28 February 2011

İyi bir hafta için, 5 şey


Şahane bir hafta ve yumuşak bir pazartesi geçişi için;

1. Özcan Deniz'in çok konuşulan aşk filmi YA SONRA, önyargılara rağmen izlenesi. Bir yerlerinde kendinizi izlediğiniz ve salondan gülümseyrek
ayrıldığınız bir film.

2. Sevgililer Günü ertesi yapılan indirimlerden faydalanma zamanı. D&R' da oluşturulan 'aşkın kitabı yazılır' köşesinde aşk üzerine yazılmış kitapları %25 indirim fırsatı ile alabilirsiniz.
Alabileceğiniz kitaplar arasında, Kolera Günlrinde Aşk, Dahiler ve Aşkları, Anna Karennina ve Alain de Botton'un aşk ve ilişkiler üzerine yazdığı denemeler var.

3. Hot Choclate Jr. Haftaya tatlı bir başlangıç ve iç dolduran bir mutluluk için hem miniklere hem büyüklere ılık ve sıcak seçenekleri ile...

4. L'occitane ürünleri herkeste sahip olma arzusu yaratıyor. Fiyatları bir parça pahalı olsa da her ayın belli günlerinde yaptıkları inidirim başladı. Bugün ve yarın %30 indirim fırsatı, mis kokulu ürünlerde.

5. Mutfaklar için vazgeçilmez çizgideki ürünleri ile Paşabahçe, Deco Center'da yerini alalı çok oldu. Şimdiyse o ürünlerde %50 indirim fırsatı hafta boyu sizi bekliyor.



22 February 2011

Şubat 28 çeker


Dopdolu hızla geçen bir ay oldu bizim için Şubat!

Hiç gelemese de kış tam olarak, Şubat'ın bitmesi, baharın gelişi demek üstelik. Kış indirimleri fırsatlar devam etse de, vitrinler çiçek böcekle dolmaya başladı bile! Anlamsız gülücükler, nedensiz kahkahalar zamanı demektir bu. Camların sonuna kadar açılmasından rahatsız olmamak yakındır. Yeni sezondaki tüm renkli giysiler eklenecek wishlist'e. Arzulanacak ayakkabılar baharlıklar var hele! Neler var neler Zara'nın yeni vitrininde. İndirime girene kadar biter mi korkusu gelip oturacak dolaşırken zihninize.



Vizyondaki romantik filmler izlenmelidir şu bir kaç hafta. Bahar mayhoşluğu sızacak usulca yakınlarımıza. Bir kaç albüm de var sırada dinlenesi. Belki bir kaç kitap da edinilir tabi D&R'dan gitmişken! Hafif tembellik hafif coşku bakmayın siz havanın şu meymenetsiz haline. Haftaya açacak güneş, kovacak kararsız kışı.

18 February 2011

Kanadalı ''keloğlan'' Caillou Bursa'da


Çocukların sevgilisi, büyüklerin Keloğlan'a benzettiği sevimli karakter, Caillou'nun müzikli gösterisi Bursalı çocuklar ile buluşuyor. Aşağıda gösteri tarih ve yerlerini bulabileceğiniz oyunun biletlerini ise, 3.katta Toyzz Shop mağazası önüne kurulan satış standından temin edebilirsiniz.



Caillou ile tanışmak isteyen minikler ise;

27 Şubat pazar günü saat 17:30'da burada onunla tanışma, fotoğraf çektirme ve gönlünce eğlenme fırsatı buluyor.


Tiyatroyu ufaklıklara sevdirmek için kaçırılmaz bir gösteri olan oyun, 40 dakikalık müzikal bir gösteri olarak sahneye koyuluyor. Sahnede Caillou annesi, babası, dedesi kostümlü karakterler olarak yer alıyor.


BURSA'DA GERÇEKLEŞECEK GÖSTERİLER


27 ŞUBAT 2011 PAZAR- TEYYARE KÜLTÜR MERKEZİ

11:00-13:00-15:00

28 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ-UĞUR MUMCU SAHNESİ

17:00-19:00

17 February 2011

Sürpriz 2! büyük küçük demeden

İstanbul'dan sonra ilk kez Bursa'ya gelen Bugs Bunny ve arkadaşları şovu ile ilgili tüm detayları şurada sizlere anlatmıştık.




Bugs Bunny ve Arkadaşları Şovu için dağıttığımız davetiyeler bugün öyle yoğun ilgi gördü ki öncelikle tüm Korupark ziyaretçilerine teşekkürler ederiz.


Ziyaretçilerimizi böyle mutlu eden bir etkinlik olduğunu görünce dedik ki daha çok ziyaretçimiz mutlu olsun.Yarın için onlara ikinci bir sürpriz hazırlayalım.

18 Şubat Cuma günü saat 10:00 ile 12:00 arasında ev kampanyamıza kayıt yaptıran her kişiye, çift kişilik davetiye hediye ediyoruz!

*Kampanyamız stoklarımız ile sınırlıdır.
*Davetiye tarihleri 18 Şubat Cuma'dır.

tozu dumana katan bir güzel

Ofisimizi bir iş görüşmesi için ziyaret eden dünyalar güzeli Deniz Akkaya takdir edersiniz ki ofisimiz çalışanlarının bir anda odak noktası oldu.

