20 November 2009

7 Kocalı Hürmüz vizyonda...

'7 KOCALI HÜRMÜZ' BURSA'DA; KORUPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE SEYİRCİSİYLE BULUŞTU.'

Ezel Akay'ın yönettiği “Yedi Kocalı Hürmüz” filminin Türkiye galası, “4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali” kapsamında Bursa’nın en büyük alışveriş merkezi Korupark’ta gerçekleştirildi.
Bursalı sinemaseverleri keyifli filmlerle buluşturan ‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ kapsamında usta yönetmen Ezel Akay’ın yönettiği ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ filmi
Türkiye’de ilk kez Korupark Alışveriş Merkezi’nde Cinetech Sinemaları’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yönetmen Ezel Akay ve filmin oyuncuları Gülse Birsel, Müjdat Gezen, Erkan Can ve Öner Erkan’ın da katıldığı gala ile filmin vizyondan önce ilk gösterim heyecanı Bursa’da yaşandı.
Akay, filmin Korupark'taki gösterimi öncesinde, iki Bursalı oyuncunun da rol aldığı filmin galasının Bursa'da yapılmasının, hem bir tesadüf olduğunu hem de son 4 yılda sıkı şekilde gelişmiş, sektörün desteğini almış İpekyolu Festivali'ne katkı sağladığını ifade etti.
Oyuncu Gülse Birsel, filmi çekerken çok eğlendiklerini belirterek, “Oyuncu ekibi çok iyiydi ve Ezel Akay ile çalışmak çok zevkliydi. Yedi Kocalı Hürmüz çok sevdiğim bir filmdi. Oynamak daha güzel oldu. 120 dakikalık çok eğlenceli, neşeli bir film. İzleyenler büyük keyif alacak” dedi. Filmin oyuncularının hayranlarından büyük ilgi gördüğü gecede, davetliler fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Daha sonra oyuncular davetliler ile birlikte Cineteceh Sinemaları’nın konforlu salonlarında filmi birlikte izlediler. Film sonrası izleyenlerin sorularını da yanıtlayan filmin ünlü oyuncuları gördükleri ilgi sebebiyle Korupark’tan mutlu ayrıldılar.




No comments:

Post a Comment