17 September 2009

Lahmacun pide severler Korupark Çıtır Usta'ya....


KORUPARK’IN YENİ LEZZET DURAĞI…
Gaziantep yöresinin pide, kebap ve lahmacun gibi özel lezzetlerini müşterilerine sunan Çıtır Usta, geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Geleneksel tatları müşterileri ile buluşturan Çıtır Usta Restoranı, 11. şubesi ile artık Korupark yeme içme katında hizmet veriyor.

1 comment:

  1. dekorasyon güzel.
    pideler ve lahmacunlar düz ahşap tabaklarda servis ediliyor porselen sıkıcılığından ve gıcırtısından kurtulmuş oluyorsunuz. Minik servis kaselerinde getirdikleri acılı ezme, lahana-biber-havuç turşusu, marul-mor lahana salatası, Maydonoz ve limonlar gayet taze, temiz ve diri. Pidenin içindeki malzemeler az fakat tadı güzel diyebilirim. Yalnız, mönü açıklamasında etin terbiye edildiği yazıyordu ancak dişimin arasına sıkışan sinir parçası terbiye işleminin pek iyi yapılmadığının ıspatı oldu.
    Yerlerin temiz olması önemli bi husus, Çıtır Usta'da buna dikkat ediliyor anladığım kadarıyla ancak; müşterilerin yemek yediği esnada yerin paspaslanmaya başlamasıyla birlikte içeriye çamaşır suyu ve amonyak kokusu yayılması oldukça nahoş hatta mide bulandırıcı bir durum.
    Fiyatlar bu haliyle pek uygun sayılmaz, ancak malzemeyi kaliteli ve bol kullanırlar ve lezzeti de arttırırlarsa bundan daha fazla ücret ödemeye bile razıyım, emin olun herkes böyle düşünüyordur.
    Bu hususlara dikkat ettikleri takdirde iyi bir antep restoranı olacaklarını düşünüyorum.

    Ambiyans: 4
    Lezzet: 3
    Hizmet: 4
    Temizlik: 4
    Fiyat: 3

    ReplyDelete