En kısa zamanda kendisini tekrar görmek dileği ile!

16 February 2011

Sürpriz!

Okul yollarına yeniden düşen miniklere kocaman bir sürpriz!

Cuma günü ilk gösterisini saat 20:30'da yapacak ve 27 Şubat'a kadar burada olacak Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte gösterisi için 50 kişiye çift kişilk davetiye kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Nasıl mı?

Yarın sabah itibari ile danışma bankomuza başvurup aşağıdaki şifreyi paylaşan ilk 50 kişi çift kişilik biletleri kapıyor.


Şifre: Bugs


Kazanmak için blogumuzun izleyicisi olmanız gerektiğini söylemeye gerek var mı?

10 February 2011

Sevgiliye alınası şeyler 3# D&R

YFY SOFT OPENING

BUZUN YILDIZLARINDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Korupark YFY Buz pisti, 12 Şubat cumartesi günü buzun yıldızlarını ağırlıyor!

Alper Uçar-Alisa Agafonovo

Erzurum’da düzenlenen 2011 Üniversiteler Kış Oyunları Buz Dansı yarışmasında gümüş madalya kazanan Alper Uçar ve Alisa Agafonova ikilisiyle birlikte birçok büyük başarıya imza atmış millilerimiz Ali Demirboğa, Birce Atabey, Sıla Saygı ve Melisa Atik de 12 Şubat’ta düzenlenecek etkinlikte muhteşem şovları ile Bursalılar ile buluşacaklar.

Birce Atabey

Son zamanların buz üzerindeki en yetenekli sporcularını izlemek, milli sporcuların performanslarını yakından görmek isteyen tüm minik ve büyükler, bu cumartesi gösterileri izlemek için Korupark Buz Pisti'ne davetliler.

12 ŞUBAT CUMARTESİ /16:00 / KORUPARK BUZ PİSTİ


Sevgiliye alınası şeyler 2# Batik

09 February 2011

Sevgiliye alınası şeyler 1 # Nellmax

1. yaş kutlamaları

Ofisimizin ilk göz ağrısı, ritmik böceğimiz, Ömerimiz'in 1.yaş kutlamaları büyükleri kıskandıran bir şenlikle gerçekleşti.




Official kutlama mekanımız La Luz şenlikler için 1 yaş konseptine büründü, davetliler teker teker doğumgünü çocuğunu sıkıştırarak hediyeleri takdim etti. Açık büfe lezizliklerle mideler tıka basa doldu.



Cupcakeler Ayşe Aktaş

İyi ki doğdun Ömer,ofisimize neşe kattın!


07 February 2011

Randy Olson gelirse,

2003 yılında Picture Of the Year International yarışmasında Yılın Fotoğrafçısı seçilen, ve bunun yanı sıra uluslararası pek çok fotoğrafçılık ödülüne layık görülen, National Geographic dergisi fotoğrafçısı, Randy Olson fotoğrafları Photoworld desteğil ile Türkiye'de.



Sibirya, Afrika, Irak, Pakistan, Hindistan, Tayland, İzlanda, Türkiye, Gürcistan, İspanya, İtalya, Avusturya, İsviçre, Avustralya, Kamboçya, Abu Dabi, Endonezya, Çin ve Güney Pasifik başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde projeler gerçekleştiren sanatçının, ''Kaybolan Dünya Değerleri'' isimli karma sergisi 7-18 Şubat tarihleri arasında sanat galerimizde görülebilir.


18 yıldır dergideki görevini sürdüren Olson, eşi de kendisi gibi fotoğraf sanatçısı olan Melissa, ile halen Pensilvanya'da yaşıyor. Kendisi ile ilgili daha geniş bilgi sahibi olmak için şurayı yakın takip için ise, twit kuşunu izleyebilirsiniz.


01 February 2011

İstanbul'dan sonra ilk kez Bursa'da


Bugs Bunny ve arkadaşları İstanbul sonrasında ilk kez Bursa'ya geliyor. Bugs Bunny ve arkadaşları sirkte gösterisi, 18-27 Şubat tarihlerinde Korupark 'ta yerini alıyor.Gösterinin burada olduğu tarihler boyunca alışveriş merkezi içerisinde de sürpriz gösteri ve etkinlikler ziyaretçilerimizi bekliyor.

Biletler, hemen Biletix gişelerinden, web sitesinden ya da sirk alanına kurulan gişeden satın alınabilir.

Bilet fiyatları ise 20 ile 50 TL arasında değişmekte.

Ülker Smartt’ın ana sponsorluğunda Türkiye'ye gelen Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte gösterisi 3.5 ay boyunca çocuklar ve ailelerini bambaşka bir dünyaya, büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

2009 yılında “Bugs Bunny Buzda”, 2010 yılında “Bugs Bunny ve arkadaşları Basket Show” ile çocukların yarı yıl tatilini renklendiren Ülker Smartt bu sene de daha uzun bir süreyi ve daha fazla ili kapsayacak şekilde 28 Ocak-15 Mayıs tarihleri arasında 7 ilde 163 gösteri ile çocuklara ulaşacak.