26 November 2009

Korupark 1000 Basar'dan 3. çekiliş


1000 TL'lik hediye çeki kazanan 65 kişi bugün belli oluyor. 65 şanslıya hediye çekleri bayram hediyesi olacak kazananlar Korupark mağazaları'nda bol bol harcayacak.

Mudo'nun bayram şekerleri


Cinetech'de bayram

Bayramda sinemaya gidilir tıklayın detaylı programı görün.... İyi Bayramlar...


25 November 2009

Vakko'nun İnci günü bugün!

Vakko'dan bir İnci gün... Bu ay bayram alışverişlerinize özel İnci Gün 25 Kasım'da Vakko Vakkorama V2K Designers ve W Collection'da...


24 November 2009

Bayramlık ayakkabılar Hotiç'ten

HOTİÇ 'te tüm Turkcell'lilere özel % 25 + % 25 İNDİRİM devam ediyor!


Hotiç 2009-2010 Sonbahar-Kış koleksiyonu fütürizmin izlerini taşıyor. Yoğun şehir temposu içerisinde dinamik HOTİÇ kadınına konfor ve şıklığı bir arada sunan koleksiyon bu sezon oldukça feminen bir etkiye sahip. Parizyen şıklığın kendisini seksi siluetlerle gösterdiği sezonda zincir saplı çantalar ve ince ökçeli yüksek stilettolar 2010 Sonbahar-Kış’ına damgasını vuruyor…

23 November 2009

Loccitane'dan bayram fırsatı

23 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde Korupark L'occitane mağazasına gelin %40 indirim fırsatı ile ayrıcalıklı kişisel bakım ürünlerinden edinme şansını yakalayın. Sevdiklerinize de bayram şekeri niyetine hediyelikler seçin.




20 November 2009

Twist'ten bayramlık alma vakti





Bıcır bıcır elbiseleri, rengarenk t shirtleri eğlenceli etekleri, sıradışı çizgisi ile hayatımıza renk katan marka Twıst bayram için bizi düşünmüş işaretli ürünlere indirimler koymuş.



Hem de %50. E gidip de birer elbise seçmeden beğenilen bohem sweatshirtler edinilmeden olmaz şimdi na mümkün:)



Haftasonu Cinetech'de muhteşem filmler

Bu hafta vizyona o kadar müthiş filmler giriyor ki kaç parçaya bölünsek hangi birine gitsek, bir seanstan çıkıp diğerine mi girsek artık tüüüüümmm bu kararsızlıklar içinde kararı size bırakıyoruz.

İşte alternatifleriniz

YENİ YIL ŞARKISI 3D
NEW MOON
7 KOCALI HÜRMÜZ

2012


Detaylı bilgi ve seanslar 0224 242 93 83















YENİ YIL ŞARKISI 3D




NEW MOON



7 Kocalı Hürmüz vizyonda...

'7 KOCALI HÜRMÜZ' BURSA'DA; KORUPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE SEYİRCİSİYLE BULUŞTU.'

