22 December 2010

Yılbaşı havası evime gelsin!

Her yıl olduğu üzere bu sene de yılbaşı her evde farklı şekillerde karşılanacak. Bazıları yılbaşı gecesi ne giysem diye düşünmeye başlamışken, bazıları da hediye telaşında. Hele bir de o gece evlerinde misafir ağırlayacaklar var ki onlarsa sofra telaşında. Onlar için ev süsleme faaliyetleri çoktan başladı. Evin dört bir köşesi yaratıcı uygulamaları ile christmas konseptine sokuldu. Siz de yeni yılı evde karşılayacaklardansanız ya da evinizi süslemek telaşında olanlardan işte mağazalarımızdaki seçenekler.

Boyner Evde


Boyner, yılbaşı coşkusunu en erken yaşatmaya başlayan mağazalarımızdan. Yaklaşan yılbaşı öncesi mağaza yılbaşı konseptli zengin çeşitli ürünlerle donandı bu sene de. Hem evi hiç yılbaşı kosneptli ürünler arayanlar hem de yılbaşı konseptli dekorasyon ürünü hediye etmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Yılbaşı sofranızda eğlenceli seçimler yapmak istiyorsanız, Boyner Evde'nin mutfak koleksiyonu tam da size göre.
Ayrıca mağazada yılbaşı figürleri içeren çeşitli tekstil ürünleri de bulmak mümkün. Üstelik Fısh Card'a özel 250 tl'lik alışverişe 100 tl indirim kampanyası da sürüyor.

Bernardo


Hayatımızdaki varlığı çok eskilere dayanmasa da, hanımların hediye arayışındaki ilk duraklarından olmayı başaran Bernardo da yılbaşı figürlü özel sofra aksesuarları bulabileceğiniz bir mağaza.



İster kurmayı düşündüğünüz sofrayı aydınlatabilir, isterseniz de davetli olduğunuz yere hediye için Bernardo'ya uğrayabilirsiniz. Mağazada belirli ürünlerde de %50'ye varan indirim uygulanıyor.

Mudo Concept


İhitşamlı bir yılbaşı sofrası kurmaya hazırlananlar için, renkli alternatifleri mağazada bulabilirler. Rengarenk bardak tabak takımları, eğlenceli muglar, orjinal hediyelikler deyince ilk duraklardan biri olan mağazaya girer girmez yılbaşı havasını hissediyorsunuz.

Yılbaşı ağacınızı süslemek üzere bulabileceğiniz objelerin yanı sıra, aradığınız özel hediyeleri de mağazada bulabilirsiniz. Mudo'da 150 tl'lik alışverişlerde 50 tl indirim kampanyası devam ediyor ayrıca da mudo concept Mudo Card sahibi müşterilerine özel indirim uyguluyor.


No comments:

Post a Comment