29 April 2010

Annelere Hediyenin milyon çeşidi Korupark'ta.

İşte sizin için seçtiklerimiz


CLAIRE’S

Claire’s de anneleriniz için şık çantalardan, şapka ve fularlara, takılardan, kozmetik ürünlerine kadar farklı hediye seçeneklerini uygun fiyata bulabilirsiniz. 01-09 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü’ne özel, çanta ve cüzdanlarda ikinci ürüne 50% indirim fırsatını ve annenize hediye alırken kendinize de Claire’s in anneler gününe özel lipgloss hediyesini almayı unutmayın. Ayrıca, Bonus kart sahiplerine özel 50 TL ve üzeri alışverişlerinde %20 indirim fırsatı...

U.S. Polo Assn

U.S. Polo Assn., annesine şık bir Anneler Günü hediyesi almak isteyenlere birbirinden renkli alternatifler sunuyor. Taptaze, cıvıl cıvıl bahar renklerinden oluşan U.S. Polo 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonu, rahatlığı ve estetiği buluşturuyor.

Vero Moda

Vero Moda, Anneler Gününe Özel 10 Mayıs 2010 Tarihine Kadar Yapacağınız Alışverişlerde İkinci Ürüne %50 İndirim Avantajı Sağlıyor.

LC Waikiki

LC Waikiki’den 01-09 Mayıs 2010 tarihleri arasında tüm ürünlerde yapılacak alışverişlerde “3 Ürün Alana 1 Ürün Hediye”… Üstelik Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla…

Faik Sönmez

Kalbinizdeki en değerli hazinenize sevginizi sunmanız için, Faik Sönmez' in 2010 İlkbahar -Yaz koleksiyonunun sevgiyle ve titizlikle hazırlanmış ürünleri sizleri bekliyor.

Flo

Flo, anneler günü alışverişi yapan herkese “pırlantalı inci küpe” hediye ediyor

Binlerce çeşit ürün ile ayakkabıda moda kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, bir ilke imza atıyor. Her anne pırlantadır diyen FLO bu Anneler Günü’nde 99 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese stok sınırlaması olmadan Asgold güvencesiyle pırlantalı inci küpe hediye ediyor. 23 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile annenizi birbirinden şık ayakkabıların yanı sıra yıllarca takacağı pırlantalı inci küpe ile sevindirebilirsiniz.

Mudo City

Hayatımıza varlıklarıyla tarifsiz anlamlar yükleyen annelerimiz şüphesiz her şeyin en güzeline layıklar. Anneler gününde sevginizi ifade etmenin en güzel yolu Mudo City’lerde birbirinden şık ve özel hediye alternatifleriyle sizleri bekliyor.

Marks&Spencer

28 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Marks & Spencer mağazalarından yapacağınız her 200 TL alışveriş, 75 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor. Üstelik Marks & Spencer, kampanya süresince, Axess kart ile yapılan alışverişlere 9 taksit fırsatı sunarken, kazanılan hediye çeklerine anında kullanım hakkı sağlıyor. Üstelik hediye çekleri ile yapılan alışverişler tekrar çek kazandırıyor.



No comments:

Post a Comment