Ezel Akay'ın yönettiği “Yedi Kocalı Hürmüz” filminin Türkiye galası, “4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali” kapsamında Bursa’nın en büyük alışveriş merkezi Korupark’ta gerçekleştirildi.
Bursalı sinemaseverleri keyifli filmlerle buluşturan ‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ kapsamında usta yönetmen Ezel Akay’ın yönettiği ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ filmi
Türkiye’de ilk kez Korupark Alışveriş Merkezi’nde Cinetech Sinemaları’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yönetmen Ezel Akay ve filmin oyuncuları Gülse Birsel, Müjdat Gezen, Erkan Can ve Öner Erkan’ın da katıldığı gala ile filmin vizyondan önce ilk gösterim heyecanı Bursa’da yaşandı.
Akay, filmin Korupark'taki gösterimi öncesinde, iki Bursalı oyuncunun da rol aldığı filmin galasının Bursa'da yapılmasının, hem bir tesadüf olduğunu hem de son 4 yılda sıkı şekilde gelişmiş, sektörün desteğini almış İpekyolu Festivali'ne katkı sağladığını ifade etti.
Oyuncu Gülse Birsel, filmi çekerken çok eğlendiklerini belirterek, “Oyuncu ekibi çok iyiydi ve Ezel Akay ile çalışmak çok zevkliydi. Yedi Kocalı Hürmüz çok sevdiğim bir filmdi. Oynamak daha güzel oldu. 120 dakikalık çok eğlenceli, neşeli bir film. İzleyenler büyük keyif alacak” dedi. Filmin oyuncularının hayranlarından büyük ilgi gördüğü gecede, davetliler fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Daha sonra oyuncular davetliler ile birlikte Cineteceh Sinemaları’nın konforlu salonlarında filmi birlikte izlediler. Film sonrası izleyenlerin sorularını da yanıtlayan filmin ünlü oyuncuları gördükleri ilgi sebebiyle Korupark’tan mutlu ayrıldılar.




Korupark European Shopping Centers Awards'da finalde...




2 gündür ofisimizi saran grip salgını ile boğuşmak üzere sığınağıma çekilmiştim ki dün gece gelen bir telefonla zorlu ve upuzun bir başvuru süreci geçirerek katıldığımız Icsc shopping center awards'da finale kaldığımızı öğrendim. Gönül isterdiki bunu mail kutuma düşen haberle öğrenseydim ancak Nisan 2010'da belirlenecek sonuç için heyecanlanmaya devam ediyoruz.

Detayları aşağıda bulabilirsiniz:

1977 yılından bu yana düzenlenen yarışma ile Avrupa'daki alışveriş merkezlerinin en iyilerini seçen ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Kurulu) bu sene de farklı kategorilerde 19 alışveriş merkezini finalde yarışmak üzere belirledi.


Aşağıdaki linkte tüm detayları bulabilirsiniz.


http://www.icsc.org/europeanawards/2010EuroAwards_Finalists.pdf

Korupark Alışveriş Merkezi 2010 European Shopping Awards'da finalist olmaya hak kazandı.

14 November 2009

Smirting mi o da ne?

Bu sabah gazeteyi açtık karşımıza yepyeni bir kelime çıktı: Smirting
Okuduk araştırdık konuştuk derken biz biraz geri kalmışız anladık. 19 Temmuz 2009 tarihinde hayatmıza giren sigara yasağı ile birlikte ortaya çıkan bu uyduruk kelime aslında flirting ve smoking'in birleşmesinden ortaya çıkmış. Sigara yasağı ile birlikte sigara içenler için hazırlanan sıkışık gaz odalarında bireylerin fiziksel yakınlığın yanı sıra duygusal yakınlık kurma sureti ile biraraya gelmesiymiş Smirting.

Bu konudaki ekşi sözlük yorumları ise mevzuya bakışımızı daha da netleştirdi. Bu taktiğin kullanılarak karşı cinsin kalbinin nasıl çalındığı, konuya nasıl derinden ''görüyormusun ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz'' geyikleri ile muhabbetin nasıl ilerletildiği anlatılmış. Konunun hakimiyetine ne kadar uzak olduğumuzu birer non-smoker olarak ise şu gerçeklerle vurularak anladık. Aslında smirting sigara yasağı gelmeden önce varmış: Non-smirting. Sigara içilen mekanlarda bunalan sigara içmeyenler dumandan rahatsız olup kendilerini dışarıya atınca orada bir ahbaplık durumu zaten mevzu bahismiş. Zaten 1990'lardan beri bu durum böyleymiş:)


Unutmadan ekleyeyim İtalya sigara yasağını ilk getiren ülkelerden ve en az Türkiye kadar sigaraya düşkün bir millet. Smirting kavramı da ilk oralarda görülmüş.Türkiye'deki yurdum insanının ''smirtinge'' bakış açısını ise aşağıdaki fortoğraf oldukça net ortaya koyuyor sanırım:






Şimdi biz de düşünelim bakalım: Korupark'ın ilk üç smirting mekan listesini:)

1-Cinetech Sinemaları Açık Teras

2-La Luz Cafe

3-Shakespeare Bistro

Smirting hava sahanız dumansız şansınız bol olsun:)

İpek Yolu Kervanı Korupark'ta ...




