02 September 2011

Çalışan kadına söyleyecekleri var!



Vero Moda'nın yeni sezonda şehirli kadına söyleyecekleri var!



Geride kalan deniz, havuz, kum, güneş, rehavet, küçük kaçamaklar ve sakin bir ofis ortamı ile birlikte kapanmakta olan tatil sezonu, yerini istesek de istemesek de kışın yoğun günlerine bırakıyor.

Kadın-erkek, genç-yaşlı şehir insanı da, balkonda kahvesini yudumladığı, ayağını uzatıp dinlenme fırsatı bulduğu günlerden, bin parçaya bölünüp oradan oraya koşturduğu günlere geri dönüyor.


Kışın kendini hissettireceği, bu yoğun tempolu günlerde kendinden bir kaç tane daha yaratma isteği de en çok şehirli kadının içini kemiriyor. Ofisteki işlere koşturan bir adet, çocukların bilumum ihtiyaçları ile ilgilenen bir adet, kocasıyla vakit geçirip dinlenebilecek bir adet, ev işlerini halledebilecek bir adet, arkadaşları ile eğlenebilecek bir adet vs... Derken bir kadından milyon adet:)



Vero Moda yeni sezonda şehirli kadının milyonlarca olma isteğini ve tüm bu hallerdeki ruh hallerini göz önünde bulundurarak şahane bir kış koleksiyonu hazırlamış, kimliğini kaybetmeden şık olma işini halletmiş. Puslu sabahlarda dolap önlerinde geçirilen vakit kaybına son verecek bir koleksiyon sunmuş.

Şimdi kışı bekleyip de koşturmacaya dalmadan doğru mağazaya, işimizi kolaylaştıracak ürünlerden dolaplara yerleştirmeye...

No comments:

Post a Comment