27 July 2009

YAZLIK FIRSATLAR

Carnavale'den 3 al 1 öde





Donna Karan'dan tüm ürünlerde %50 indirim




Hotiç'ten net %50 indirim






TOYWATCH KORUPARK PIRLANT'TA...


Amerika ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada hızla yayılan Toywatch çılgınlığı artık bir adım ileride. Korupark Pırlant mağazasında satışa sunulan birbirinden eğlenceli ve şık tasarımlı
Toywatch koleksiyonu, sıradan olmak istemeyenler için vitrindeki yerini aldı.

Cinetech'den serinleten öneriler

Hayalet Sevgililerim


Oyuncular: Matthew Mc Conaughey, Jennifer Garner, Micheal Douglas


Ünlülerin fotoğrafçısı Connor Mead özgürlüğü, eğlenceyi ve kadınları seven biri… bu sırayla. Hiçbir şekilde bağlanmamayı ilke edinmiş müzmin bir bekâr olarak, bir sonraki randevusuna hazırlanırken, telefonun konferans modunda birkaç kadınla birden ayrılmak onun için sorun değil.
Connor’ın kardeşi Paul ise daha romantik bir tip. Aslında, evlenmek üzere. Ne yazık ki bu büyük olayın arifesinde, Connor’ın romantizmle alay etmesi Paul, düğün daveti ve iyi dileklerini sunmaya gelen bir ev dolusu davetlinin eğlencesini bölüyor. Bu davetlilerin içinde Connor’ın hayatında hatırı sayılır cazibesinden etkilenmiyor görünen tek kadın olan, çocukluk arkadaşı Jenny var.
Connor tek başına düğünü mahvedecek gibi görünürken, merhum amcası Wayne’den bir uyarı alıyor. Eğlenceden eğlenceye koşan kişiliği, efsanevi çapkınlığı ve maceralarıyla Connor’ın yaşam tarzında örnek aldığı Wayne Amca, yeğenine vermek istediği acil mesajı Connor’ın –geçmişte, şimdi ve gelecekte— terk ettiği sevgililerinin hayaletleri aracılığıyla iletiyor. Hayalet sevgililer, Connor’ı başarısız ilişkilerle dolu bir hayat boyunca aydınlatıcı ve komik bir yolculuğa çıkarıyor.


Seanslar: 11:15/13:45/16:15/18:45/21:15




Adamım Benim




Oyuncular: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, Jaime Pressly, Sarah Burns, Jon Favreau, J.K. Simmons, Jane Curtin, Lou Ferrigno


Peter, Zooey ile evlenmek üzeredir ancak nikâhında sağdıçlık yapacak erkek arkadaşı olmadığını fark eder. Bunun üzerine bir sürü erkekle dostluklar kurmaya çalışır. Sonunda Sydney ile arasında sağlam bir dostluk ortamı oluşur. Ancak iki erkeğin birbirine yakınlaşması hızlandıkça Peter’in Zooey ile ilişkisinde sorunlar başlar. Peter bir tercih yapmak zorundadır. Ya nişanlısını, ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir.

Seanslar: 17:00/19:30/22:00


Aşk Ateşi



Oyuncular: Charlize Theron(Sylvia) ,Kim Basinger (Gina) ,Jennifer Lawrence(Mariana)


Amores Perros, 21 Grams, Babel gibi filmlere imza atan usta yazar Guillermo Arriga tarafından yazılan ve yönetilen bu film de diğer filmler gibi çoklu bölüm tarzında beyaz perdede karşımıza çıkacak. İçinde anne ve kızın bulunduğu ikiye bölünmüş olan filmde Sylvia, çocukluğu çok zor geçen genç kadınla bağ kurmaya çalışıyor.


Seanslar: 11:45/14:00/16:15/18:30/20:45

22 July 2009

Gökhan Tepe Korupark'a geliyor.


Korupark AVM düzenlenecek imza günü etkinliklerine herkesi davet ediyor…

Korupark D&R’da imza günleri…
Korupark Alışveriş Merkezi D&R mağazası imza günlerine devam ediyor. Ünlü isimleri ve yazarları Bursalılarla buluşturmaya devam eden Korupark D&R’ın 25 Temmuz tarihindeki konuğu şarkıcı GÖKHAN TEPE. “VUR” isimli albümünün tanıtımı ve imza gününü gerçekleştirecek olan Gökhan Tepe Korupark Alışveriş Merkezi D&R mağazasında sevenleriyle buluşacak.


