27 January 2011

karne hediyesi dediğin;

Yarın minikler karnelerini alıyor, notlar pekiyi orta zayıf. Onlar için farketmiyor.
Karne hediyesi bekleniyor, daha çok çalışmak için umut kazandıkları başarıları kutlamak için ödül
bekliyorlar. Biz hala,anne, amca,baba,dede,nine dayı... büyüklere ''göster bakalım karneni'' diyerek, hediyesini vermek düşüyor.

İşte mağazalarımızda bulabileceğiniz birbirinden güzel seçenekler:

Rengarenk kıyafetler

M&S çocuk giyim reyonundan 30 Ocak'a kadar yapacağınız her 100 TL'lik alışverişe çocuk çantası hediye ediyor. Birbirinden renkli kreasyonlar, atkılar, bereler, polarlar, renk renk kazaklar, paltolar ve aksesuarlar ile en güzel karne hediyesini verebilirsiniz.


Her yaşta ayakkabı tutkunu

Ayakkabı aşkı küçük yaşta başlıyor, yeni okul yılına yepyeni ayakkabılarla başlamak isteyen minikleri Camper'ın Kids koleksiyonundaki birbirinden değişik onlarca ayakkabı ve bot bekliyor.




Tarz sahibi çocuklara yeni kombinler

En az anne babaları kadar 'cool' görünmek isteyen moda düşkünü minikler için, US Polo Kids spor tarzda bir koleksiyon sunuyor. Hatta isteyen çocuklar anne babalarıyla aynı kıyafetleri giyebilecekler.Koleksiyonda sweat-shirtler, gömlekler ve kazaklar 39, pantolonlar 49, montlar da 59 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.




%50 indirim fırsatı ile miniklere özgürlük

Panço çocuklar için birbirinden renkli tasarımlar sunarak, çocuk modasına hizmet ederken karne tatili alışverişini hesaplı yoldan halletmek isteyen yetişkinler için de %50 indirim fırsatı sunuyor. Farkli giysileri üst üste kullanarak oluşturdukları kombinasyonlar, çocuklara kendi kendilerine giyinme özgürlüklerini sunuyor.




Dönem boyu beklenen oyuncaklar

Dönem boyu ''derslerine çalış alırız'' diyerek ertelediğiniz oyuncakları umutla bekliyorlar. Toyzz Shop mağazasında tatil boyu ailece oynayabileceğiniz eğlenceli kutu oyunlarının yanısıra miniklerin hevesle beklediği peluşlar, lisanslı oyuncaklar, manken ve et bebekler, uzaktan kumandalı arabalar, model ve maket arabalar, çizgi film karakterleri, action figürler, puzzlelar, eğlenceli aksesuarlar ve hobi malzemeleri sizleri bekliyor.



No comments:

Post a Comment