27 July 2009

Cinetech'den serinleten öneriler

Hayalet Sevgililerim


Oyuncular: Matthew Mc Conaughey, Jennifer Garner, Micheal Douglas


Ünlülerin fotoğrafçısı Connor Mead özgürlüğü, eğlenceyi ve kadınları seven biri… bu sırayla. Hiçbir şekilde bağlanmamayı ilke edinmiş müzmin bir bekâr olarak, bir sonraki randevusuna hazırlanırken, telefonun konferans modunda birkaç kadınla birden ayrılmak onun için sorun değil.
Connor’ın kardeşi Paul ise daha romantik bir tip. Aslında, evlenmek üzere. Ne yazık ki bu büyük olayın arifesinde, Connor’ın romantizmle alay etmesi Paul, düğün daveti ve iyi dileklerini sunmaya gelen bir ev dolusu davetlinin eğlencesini bölüyor. Bu davetlilerin içinde Connor’ın hayatında hatırı sayılır cazibesinden etkilenmiyor görünen tek kadın olan, çocukluk arkadaşı Jenny var.
Connor tek başına düğünü mahvedecek gibi görünürken, merhum amcası Wayne’den bir uyarı alıyor. Eğlenceden eğlenceye koşan kişiliği, efsanevi çapkınlığı ve maceralarıyla Connor’ın yaşam tarzında örnek aldığı Wayne Amca, yeğenine vermek istediği acil mesajı Connor’ın –geçmişte, şimdi ve gelecekte— terk ettiği sevgililerinin hayaletleri aracılığıyla iletiyor. Hayalet sevgililer, Connor’ı başarısız ilişkilerle dolu bir hayat boyunca aydınlatıcı ve komik bir yolculuğa çıkarıyor.


Seanslar: 11:15/13:45/16:15/18:45/21:15




Adamım Benim




Oyuncular: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, Jaime Pressly, Sarah Burns, Jon Favreau, J.K. Simmons, Jane Curtin, Lou Ferrigno


Peter, Zooey ile evlenmek üzeredir ancak nikâhında sağdıçlık yapacak erkek arkadaşı olmadığını fark eder. Bunun üzerine bir sürü erkekle dostluklar kurmaya çalışır. Sonunda Sydney ile arasında sağlam bir dostluk ortamı oluşur. Ancak iki erkeğin birbirine yakınlaşması hızlandıkça Peter’in Zooey ile ilişkisinde sorunlar başlar. Peter bir tercih yapmak zorundadır. Ya nişanlısını, ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir.

Seanslar: 17:00/19:30/22:00


Aşk Ateşi



Oyuncular: Charlize Theron(Sylvia) ,Kim Basinger (Gina) ,Jennifer Lawrence(Mariana)


Amores Perros, 21 Grams, Babel gibi filmlere imza atan usta yazar Guillermo Arriga tarafından yazılan ve yönetilen bu film de diğer filmler gibi çoklu bölüm tarzında beyaz perdede karşımıza çıkacak. İçinde anne ve kızın bulunduğu ikiye bölünmüş olan filmde Sylvia, çocukluğu çok zor geçen genç kadınla bağ kurmaya çalışıyor.


Seanslar: 11:45/14:00/16:15/18:30/20:45

No comments:

Post a Comment