16 October 2010

3 alfa romeo'nun sahibi kim oldu?


8 Mayıs - 8 Eylül tarihleri boyunca devam eden, Kim Bunların Sahibi diyerek yana yakıla arandığımız ve birbirinden güzel 3 Alfa Romeo için birer kullanızı aradığımız kampanyanın sonuna gelindi. Çekiliş yapıldı ve araçların sahipleri belli oldu.



150 liralık alışveriş ile Alfa Romeo Mito kazandı…
Çekiliş sonucu Kırmızı Alfa Romeo Mito’nun sahibi olan Hüseyin Bağırcı, Korupark’ta yapmış olduğu 150 liralık alışveriş karşılığı kampanyaya katıldığını ve kazanmış olduğu 4 biletten birine arabanın isabet ettiğini belirtti.


Bilecikli Korupark ziyaretçisi Alfa Romeo Mito sahibi oldu…
Korupark’a alışveriş için sık sık Bilecik’ten Bursa’ya geldiğini belirten Beyaz Alfa Romeo Mito’nun talihlisi Özüm Eğilmez, bugüne kadar şanslı olduğuna inanmadığını ama Korupark’ta yapmış olduğu alışverişlerin kendisine şans getirdiğini ve muhteşem bir otomobil kazandırdığını ifade etti.


Siyah Alfa Romeo Neşe Emiraloğlu'nun...
Bursa Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan. Neşe Emiralioğlu siyah aracın sahibi olurken, çok sayıda kupon sahibi olduğunu ve kendi şansının çok yüksek olduğuna inandığını anlattı. Neşe Hanım aracı kullanmak üzere oğluna hediye edeceğini belirtti.

No comments:

Post a Comment