29 December 2009

UNICEF çocuklarına hediye yağıyor...

Son gün 30 Aralık....KORUPARK’A HEDİYE YAĞIYOR ÇOCUKLAR SEVİNİYOR…

Hediyenizi getirin, yeni yıla girerken hediye bekleyen bir çocuğu mutlu edin…
30 Aralık tarihine kadar Korupark atriumda oluşturulan NOEL BABA Hediye Evi’nde ki sandıklarda biriktirilecek hediyeler UNICEF tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.
Proje kapsamında ister ihtiyaç fazlası bir oyuncak, ister giysi ya da herhangi bir eşya, isterseniz yepyeni bir hediyeyi Noel Baba’nın Hediye Evi’nde bulunan sandıklara bırakarak projeye destek verebilir, siz de yardıma ihtiyacı olan bir çocuğu mutlu edebilirsiniz.

Yılbaşı fırsatları

Yeni yıla girmeye hazırlandığımız 2009’un son günlerinde Korupark keyifli alışverişlere ve renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor…


Çark dönmeye; Korupark ziyaretçileri kazanmaya devam ediyor…

Korupark Alışveriş Merkezi’nde Çarkışans dönmeye, ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. Yeni yıl alışverişlerini Korupark mağazalarından yapan, minimum 75 TL’lik fiş yada faturasını kampanya masasına getiren müşterilerin katılım hakkı kazandığı kampanyaya katılım için son gün 30 ARALIK. Kampanyaya katılarak çarkı döndürmeye hak kazanan Korupark ziyaretçileri yüz binlerce liralık hediye çeklerinden, yeme içme kuponlarından, sinema biletlerinden ve sürpriz hediyelerden kazanma şansı yakalıyor.


BOYNER
31 Aralık’a kadar işaretli ürünlerde %50’ye varan indirimler üzerinden her 250 TL’ye 50 TL Hediye! Üstelik +4 taksit ve Şubat’a erteleme fırsatı.



SABRİ ÖZEL
Sabri Özel’de 40. yıl coşkusu devam ediyor. Alıştığınız kalite %50’ye varan indirimlerle sizi bekliyor.

MUDO
%50’lere varan büyük kış fırsatı devam ediyor.

İPEKYOL TWIST
Tüm ürünlerde etiket yarısı…

DIVARESE

2 Ocak tarihine kadar Fısh Card'lıalar özel tüm rüünlerde %50 indirim

DKNY JEANS
%50’ye varan indirim fırsatı sizi bekliyor.

PARK BRAVO
Park Bravo, göz alıcı bir yılbaşı koleksiyonuyla sizi ışıltılı bir geceye hazırlıyor. Üstelik %50’ye varan indirim fırsatı ile.

MANGO
Ünlü İspanyol bayan giyim markası Mango Korupark mağazasında %70'e varan indirim fırsatı devam ediyor.

MARKS&SPENCER

200 TL alışverişe 75 TL hediye çeki kazanma fırsatı MARKS&SPENCER Korupark mağazasında sizleri bekliyor.

TWIGY
Kardan adam, Noel Baba ve Geyik terlikleriyle kalıcı, ekonomik ve eğlenceli yeni yıl armağanı siz ve sevdikleriniz için çok özel… Üstelik herkesin rahatlıkla kullanabileceği ürünlerin fiyatları ise sadece 25- 29.90 TL.

LC WAIKIKI
Türkiye’nin lider hazır giyim markası LC Waikiki’de kırmızı etiketli ürünlerde %50’ye varan indirim.

KOTON
%50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.


BERNARDO
Bernardo, yemek ve çatal kaşık takımlarındaki özel indirimlere ek olarak ‘Birlikte alın, kazanın’ kampanyası ile yemek takımı ve çatal bıçak takımını bir arada alan herkese 200 TL hediye çeki veriyor.


LA SENZA


Bu kış ısınmaya mı ihtiyacınız var? La Senza’nın sımsıcak ve yumuşacık pijamaları, yıl boyunca içinizi ısıtmaya hazır! Eğlenceli desenler ve fırfırlı detaylarıyla, koleksiyon ile uyumlu sütyen ve külotlar da stilinizi tamamlayacak.


