27 December 2010

DANSSPOR YENIYIL GÖSTERİSİ

Cumartesi günü alışveriş merkezimizi minik noel babalar bastı:) Üstelik bu minikler çok neşeliydi dans edip eğlendiler.

23 December 2010

Afrikalı minikler için,




Her şey Ayşe Arman'ın şurada bahsettikleri ile başladı.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16126873&yazarid=12&tarih=2010-10-25 Yıldırım Beyazıd Rotaract Kulubü'nden Gamze'nin yorumlarına da yer verdiği yazı ile kapımızı çalan Gamze Sanyu Bebek
Evi için bir proje başlatmıştı. '' Kalbim Afrika için Atıyor ''

Biz de bir dizi etkinlik planladık ve Aralık ayı boyunca miniklerle bir araya gelerek,
Afrikalı çocuklar için yardım topladık. Projeye destek devam ediyor ayrıntılar ise şurada:

Kurabiye Atölyesi



Sevgili Ayşe Aktaş muhteşem kurabiyeleri ile oradaydı. Hem minikler ile şeker hamurundan kardan adamlar yaptılar, hem de muhteşem yılbaşı kurabiyelerinin satışını yaptılar biz ve minikler pek eğlendik.




Moda Tasarım Atölyesi


Faruk Saraç Moda Okulu ve öğrencilerinin desteği ile birlikte, orta alanda hem minikler hem de yetişkinler için gerçekleştirilen tasarım atölyesinde bir yandan dikiş makineleri çalıştı bir yandan da minik eller bebekleri istedikleri gibi giydirdi.

Askıdaki kıyafetlerden istediklerini seçip beğendi kombinledi. Yetişkinler ise yılbaşı için okul tarafından özel üretilen ürünleri kişiselleştirerek farklı tasarımlar ortaya çıkardı.


22 December 2010

bir yeni yıl dileği, kucak dolusu mutluluk

50 yardıma muhtaç çocuğun, yeni yılda dilediklerini gerçekleştirmek üzere Radyo Aktif ile birlikte yola çıktığımız 50 Noel Baba Aranıyor projesinde, beklediğimizden hızlı ilerleyerek 100 çocuğun dileğini gerçek kıldık.


Ziyaretçilerimizin yoğun ilgisini gören projede kimi ziyaretçimiz, dilek zarflarının içindeki tüm dilekleri gerçekleştirdi, kimisi de bir kaç çocuk için birden iyilik perisi oldu.

Paketler çoğalmaya ofisimizi hediyeler doldurmaya başladıkça bizi de bastı bir heyecan. Merak eden ziyaretçilerimiz için açıklamak isteriz ki toplanan hediyeleri çocukları alışveriş merkezimize getirerek ellerimizle teslim edeceğiz.


Gerçekleşen dilekler arasında konuşan bebek, kaykay, uzaktan kumandalı araba, kitaplar, kalemkutusu, kalemtıraş, inci kolye, uzun bot, sımsıcak bir mont ...vb var.

Siz de bir dileği gerçek kılmak için orta alandaki dilek ağacımızdan bir dilek alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi danışmada.

Yılbaşı havası evime gelsin!

Her yıl olduğu üzere bu sene de yılbaşı her evde farklı şekillerde karşılanacak. Bazıları yılbaşı gecesi ne giysem diye düşünmeye başlamışken, bazıları da hediye telaşında. Hele bir de o gece evlerinde misafir ağırlayacaklar var ki onlarsa sofra telaşında. Onlar için ev süsleme faaliyetleri çoktan başladı. Evin dört bir köşesi yaratıcı uygulamaları ile christmas konseptine sokuldu. Siz de yeni yılı evde karşılayacaklardansanız ya da evinizi süslemek telaşında olanlardan işte mağazalarımızdaki seçenekler.

Boyner Evde


Boyner, yılbaşı coşkusunu en erken yaşatmaya başlayan mağazalarımızdan. Yaklaşan yılbaşı öncesi mağaza yılbaşı konseptli zengin çeşitli ürünlerle donandı bu sene de. Hem evi hiç yılbaşı kosneptli ürünler arayanlar hem de yılbaşı konseptli dekorasyon ürünü hediye etmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Yılbaşı sofranızda eğlenceli seçimler yapmak istiyorsanız, Boyner Evde'nin mutfak koleksiyonu tam da size göre.
Ayrıca mağazada yılbaşı figürleri içeren çeşitli tekstil ürünleri de bulmak mümkün. Üstelik Fısh Card'a özel 250 tl'lik alışverişe 100 tl indirim kampanyası da sürüyor.

Bernardo


Hayatımızdaki varlığı çok eskilere dayanmasa da, hanımların hediye arayışındaki ilk duraklarından olmayı başaran Bernardo da yılbaşı figürlü özel sofra aksesuarları bulabileceğiniz bir mağaza.