PROGRAM:

İMZA GÜNÜ:
GÖKHAN TEPE - “VUR”
25 TEMMUZ CUMARTESİ
Saat: 16:00
KORUPARK D&R MAĞAZASI

15 July 2009

Damat Tween'den damatlık fırsatlar

Smokin grubunda %50 indirim

Smokin grubundaki indirimin yanı sıra;

Korupark Damat'a uğrayarak, Damat Tween ADV’nin benzersiz koleksiyonundaki birbirinden seçkin ürünlere SEZONUN BÜYÜK İNDİRİM fırsatı %70’e varan İNDİRİM ile sahip olabilirsiniz.

İş yaşamının yüksek temposuna ayak uydurabilen, en klasik giysilerde bile kendi tarzını ortaya koyan seçkin Damat erkeği, yaşamın her alanında kendi kimlik ve tarzıyla öne çıkan Tween erkeği, spor ve rahat giyimde şıklığından ödün vermeyen ADV erkeği için en özel ürünler Damat Tween ADV İlkbahar Yaz 09 Koleksiyonunda %70’e varan BÜYÜK İNDİRİM fırsatı ile sizleri bekliyor.

Üstelik eşi benzeri görülmemiş nanoteknoloji ile üretilen leke tutmayan gömlekler de cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

Harry Potter ve Melez Prens

Harry Potter ve Melez Prens bugün vizyona girdi.

Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir.



Korupark Cinetech sinemaları'nda seans saatleri şu şekilde:
11:00 / 12:30 / 14:00 / 15:30 / 17:00 / 18:30 / 20:00 / 21:30
Ayrıntılı bilgi için : 0224 2429383

13 July 2009

Miniklere Yazlıklar

Yeniden ödüllendirme vakti...






Bütün sene okuldu, kurstu, dersti ödevdi derken onlarda yoruldular şimdi tatildeler, yaz tatili ile birlikte karne hediyesi falan tamam bir sürü hediye aldılar ama yaz indirimi onlar için de başladı kaçırılmayacak frsatlarla onları bir kere daha ödüllendirmek gerek.

Korupark'ın çeşit çeşit çocuk mağazaları şıklıklarına şıklık katıyor. Kid's Story %50+%20 indirim fırsatı ile ayakkabı ve bikini fiyatlarını sabitlerken B&G Store'da %60'ı bulan indirim günleri sürüyor. Panço %40 indirimi tüm yazlıklarda uygularken , o-12 Benetton, Ceylan, Zara Kids, Baby Shoes,Lc Waikiki gibi pek çok seçenek %50 indirim oranlarıyla dikkat çekiyor.

Tüm seçenekler Korupark'ta sizleri bekliyor.

KORUPARK 'YEŞİL'LENDİ!!!

Yeşil Kundura Korupark'ta açıldı...


Perakende sektöründe başarılı şekilde uyguladığı farklı konseptler ile dünyadaki trendi yakalayan ve Türkiye’de ilk uygulamaya koyan öncü firmalardan biri olan YEŞİL, Bursa’daki tek mağazasıyla Korupark’ta hizmet vermeye başladı.
Yeşil Club, Yeşil, Cat, Harley Davidson, Hush Puppies, Crocs, Merrell, Wolverine, Camel Active, Land Rover, Ed Hardy, Softinos, Fly London, Dr. Martens, Adidas, Nike, Puma ve Converse gibi markalı ürünleri tüketicilerle buluşturan Yeşil müşterilerini Korupark Alışveriş Merkezi ikinci çarşı katında bulunan mağazasında ağırlamaya başladı.
Her yaş grubuna hitap eden mağazada geniş koleksiyonlar, dünyaca ünlü markalar ve uygun fiyat politikası tüketicileri bekliyor.

Teknoloji bağımlılarına seçmeler

Teknolojik ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar...

Yaz indirimlerinin başlaması ile birlikte herkes bir giyim kuşam edinme derdine düştü.Ama yok ben çula çaputa paramı bağlamam bana teknolojik yatırımlar fırsatlar gerek diyenler için işte bir kaç seçenek:



Samsung Ötv indirimi işini abartıp %0 yapmış beyaz eşya almak isteyenlere duyurulur...


Apple'da şimdi Macbook alan herkese İpod 8 gb hediye. 294 euro değerindeki touch kazanma fırsatı ve yepyeni bir macbook sahibi olmak için Korupark Apple'a...

10 July 2009

Cinetech'den yepyeni filmlerle haftasonunuzu renklendirin...