PIRLANT
Yeni yılda sevdiklerinize güzel bir saat almak isterseniz Korupark Pırlant Mağazası sizleri bekliyor.

Bora Bey'den Sürpriz Ziyaret


Dün günlerden pazartesiydi. Ay bugün pis pazartesi, hafta başı, hava da berbat tüm ofisin üstünde müthiş bir ağırlık var, birimiz hasta mı oluyoruz ne, birimiz hamileyiz aşırı şişiyoruz falan gibi çeşitli cümleler ile gürültü patırtı yaratırken; ofisi bir anda koskoca bir huzur dalgası kapladı.


Minik bir ziyaretçi belirdi, Bora bebek geldi :) Yaklaşık bir ay kadar önce aramıza katılan mis kokulu minik bey ofisimizi bir anda canlandırdı. Elden ele dolaşmalar ve mıncıklanmalar sonucu bunaldı ve şaşkındı tabi bebekcağız...


22 December 2009

Korupark'a bir hediye getirin, bir çocuğu mutlu edin

Unicef ve Toys iş birliği ile kurulan orta alandaki Noel Evi'ne 31 Aralık'A kadar bir hediye getirin hem çocuklarınız bu alanda Noel Baba ile oyunlar oynasın, fotoğraflar çektirsin hem de yepyeni bir yılda minicik bir çocuğu sevindirin.

18 December 2009

Tahrik eden yılbaşı indirimleri

Douglas'tan yılbaşı paketleri


Her sabah ofisimize rutin gezilerini gerçekleştiren işletmemizin güzide insanı sabah gelip şöyle dedi: Douglas'ta parfümler %50 indirimliydi dün kendime iki tane aldım.

Biz de ekipçek kendisine bizim neden haberimizi yok şeklinde bakışlar fırlattık, bugün Douglas'ın yolunu tutup secdiklerimizi yeniyıllık hediyeler bakmayı planlıyoruz.

Bu fırsat kaçmaz...


Twist/İpekyol'da tüm ürünlerde %50 indirim

Üç gün önce İpekyol/Twist'ten poşet poşet alışveriş yapmamız bir şey değiştirmiyor almak istediğimiz yüzlerce kıyafet daha askılarında duruyor.

Üstelik etiketkerindeki fiyatlar eskisinin yarısı kadar....

Yeniyılda yeni kıyafetler farklı bir gardroba ihtiyacımız olacak ne de olsa...

17 December 2009

Nine West ve New Balance'tan olağanüstü işbirliği!

Nine West, New Balance işbirliğiyle hazırlanan muhteşem spor ayakkabı koleksiyonuyla, sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Nine West tasarım grubunun yaratıcı yönetmeni Fred Allard ve New Balance yaratıcı yönetmenleri Savania Davies-Keiller ile Roberto Crivello’nun öncülüğünde tasarlanan “New Balance for Nine West” koleksiyonu, moda dünyasına yenilikçi bir soluk getiriyor ve Nine West ile ilgili ana hedeflerinin, tasarım ürünlerine ve renklere odaklanarak, aktif yaşam tarzına uygun ayakkabılar sunmak olduğunu belirtiyorlar.

Bu benzersiz koleksiyonla bir an önce tanışmak için yapmanız gereken tek şey ise,

Nine West' e uğramak.

16 December 2009

AVATAR 3D FARKIYLA VİZYONDA ÖN GÖSTERİM KORUPARK'tA...

Bu gece 21:15'de yapılacak ön gösterime gel, ilk sen izle...



Yapımı 14 yıl süren ve ''en yüksek bütçeli film'' olarak adlandırılan Avatar' 18 Aralık Cuma günü Korupark Cinetech Sinemaları'nda vizyona giriyor. Titanik, Yaratıklar, Terminatör filmlerinin yönetmeni James Cameron'un tüm dünyada büyük ilgi görmesi beklenen yeni filmi ''Avatar'' Panora adlı bir gezegende geçiyor.
3D farkıyla Korupark'ta izlenebilecek filmin seansları:
Ayrıntılı bilgi : 242 93 83
11:00/14:00/17:00/20:00
Cuma/Cumartesi 23:00

Yılbaşı Dilekleriniz La Senza'da

Bu sezon La Senza, yılbaşı listenizdeki tüm dilekleri gerçekleştiriyor!