İster kurmayı düşündüğünüz sofrayı aydınlatabilir, isterseniz de davetli olduğunuz yere hediye için Bernardo'ya uğrayabilirsiniz. Mağazada belirli ürünlerde de %50'ye varan indirim uygulanıyor.

Mudo Concept


İhitşamlı bir yılbaşı sofrası kurmaya hazırlananlar için, renkli alternatifleri mağazada bulabilirler. Rengarenk bardak tabak takımları, eğlenceli muglar, orjinal hediyelikler deyince ilk duraklardan biri olan mağazaya girer girmez yılbaşı havasını hissediyorsunuz.

Yılbaşı ağacınızı süslemek üzere bulabileceğiniz objelerin yanı sıra, aradığınız özel hediyeleri de mağazada bulabilirsiniz. Mudo'da 150 tl'lik alışverişlerde 50 tl indirim kampanyası devam ediyor ayrıca da mudo concept Mudo Card sahibi müşterilerine özel indirim uyguluyor.


15 December 2010

yılbaşı kombini 1>>>>

Yılbaşına özel kıyafet arayışındaki ziyaretçilerimizi sevindirmek, hem de bu seneki tercihleri öğrenebilmek için şurada bir yarışma başlatmıştık. En beğenilen kombinin sahibi yılbaşı öncesi M&S'dan 200 tl'lik hediyenin sahibi olacak.

Yılbaşı kombinleri, birer birer mail kutumuza düşmeye başlayınca biz de sizlerle yavaş yavaş paylaşalım istedik.

İşte ilk örnek; Yılbaşı akşamı yapmayı planladığı kombini bizimle paylaşan Pelin'e teşekkür ediyoruz.




10 December 2010

Demet'in dileği gerçek oldu!

Atriumda bir ağacımız var; üzerinde yardıma muhtaç 50 çocuğun yılbaşında istedikleri hediyeler asılı. Radyo Aktif ve Hürriyet Bursa ile birlikte başlattığımız 50 Noel Baba Aranıyor projesine ait bir dilek ağacı.



Onlara yılbaşında Noel Baba size ne getirsin diye sorduğumuzda aldığımız cevaplar var zarfların içinde. O kocaman dünyalarını çizerek anlatmışlar bembeyaz kağıtlara. Kimisi barbie bebek çizmiş, kimi uzaktan kumandalı araba, kimisi 4 tane kalem, kimisi takım elbise.
Dilekleri gerçekleştirme görevini üstlendik keyifle.


Ziyaretçilerimiz dilek ağacımızdan 30 Aralık'a kadar bir çocuğun dileğini alarak gerçekleştirebilecek. Biz de tüm dilekler gerçek olana kadar Noel babaları, noel anneleri, noel kardeşleri aramaya devam edeceğiz.

Aradığımız ilk gönüllü Alper Bey; Demet'in dileğini gerçekleştirdi. Ona bir barbie bebek aldı. Demet'e muhteşem bir yılbaşı hediyesi verdi. Ağacımızın üzerinden de ilk dilek eksilmiş oldu. Sıra diğer çocuklarımızın dileklerinde...

02 December 2010

2011'in ikonu sen misin? göster tarzını...


İşte size aralık ayının sonuna kadar yararlanabileceğiniz muhteşem bir fırsat! Yepyeni bir yıl daha geliyor, kutlama için onlarca seçenek, gösterişli vitrinler, seçilmesi gereken hediyeler tüm bunların yanı sıra her zamanki gibi yeni yıldan kucak dolusu beklentiler ve iyilik dilekleri var.

Bu özel gece için de tabiki yapılması gereken kombinler, birleştirilmesi gereken parçalar var!!! Korupark'ta da binlerce seçenek, yüzlerce marka varken aralarından seçim yapmak, karar vermek ve birleştirmek oldukça zor oluyor.

26 Aralık pazar gecesi saat 24:00'e kadar,
Korupark'tan aldığın ürün ya da ürünler (tek bir parça da olabilir) ile yapmayı planladığın kombini,
ister üzerinde ister askıda fotoğrafla ve gönder,
hangi parçayı nereden ne kadara aldığını eklemeyi de unutma!

Henüz ne giyeceğine, ne alacağına karar veremeyenler için senin seçimini yayınlayalım.
Tarzı en çok beğenilen sen olursan, kazandın demektir.



Kazanan sen olursan, Korupark Marks&Spencer'dan 200 TL'lik hediye çeki ve yeni yıla yepyeni ciciler ile girme fırsatı seni bekliyor.

info@korupark.com.tr adresi kombinlerinizi bekliyor...
Hediyeyi kazanabilmek için bloğumuzun takipçisi olmanız gerektiğini söylemeye gerek yok herhalde!!!