Dün akşam açılışı gerçekleştirilen 4.İpek Yolu Film Festivali bu sene yine pek çok ülkeden yüzlerce filmi bir araya getiriyor. Korupark Cinetech Sinemaları bu sene festivale yine tam destek veriyor. Cinetech Sinemaları programını yukarıdaki resme tıklayarak öğrenebileceğiniz gibi detaylı prgoram ve filmler hakkında bilgi için katalogları gişelerimizden edinebilirsiniz.


Salonlarından ikisini festivalin kullanımına sunan tesis bir özel gösterim ve iki galaya da ev sahipliği yapacak.

Özel gösterimi yapılacak Kingdom of Heaven pazar gecesi 21:00'de izleyici ile buluşacak.

Cinetech Sinemaları'nda yapılacak diğer galaların ise programı şu şekilde:




17 Kasım Salı / 11' 10 kala

Saat:20:30 Kokteyl

Saat:21:00 Gösterim



18 Kasım Çarşamba / 7 Kocalı Hürmüz

Saat:20:30 Kokteyl

Saat:21:00 Gösterim







The Body Shop'tan 3 gün indirim.



Eğer siz de her yılbaşı 30 Aralık günü tüm mağazalar tıka basa dolu iken hediye arayanlardan ve bulamayanlardansanız bu haftasonu Body Shop'ta müthiş bir fırsat sizi bekliyor. Bu cuma cumartesi ve pazar Body Shop'ta tüm ürünler %30 indirimli.


Sevdikleriniz için The Body Shop’ tan hediye seçmenin en güzel yanı, inanılmaz çeşit ve sıradışı malzeme seçenekleri. The Body Shop hediye ekibi, bu ürünleri sizler için uzun ve zor bir araştırma dönemi sonunda, bireysel zevklere ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde oluşturmuş. Su sümbülü yaprakları, bambu, palmiye yaprakları gibi doğal kaynaklardan elde edilen malzemeler kullanılarak yaratılan bu paketler bir sonraki yıllarda tekrar kullanılabilirlermiş.

Sevdikleriniz için şimdiden alabileceğiniz yeni yıl hediyelerinin yanı sıra bizce bu indirimi kendiniz için de değerlendirmeli kullandığınız Body Shop ürünlerini stoklamalısınız. Örneğin hindistan cevizli banyo setinden 2 adet edinilmeli:)



13 November 2009

Mudo'nun 7 gün indirimi başladı.


Mudo'nun ayağa gelen fırsatı 7 gün indirimleri başladı. 20 Kasım'a kadar pek çok üründe %50'ye varan indirimlerden faydalanabilir, Mudo'nun beğenilen ev aksesuarlarına ve bay bayan giyim ürünlerine çok daha ucuza sahip olabilirsiniz.

Bir bebeğimiz oldu:)




İsmi Bora... Ofisimizin ilk hamilesi aramızdan yaklaşık bir ay önce Bora'ya kavuşmak üzere ayrılmıştı. Evvelsi gün Bora geldi.:) Bu aralar ki koşturmamızdan farkına varamadık mevzuya çok da dahil olamadık ama fotoğraflardaki mini minicik ellerini görünce onun ne muhteşem bişey olduğunu hatırladık:)

Şimdi heyecanla onu daha sık görebileceğimiz ofis ziyaretlerini bekliyoruz.

Hoşgeldin Bora:)

12 November 2009

Çekiliş heyecanı sardı dört bir yanımızı :)


Korupark hergün 5 kişiye 1000 TL vermeye devam ediyor.
İlk çekilişimizi 31 Ekim'de gerçekleştirmiştik. 2.si ise 13 Kasım saat 17:00'de. 65 kişi daha 1000 TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.

