10 July 2009

Cinetech'den yepyeni filmlerle haftasonunuzu renklendirin...


HAİN




Gizli karşı casusluk faaliyetlerinin ihanet dolu dünyasında geçen, uluslararası bir gerilim filmi olan Hain’de, seçkin bir FBI ajanı korkunç bir komploya dair gizli bilgileri elinde bulunduran, Amerikalı kaçak bir askerin peşinde üç kıtayı kat eder.
FBI ajanı Roy Clayton (Guy Pearce) tehlikeli bir uluslararası komploya yönelik soruşturmayı yürütürken, bütün ipuçları eski bir ABD Özel Harekât subayı olan Samir Horn’a (Don Cheadle) işaret ediyormuş gibi görünür. Karmaşık uluslararası ilişkiler ağına sahip, gizemli bir kişi olan Horn, önemli bir harekât gerçekleşirken ortaya çıkıp, yetkililer onu sorgulayamadan ortadan kaybolmayı iyi beceren biridir.



FELEKTEN BİR GECE



Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş,sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.


HALK DÜŞMANLARI


Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında geçen filmde, FBI ajanı Melvin Purvis’in o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd’u cezaevine tıkma çabası anlatılıyor.

ARKADAŞIMIN AŞKI
Dustin sonunda hayallerindeki kadın, Alexis ile karşılaşmıştır. Fakat zaman içinde Alexis’in ondan uzaklaştığını anlar ve en iyi arkadaşı Tank’tan yardım ister.Tank, terkedilmiş erkeklerle anlaşarak onlara yardım ediyordur. Eski sevgililerinin hayatına girip, önce kendine bağlayıp ardından onları deli ederek onları ayrıldıkları erkeklere döndürüyordur. Fakat bu sefer Tank sert kayaya çarpmıştır. Güzel olduğu kadar akıllı da olan Alexis, onun ne dolaplar çevirdiğini anlar. Alex’in zekasından etkilenen Tank, ona karşı duyduğu çekim ve en iyi arkadaşına olan sadakat arasında kalır.

Ayrıntılı bilgi için 0224 242 93 83 ya da www.cinetech.com.tr

No comments:

Post a Comment