Seski ve baştan çıkarıcı, bir yıl dileyenler için farklı koleksiyon alternatifleri sunan marka bunun yanı sıra kız kıza geçecek bir yıl dileyenlere bu sevimli pijama koleksiyonunu sunuyor.

Rengarenk bir yıl dileyenler ve rengarenk hediyeler vermek isteyenler içinse OOH LA LACE koleksiyonundaki çamaşırlar görülmeye değer...

15 December 2009

Mudo Card puanlarınızı 2010 gelmeden harcayın


31 Aralık 2009 00:00 tarihi ile Mudo Exclusive Card puanlarınız sıfırlanacak. O zamana kadar puanlarınızı mutlaka kullanın.

14 December 2009


30 Aralık'a kadar yaptığınız her 75 TL'lik alışveriş hediyeye dönüşüyor, sürprizler çarktan çıkıyor.

11 December 2009

Atalar'dan kar yağdıran kampanya

Tüm manto ve kabanlarda sadece 15 Aralık'A kadar %50 indirim...

Yeni bir yıldız daha...


Başta Avrupa olmak üzere 42 ülkede 4400’e varan mağazalarıyla dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan ‘Vero Moda ve Jack&Jones’ Korupark'taki mağazasının hazırlıklarını tamamladı ve modaseverlerin hizmetine sundu. Mağaza 20 Aralık’a kadar devam edecek olan ‘Açılışa Özel’ tüm ürünlerde %25’e varan indirim kampanyası ile ziyaretçilerini bekliyor.

09 December 2009

Kara Kartal OLleyyyYYY...


Başlığa bakıp fotoğrafla başlığı ilişkilendirmeye çalışmayın Beşikteş'ın yenilgisini kutlamıyoruz.:)
'İyi ki Doğdun Gökhan' ve eşdeğerindeki cümlelerden ziyade Gökhan'ı mutlu edebilecek bir cümle aradık bulduk:) Bu da bizden doğumgünü kıyağı olsun:)

Alışveriş Merkezimizin en neşelisi en komiği ve en fanatiği iyiki doğmuş, aramızda bulunmuş, işlerden bunalınca kafamızı kaldırıp bizi kahkahalara boğmuş.... Nice nice seneler olsun...

Marks&Spencer'a da yeni yıl geldi


Her 200 TL alışverişinize 75 TL hediye çeki, World'e özel her 200 TL alışverişinize 100 TL hediye çeki fırsatı 31 Aralık'a kadar sizleri bekliyor.

08 December 2009

Yeni Yıl Hazırlıkları Başlasın...


Tchibo, yılbaşı temasıyla sofralarınıza ışıltılı bir dokunuş getirmeye hazırlanıyor.Temada yer alan ürünler hem yılbaşı öncesi hazırlıklarınız kolaylaştıracak aksesuarlarla hem de çocuklarınıza ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünlerle dolu.Birbirinden güzel yılbaşı süslemeleri, en şık sofralar için şamdanlar, çatal-bıçak takımları, peçetelikler, kadeh takımları, çocuklarınız için en eğlenceli oyuncaklar temada yer alan ürünlerden bazıları.

07 December 2009

Boyner yılbaşında fırsatlar cenneti


Boyner Turkcellilere kozmetik reyonlarında satışa sunduğu pek çok dünyaca ünlü markanın yılbaşı paketlerini muhteşem fiyatlara sunuyor. Herkesin kendisine alabileceği ya da hediyelikleri arasına katabileceği muhteşem seçeneklerden birisini mutlaka değerlendirin.

LC WAİKİKİ tutkunlarına yılbaşı hediyesi


15 Aralık 2009 tarihine kadar Lc Waikiki'den yapacağınız 3 üründen birisi bedava. Yeni yıl alışverişini
Lc Waikiki'nin sıcacık ürünleri ile tamamlamak isteyenler Korupark Lc Waikiki'ye mutlaka uğrayın.