Geçtiğimiz 10 günlük süreçte her kazanan ayrı ayrı çeklerini teslim almaya geldi, her biriyle teker teker tanıştık kampanya devam ederken bu süreçte bizim için oldukça yoğun bir süreçti. Şimdi aynı 15 günlük süreç başlayacak.

Kampanya kayıt masasında denk geldiğimiz her ziyaretçimizin kazanan kişinin kendisi olma iddası olduğunu düşünürsek her bir katılımcımıza bol şanslar diliyoruz.


Korupark 1000 Basar 2.Çekiliş

13 Kasım 2009/Saat:17:00

11 November 2009

Dünyanın sonu 2012'de mi geliyor?

Bu filmi aylardır bekleyenler var. 2012'de dünyanın sonu gelecek mi bilinmez ancak dünyanın sonunu anlatmak üzere çekilmiş filmler arasında en iddialı film. Bu Cuma Korupark'ta vizyonda...


''Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012’de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. 2012 geldiğinde bileceğiz ki uyarıldık.''

Sınırlı üretim DKNY BE DELİCİOUS ART

Douglas Parfümeriye özel sınırlı üretim DKNY BE DELİCİOUS Korupark Douglas'ta...




DKNY Be Delicious parfümü çarpıcı, hayatın neşeli yanını yansıtan ve sınırlı sayıda üretilen, yepyeni bir ambalajla sunuluyor. DKNY Be Delicious’ın simge haline gelmiş ve elmadan ilham alınarak yaratılmış şişesi, enerjik ve eğlenceli Pop Art figürleri ile dekore edilerek farklı bir dizayn ile sunuluyor.

Delicious Art görseli New York’un dahi çocuğu ve ödüllü illüstratörü Brad Hamann tarafından hazırlandı.

İpek Yolu Film festivali başlıyor.

İpek Yolu Film Festivali'nin biletleri Korupark Cinetech Sinemaları'nda satışa sunuldu.

Geçen yıl 70.000 kişinin katılımı ile gerçekleşen İpek Yolu Film Festivali cuma günü başlıyor. Uluslarası ve ulusal kategorilerde pek çok filmin izlenebileceği festivalde yarışacak filmlere 'Altın Karagöz Ödülü' verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde 45 ülkeden 140'a yakın film gösterilecek. Gösterimlerin yanı sıra yönetmen ve oyuncular ile gerçekleşecek söyleşilere katılma imkanı bulacak seyirciler bu sene aynı zamanda filmleri daha da ucuza izleyecek...



10 November 2009

Dün sabah tam kadro Ata'nın huzurundaydık...

Dün sabah her 10 Kasım'da olduğu gibi saat 09:05'de sirenler çalmaya başladı. Biz Korupark ekibi tam kadro ordaydık. Bayrağımız yarıya indi yas günlerinde böyle yapılırdı çünkü. 1 dakikamızı Ata'ya ayırdık, onu canı gönülden hasretle andık akşam haberleinde izlediğimiz gibi Boğaziçi köprüsü kadar yoğun olmasa da yoldan geçenler saygıyla durdu.
Sonra her 10 Kasım'da olduğu gibi ofisimizin yakınlarında bulunan ilköğretim okulundan kendilerini parçalayarak şiirler okuyan çocukların seslerini dinledik bir süre:)






Saat 14:00 olduğunda Özel İnal Ertekin Okulları'nın uzun zamandır hazırlandığı dinleti atrium'da başladı, bir kaç gün öncesinden almıştı telaş onları. Sabah erkenden müzik aletlerini getirip kurdular ve Korupark ziyaretçilerine Atatürk'ü hatırlatacak şarkılar çalıp söylediler. Dinlerken gözümüzde siyah beyaz Atatürk kareleri canlandı. Duygulandık, içimziden eşlik ettik tempo tuttuk. Sonra dinleti sona erdi, kalabalık dağıldı ve herkes günlük yaşamının koşturmacasına geri döndü.