HAİN




Gizli karşı casusluk faaliyetlerinin ihanet dolu dünyasında geçen, uluslararası bir gerilim filmi olan Hain’de, seçkin bir FBI ajanı korkunç bir komploya dair gizli bilgileri elinde bulunduran, Amerikalı kaçak bir askerin peşinde üç kıtayı kat eder.
FBI ajanı Roy Clayton (Guy Pearce) tehlikeli bir uluslararası komploya yönelik soruşturmayı yürütürken, bütün ipuçları eski bir ABD Özel Harekât subayı olan Samir Horn’a (Don Cheadle) işaret ediyormuş gibi görünür. Karmaşık uluslararası ilişkiler ağına sahip, gizemli bir kişi olan Horn, önemli bir harekât gerçekleşirken ortaya çıkıp, yetkililer onu sorgulayamadan ortadan kaybolmayı iyi beceren biridir.



FELEKTEN BİR GECE



Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş,sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.


HALK DÜŞMANLARI


Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında geçen filmde, FBI ajanı Melvin Purvis’in o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd’u cezaevine tıkma çabası anlatılıyor.

ARKADAŞIMIN AŞKI
Dustin sonunda hayallerindeki kadın, Alexis ile karşılaşmıştır. Fakat zaman içinde Alexis’in ondan uzaklaştığını anlar ve en iyi arkadaşı Tank’tan yardım ister.Tank, terkedilmiş erkeklerle anlaşarak onlara yardım ediyordur. Eski sevgililerinin hayatına girip, önce kendine bağlayıp ardından onları deli ederek onları ayrıldıkları erkeklere döndürüyordur. Fakat bu sefer Tank sert kayaya çarpmıştır. Güzel olduğu kadar akıllı da olan Alexis, onun ne dolaplar çevirdiğini anlar. Alex’in zekasından etkilenen Tank, ona karşı duyduğu çekim ve en iyi arkadaşına olan sadakat arasında kalır.

Ayrıntılı bilgi için 0224 242 93 83 ya da www.cinetech.com.tr

Boyner'den büyük yaz indirimi ....


Korupark Boyner'de yaz indirimi başladı. Pek çok marka ve üründe %50'ye varan indirim fırsatının yanı sıra işaretli güneş ürünlerinde de 3 al 2 öde kampanyası devam eden Korupark Boyner'e 31 Ağustos'a kadar mutlaka uğrayın.

09 July 2009

Yetenekli minikler Korupark hobi atölyesinde buluşuyor.

Korupark hobi atölyesi başladı...


Korupark Alışveriş Merkezi’nin çocuklara sunduğu fırsatlardan biri olan hobi atölyesi 09 Temmuz Perşembe günü miniklerin katılımı ile çalışmalarına başladı.

Kendini keşfetmek, yeni arkadaşlar edinmek, yaratıcılığını keşfetmek için fırsatlar arayan minik Korupark düşkünlerine yaz tatilinde çeşitli atölye çalışmaları sunan alışveriş merkezinde hobi atölyesinin başlamasıyla birlikte minikler keyifli bir gün geçirdi.

Yaz boyunca çocukları oyalamak için çeşitli seçenekler arayan veliler de minikler atölye çalışmasındayken, Korupark’ta rahat bir soluk aldı.

Yaz boyunca devam edecek olan atölyeler hobi, drama, piyano ve dans hakkında ayrıntılı bilgi için: 0224 242 35 35

Swarowski'den kaçırılmayacak fırsat




İndirime en az giren mağazalarımızdan olan Swarowski'de müthiş fırsat.

26 Temmuz'a kadar belirli ürünlerde %50 indirim.

03 July 2009

Network net %50

Bu sene ramazan erken gelecek biliyorsunuz dolayısıyla yaz düğünleri kısacık bir zamana sıkıştırıldı. Eminim siz de hepimiz gibi düğündü kınaydı nişandı derken giyecek elbise araken yorulanlardansınız. Network'te şıkır şıkır rengarenk elbiseler var, yukarıda gördüğünüz elbiseyi edindik test ettik onayladık:) Üstelik şimdi net %50 indirim fırsatı ile birlikte sunuluyorlar.


Korupark Network'e mutlaka uğrayın.


02 July 2009

Zara indirimi ile şenlenen alışveriş dünyamız


Zara group bugün itibari ile indirime girdi;

Zara Home, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho, Massimmo Dutti

Hal böyle olunca şenlendik, Korupark'ın açılış saati 10:30 ile birlikte bir koşu gittik mağazalara. Bizim ekibin tamamı nizami şekilde ziyaret etti mağazaları.

Sadece biz değildik tabiki de 10:30 itibarı ile duyan gelmişti. Kasa kuyruğu tabiki de işin olmazsa olmaz tarafıydı.

İndirim sürer sürmesine de kayda değer ürünler bu hafta içinde tükenir gibi geldi bize Zara Home'dan rengarenk havlu ve yatak örtüleri bulabilir, Massimmo'dan kışa yatırım yapabilir ya da Oysho'dan yazın sıcağını hafifletecek ev elbiseleri alabilirsiniz.