17 September 2009

EFSANE TAVUK ZİNCİRİ; WİENERWALD KORUPARK'TA




Almanların yarım asırlık kızarmış tavuk ve patates zinciri olan efsane markası Wienerwald, Türkiye’de ki 3. şubesi ile Korupark Alışveriş Merkezi’nde hizmete girdi.


1955 yılında Münih´te doğan, kendine has lezzeti ve her yerde aynı kaliteyi aynı fiyata sunmasıyla ünlenen, Avrupa´dan çıkıp dünyaya yayılmış en büyük restoran zinciri olarak dışarıda yeme kültürünü etkileyen bir marka olan Wienerwald, 2007 yılı itibariyle yeniden popülerliğini kazanmış oldu.


Özel olarak yetiştirilen tavukları ve pişirme teknikleriyle dikkat çeken Wienerwald "yağsız" olmasıyla dikkat çekiyor. Yağ kullanılmadan sıcak hava sistemiyle pişirilen tavuklar, özel bir marinasyon tekniğiyle pişirilmeye hazırlanarak, sulu ve çıtır hale getiriliyor. Özel makinelerde "hava kızartma" yöntemiyle pişirilen tavuğun yanı sıra kanat, yine yağsız pişirilen patates kızartması, pilav alternatifleri de bulunuyor. Farkını patentli sosları ve özel pişirme teknikleri ile oluşturan Wienerwald, lezzetli ve sağlıklı beyaz et ağırlıklı menüsü ile Korupark yeme içme katında hizmet vermeye başladı.

No comments:

Post a Comment