Geç kalmış bir doğumgünü kutlaması


Korupark 1000 Basar kampanyamız tüm hızıyla devam ederken ilk çekiliş yapıldı talihliler belli oldu hediye çeklerini almak üzere her gün ofisimizi ziyaret ediyorlar. Bir yandan hediye çeklerinin hazırlanıp kazananlara teslimi, bir yandan hafta içi her gün devam eden Çarkışans, hediye kuponlarının hazırlanması bir yandan da devam eden diğer tüm etkinlik ve işlerden kafamızı kaldırıp yazmaya vakit bulamadık. Yukarıda gördüğünüz kutlama fotoğraflarını bile çekebildiğimiz dakikalar sayılıydı. Hatta fotoğraflar içerisinde pasta yerken bile çalışan Taner ve Feyza Hanım'ı göreceksiniz. Durumun vahametini bu fotoğraftan anlayabilirsiniz. :) :)


Gelelim kutlamanın başrol oyuncusuna. Bundan bir kaç ay önce aramıza katılan, kısacık zamanda da nazik tavırları ile kalbimizi kazanan aile babası sevimli eş sorumlu işletmeci Hüseyin Bey yeni bir yaşa girdi. Biz de kendisi için toparlandık pasta kestik hediyesini verdik ve acele ile kendisini İstanbul'a ailesinin yanına yolcu ettik. Tekrar nice nice seneler diyor, mutluluk ve sağlıkla sevdikleri ile birlikte geçecek huzur dolu bir yaş diliyoruz.

03 November 2009

Çarktan herkese hergün 500 TL'lık hediye çeki geliyor.


ÇarkıŞans hafta içi hergün kazandırmaya devam ediyor. Hafta içi her gün Korupark 1000 Basar kampanyasına 50 TL'lik alışveriş ile katılan müşterilerin katılma hakkı kazandığı ÇarkıŞans'a yarından itibaren 50 TL x 10 bölmesi ekleniyor. 500 TL şanslı müşterileri buluyor. 22 Kasım'a kadar hafta içi her gün ÇarkıŞans 500 TL kazanma fırsatı Korupark ziyaretçilerinin oluyor.

Ofisin hamile günlüğü


Ofiste son 7-8 aydır bir telaş aldı başını gidiyor. Ofiste 2 hamilemiz var zaten ofiste toplam kişi sayısı dokuz. Bunlardan sadece ikisi erkek:) Hal böyle olunca biz dişiler hamilelerimiz etrafında dönmeYe başladık. Bir araya gelebildiğimiz tüm zamanlarda fizyolojik ve psikolojik farklılarını ortaya koyan bebeklilerimizden biri doğum iznine ayrıldı. Yukarıda bahsettiğimi nüfus yoğunluğumuz daha da azalınca biz de birazcık daha farkına vardık ki bebişlerrrr geliyor.


Hayır isimlerden birisi hazır Bora olacak ama diğerine bir türlü karar verilemiyor. Konunun ofisteki en çok tartışılan gündem maddeleri arasındaki yükselişinin önü alınamıyor. Lütfen yardım edin. Diğer erkek bebeğimizin ismi ne olsun? Fikirleriniz belki anne babamıza ilham olur.


Sevgiler...


02 November 2009

Korupark 1000 Basar kazandırdı...

ŞİMDİ HARCAMA ZAMANI

Korupark’ın 1000 BASAR Kampanyası’nın ilk çekiliş döneminin talihlisi 65 şanslı Korupark ziyaretçisi 31 Ekim cumartesi yapılan çekiliş sonucunda belirlendi.

50 TL’LİK ALIŞVERİŞLE
1000 TL DEĞERİNDEKİ HEDİYE ÇEKİNİN SAHİBİ OLDULAR…

Kampanya 22 Kasım'a kadar devam ediyor 50 TL'lik alışverişler kazandırmaya devam ediyor...