28 February 2011

İyi bir hafta için, 5 şey


Şahane bir hafta ve yumuşak bir pazartesi geçişi için;

1. Özcan Deniz'in çok konuşulan aşk filmi YA SONRA, önyargılara rağmen izlenesi. Bir yerlerinde kendinizi izlediğiniz ve salondan gülümseyrek
ayrıldığınız bir film.

2. Sevgililer Günü ertesi yapılan indirimlerden faydalanma zamanı. D&R' da oluşturulan 'aşkın kitabı yazılır' köşesinde aşk üzerine yazılmış kitapları %25 indirim fırsatı ile alabilirsiniz.
Alabileceğiniz kitaplar arasında, Kolera Günlrinde Aşk, Dahiler ve Aşkları, Anna Karennina ve Alain de Botton'un aşk ve ilişkiler üzerine yazdığı denemeler var.

3. Hot Choclate Jr. Haftaya tatlı bir başlangıç ve iç dolduran bir mutluluk için hem miniklere hem büyüklere ılık ve sıcak seçenekleri ile...

4. L'occitane ürünleri herkeste sahip olma arzusu yaratıyor. Fiyatları bir parça pahalı olsa da her ayın belli günlerinde yaptıkları inidirim başladı. Bugün ve yarın %30 indirim fırsatı, mis kokulu ürünlerde.

5. Mutfaklar için vazgeçilmez çizgideki ürünleri ile Paşabahçe, Deco Center'da yerini alalı çok oldu. Şimdiyse o ürünlerde %50 indirim fırsatı hafta boyu sizi bekliyor.



No comments:

Post a Comment