13 January 2010

Gelişen Kentler Zirvesi Bursa'da gerçekleştirildi.



2000 yılından beri gerçekleştirdikleri gayrimenkul zirveleri ile yankı uyandıran GYODER, gelişmekte olan kentlerdeki yatırım fırsatlarına dikkat çekmek, kentlerin sesini ulusal ve uluslarası yatırımcılara duyurmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Gelişen Kentler Zirvesi'ni düzenledi.


7-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşen zirvenin dikkat çeken katılımcılarından birisi de yatırımcıların sorunlarını ve beklentilerini oturumlarda takip eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ydi. 7 ocak günü gerçekleştirilen ''Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler'' isimli oturumda Bursa'ya yatırım yapmış ve yapmakta olan sektör temsilcileri ( Derya Acar - Torunlar GYO, Emre Çamlıbel – Soyak Holding ,Fuat Atalay – Maya Türkiye, Ramadan Kumova – Eroğlu Yapı , Koray Özgül – Corio Türkiye , Ali Pusat – Koray İnşaat ) bir araya gelerek yatırımlarındaki beklenti ve sıkıntıları paylaştılar.


2010 yılından beklentilerini ve sektördeki gelişimin rotasını da anlatan katılımcılar, genel olarak 2010 yılı için daha umutlu olduklarını, daha durgun bir yıl olacağını ve toparlanma sürecinin bu yılı kapsayacağını ifade ettiler.

No comments:

Post a Comment