31 March 2011

Baharla döndük



Uzun bir aradan sonra baharla birlikte geri geldik. Burada hayat akıp gitmeye devam ederken bir sürü şey olup bitiyor. Ve bu ay sonu da yine kaçırmak istemeyeceğiniz pek çok fırsat ve yepyeni haberlerimiz var.

Sizin için bir ay sonu listesi;




1. Bu kelebeği tanıyanlar onun hangi mağazalarda ne zaman dolaştığını bilirler. %50 indirim fırsatını kanatlarında taşıyan bu pembe kelebek bugün yine geldi.
Onunla tanışmak isteyenler için Beymen ve Boyner'de bekliyor.

2. L'occitane bugün ve yarın %30 indirimde. Biten ürünlerİ tazeleme, banyo dekoruna yeni ciciler ekleme zamanı.

3. Mudanya'dan gelirken, biten inşaat çalışması ve açılan kavşak ile birlikte kolaylıkla artık Korupark'a dönebiliyorsunuz.

4.
Ev kazanma fırsatı için; Çantanın dibinde, komidinin üstünde, pantalonun ceplerinde 1 Kasım'dan bu yana kalan fişleri toplayıp gertirmek için bugün son gün.

5. Çok konuşulan film Kaybedenler Kulübü vizyonda. Haftasonu hava güzel olsa da, Cuma akşamı alternatif arayışına çare gibi. Diğer filmler ve seans bilgiler için tık tık.


6. Bahar alışverişine içimiz gidiyor, sezondan alınası şeyler listesi uzayıp gidiyor. Yakında indirime girer mi sorusu kafamızdan çıkmıyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken rengarenk Superga'lar işte tam burada karşımıza çıkıyor. Superga çeşitleri 2.kat Nellmax'da.

7. Malum hava bir yağıyor bir açıyor, ruh hali de iniş çıkışta tabi. Bahar havasını eve getirmek istersek eğer, Mudo'dan edineceğimiz bir pamuk helva makinesi haftasonumuzu neşe katar.

No comments:

Post a Comment