eşliğinde almak mümkün.


“Hat Blaster” ve “Action Balance” dersleri: Yüksek ritimli aerobik çalışmaları sonrasında bel, karın ve kalça bölgelerine yoğunlaşarak sıkılaşmayı ve dayanıklılığı arttırarak denge duygusunu geliştirmek isteyen spor severler Esin Hoca eşliğinde kısa sürede hedeflerine ulaşmaya başlıyorlar.

''Dance Moves” dersleri: Sportif faaliyetlerden zaman içerisinde sıkılabilen bünyeler içinse, müthiş eğlenceli bir ders Dinçer ve Hazel Hoca'dan geliyor. House, latin, jazz gibi dansların temel adımlarının aerobik adımları ile birlikte kullanıldığı derste katılımcılar kıpır kıpır, dansın enerjisi ile coşuyorlar.

11:00 (Cumartesi) Yoga zamanı “Hatha Yoga” tekniğinin uygulandığı ders stres azaltıcı nefes alıştırmaları ve akıcı asanalardan oluşuyor ve katılımcılar vücutlarını şekillendirirken ruhlarını da arındırıyor.


12:00
Spa Merkezi açılıyor. Merkezde bölgesel ve tam vücut masaj terapilerinin yanı sıra, cilt ve el ayak bakımı da yapılıyor. Gününe spada devam edenler için, gün müthiş keyifli bir hal alıyor. Spa Merkezi'nin sunduğu hizmetlerden yararlanmak için Score üyesi olmak grekmiyor bunun için sadece tık tık randevu alabilir, siz de gününüzü burada değerlendirebilirsiniz.




14:00
Siz spor yaparken çocuklarınız da onlar için oluşturlan alanda diledikleri gibi vakit geçiriyor, kendileri ile ilgilene görevliler ile oyunlar oynayabiliyorlar.


16:00
Gün boyu hamam sauna ve dinlenme alanları aktif. Üyeler istedikleri anda, hamama girebilir kese yaptırıp streslerinnden arınabilir, köpük masajı ile yumuşacık bir cilt kazanabilirler.




18:00
Çöken karanlık ile birlikte işlerinden çıkan üyeler salona gelmeye başlıyor. Salonun en hareketli saatleri de böylelikle başlıyor. DJ'in cardio alanındaki müziğin başına geçmesi ile coşku artmaya başlıyor.





20:00
Yüksek tempolu çalışmalar kalori yakarak devam ediyor. Bu saatlerde isteyen üyeler, aerobik ya da spining stüdyosundaki grup derslerine katılıyorlar, isteyen üyeler squash basketbol ya da masa tenisi oynuyorlar. İsteyenler ise suyun bünyede yarattığı rahatlama etkisi ile yüzmeye devam ediyorlar.



22:00
Uğurlanan son üyenin ardından salon kapılarını yepyeni bir güne hazırlanmak üzere kapatıyor.

2 comments:

  1. anlatılan herşey çok güzel okurken bile rahatlıyor insan ancak biraz da ücretlerden bahsetseydiniz hiç fena olmayacaktı üyelik ücretleriç,grup indirimleri yada taksit olanakları nasıl bunları da öğrensek belki değerlendirmek daha kolay olur biz müşteriler açısından

    ReplyDelete
  2. 0224 242 68 00 no'lu telefondan her türlü detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.

    ReplyDelete