19 August 2010

la luz iftar menüsüne özenenlere ithaftır.


Aşağıda La Luz'un iftar menülerinden bahsetmiştik, özendirmek gibi olmasın demiştik ancak özenenler olmuş haliyle.

Dolayısı ile biz de La Luz'dan iftar yemeği için 2 kişilik yeri kopardık.


Şimdi La Luz'dan 2 kişilik iftar yemeğini kazanmak için yapmanız gereken şey çok basit:

1. Gmail hesabınız ile izle butonuna tıklayarak blogun izleyicisi olmak.

2. Sosyal ağlardaki hesaplarınızda bu yazıyı paylaşmak.

3. En önemlisi de La Luz'da en çok neyi sevip beğeniyorsunuz ya da nelerden hoşlanmıyorsunuz bu posta yorum olarak yazmak.


La Luz tarafından en verimli bulunacak yorumun sahibi iftarı kapacak. Yorumlarınızı Cuma akşamı saat 24:00'e kadar yazmaya devam edebilirsiniz.

6 comments:

  1. öncelikle daha önce gitmek istediğim ve gidemediğim bir mekan la luz. ambiansı ve havası insana ayrı bir zenginlik katıyor. birde menülerden gördüğüm kadarıyla enfes ve bir o kadar doyurucu görünüyor yemekleri. bende tatmak istiyorum o nefis ve hazırlanışı sunuşu özel olan yemeklerden. eşim ve ben. hayırlı ramazanlar

    ReplyDelete
  2. Karaoke partyleri, lezzetli yemekleriyle La Luz Bursa'daki en eğlenceli alternatiflerden biri. Arkadaşlarımla hem yemek yiyip sohbet edebiliyor, hem de hoşça vakit geçirebiliyorum. Değişik konsept partylerini ise ilgiyle takip ediyoruz.

    ReplyDelete
  3. la luz çok kaliteli bir mekan,yeri itibari ile de öyle.yemekleri önce görünümü sonra tadı ile size hitap ediyor.geçen sene annemi götürdüğüm anneler günü brunch'ı ve katıldığım karaoke partysi çok keyifliydi.hem lezzetli yemekler yiyip hem de dostlarınızla sohbet edip güzel bir gün geçireceğiniz bir mekan.

    ReplyDelete
  4. Şöyle bir mekan düşünün; şık dekorasyonu ile gözünüze, özenli mutfağıyla damağınıza, eğlenceli müzikleriyle kulağınıza hitap ediyor. Kaliteli müşterileriyle size seçkin bir yerde bulunmanın ayrıcalığını yaşatıyor. İşte burası La Luz. Şu Amerikan filmlerindeki "müdavimi olunan" mekanları andırıyor. Arkadaş grubunuzla her akşam iş çıkışı toplandığınız mekanlardan. Muhakkak kalabalık gidilmesini tavsiye ederim ayrıca. Özellikle gece karaokeye katılacaksanız. Şimdi de Türk Mutfağı ile A La Carte'ın güzel bir sentezi olan Ramazan Menüleriyle, kalabalık iftar sofraları için en güzel seçenek La Luz.

    ReplyDelete
  5. La Luz'un çift kişilik iftarını kazanan sevgili Berna Tursun oldu. Tebrikler!!!

    info@korupark.com.tr adresine iletişim bilgilerini bekliyoruz.

    ReplyDelete