19 April 2010

doğadan desenler çiz, eurodisney'e uç!

Marks & Spencer, küresel ısınmanın etkilerini azaltmak , daha iyi bir çevre ve daha iyi bir doğada yaşayabilmek için başlattığı PLAN A Türkiye projesine, çocukları da dahil ediyor.

17 Mayıs'ın son başvuru günü olduğu 'Doğadan Desenler Çiz' temalı bir tasarım yarışması düzenliyor.

01.01.1998 – 31.12.2004 yılları arasında doğan tüm çocukların katılımına açık olan yarışmada, brinciliği kazanan miniği Euro Disney’de masal gibi bir seyahat , 500TL’lik hediye çeki bekliyor.

İkincilik kazanan çocuk 300 TL’lik Marks & Spencer hediye çeki ve içinde Nintendo Wii oyun konsolu, Flik Flak çocuk saati olan hediye paketinin, üçüncülük kazanan çocuk ise 200 TL’lik Marks & Spencer hediye çeki, Nintendo DS oyun konsolu ve Flik Flak çocuk saatinden oluşan hediye paketinin sahibi oluyor.

Doğadaki güzellikler arasından seçtiklerini resmedecek olan miniklerin tasarımları t-shirtler üzerine basılacak ve daha sonra Marks &Spencer Mağazalarında satışa sunulacak.

Nasıl Katılacaklar?

Çocuklar “Doğadan Desenler Çiz” temalı yarışmaya tek bir resimle katılabilecek. Minik ressamlar, kuru boya, sulu boya, pastel boya malzemesini kullanarak doğadan seçtiklerini A4 boyutunda resim kâğıdına resmedecekler. Resmin arkasına tasarımlarının, t-shirtlerin neresinde yer almalarını istediklerini belirtecekler. Yarışmaya katılan çocukların resimlerinin arkasına isimlerini, irtibat numaralarını, doğum yılını yazmaları ve ebeveynlerının imzaları ile birlikte en geç 17 Mayıs 2010 tarihine kadar, PK 32 Sahrayıcedit 34735 İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor.

No comments:

Post a Comment