29 October 2009

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı esti geçti....



Cumhuriyet Bayramı esti geçti. Bize de geriye tatlı ve müthiş bir yorgunluk kaldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için alışveriş merkezi içerisinde düzenlenen etkinliklerin yanı sıra, bugünün resmi tatil olması sebebi ile alışveriş merkezi içerisindeki tarif edilemez kalabalık kampanya kuyruğuna dönüştü durum da değmeyin keyfimize oldu:)

Sevgim Çocuk Yetenek Akademisi'nin gerçekleştirdiği büyüleyici gösteride minikler açtıkları dev Türk Bayrağı ile ziyaretçileri coşturdu.

Kültür Okulları ve Ted Koleji'nin bayram konulu sergi açılışları da bu özel günde yapılırken, sergi sahibi minikler de dans gösterileri ile açılışlarını ve bayramı kutladı. Öğlen saatlerinde atriumda başlayan müzik dinletisi Cumhuriyet Şarkıları ile bu özel güne eşlik ederken ziyaretçiler tarafından bolca alkış aldı.

Korupark 1000 Basar'da Cumhuriyet coşkusunu ruhuna katanlardandı. :) Kampanya kayıt kuyruğu alışveriş merkezinin koridorlarında uzarken, Çarkışans ile gün boyu binlerce hediye verildi. Kimi ziyaretçiler gün boyu alışveriş yapıp, koridorlarda turlarken kimileri de 3D teknolojisi ile tanışma telaşındaydı. Hal böyle olunca sinema gişelerindeki kuyruk da bir kaç metre uzadı.


Bize de geriye oradan oraya koşturmak ve mutlu mutlu gülümsemek kaldı:) Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...

No comments:

Post a Comment