Uluslararası Kukla Festivali bugün başladı...


13.Uluslararası Bursa kukla ve gölge oyunları festivali şehrimizde 7-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşiyor. Festivale 6'sı yabancı olmak üzere 20 ekip katılarak en güzel gölge oyunu ve kukla gösterilerini sergileyecek. Gösterilerin yanı sıra seminer ve sergiler de sanatseverlerle buluşacak.
Alışveriş merkezimizde de iki gösterim yapılacak.
11-12 Ocak tarihlerinde saat 16:00'da ATRİUM'da gerçekleşecek gösterilere içindeki kuklaları konuşturan tüm ''çocukları'' bekliyoruz...
Detaylı festival programı ve daha fazla bilgi için: http://www.golgeoyunlari.org/

DKNY 2.ÜRÜN FIRSATI

DKNY'den sezon başında beğendiğimiz çantaları, ayakkabıları,trikoları eşofmanları alma zamanı...
Şimdi 2.ürüne %50 indirim vakti DKNY'de...


Mudo'dan bir adet ''çek plizzz''


4-18 Aralık tarihleri arasında Mudo'dan Card Finans ile yapacağınız her 100 TL'lik alışverişe anında 25 TL hediye çeki. Hem %50'ye varan indirimlerden yararlanma fırsatını hem de hediye çeki kazanma şansını kaçırmayın.


04 December 2009

Cinetech'de bu hafta

'' Neşeli Hayat'' Seanslar: 11:10/13:30/15:50/18:10/20:30

Rıza Şenyurt krismıs mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir!!! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir!



''Abimm'' Seanslar: 11:30/14:00/16:30/19:00/21:30

Abimm, bol aksiyonlu, komedisi ve ağır da dramı olan, sıcacık bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor. Ticari filmlerin şansı olmadığı önyargısını bu filmle kıracağını belirten yapımcı Ergun Mercan, “Filmimiz özellikle senaryosu ve kaliteli oyunculuğu ile dikkat çekiyor, özellikle Levent Üzümcü’nün canlandırdığı zeka engelli rolü çok konuşulacak.” dedi.

Korupark Subway'in anında sipariş sitesi


Bu öğlen ofiste yine ne yesem ne yesem diye her zamanki gibi düşünürken elimin altına bir nimet bulunduğunu ve unutarak kendimi bu nimetten hep mahrum bıraktığımı fark ettim.
Korupark Subway aşağıdaki internet sitesi üzerinden anında sipariş alıyor, ekmeğinizi soslarınızı sandviçinizi tık diye seçiyorsunuz, hem sitenin kullanımı da çok pratik.
Ben bugün leziz bir İtalyan B.M.T yedim, ne yesem birşeyler atıştırsam diye düşündüğünüz zamanlar da size de tavsiye ederim.
Sipariş bölgeleri: Korupark Evleri, Pilot Sanayi, Nosab, Akpınar, Bağlarbaşı, Fethiye, Işıktepe, Cumhuriyet, Barış, İhsaniye, Geçit, Balat ve Bademli'

01 December 2009

Tchibo'nun yılbaşı çekilişi kazandırıyor.



31.12.2009'a kadar Tchibo mağazalarından yapacağınız her 100 TL'lik alışveriş çekilişe bir katılım hakkı kazandırıyor.

1 Kişiye Mercedes 2010 B 160

1 Çifte Batı Akdeniz Turu

5 kişiye kahve makinesi

Üstelik Tchibo'nun yeni teması Evinizdeki Cafe'de Karamelize makinesi, süt köpürtücü, çikolata-pralin hazırlayıcı, waffle makinesi evde profesyonel lezzetler sunmanıza yardımcı olacak ürünler var.Ayrıca mini etajer, servis setleri,şık espresso takımı, ısıya dayanıklı profesyonel bardaklar ve kaplarda yarattığınız nefis lezzetler için şık sunumlar yaratmanıza yardımcı olacak ürünlerden bazıları.

Bakınız:http://tchibo.com.tr/

01 Aralık indirimi

Mudo'dan kısa günün karı. Bugün seçili ürünlerde anında %30 indirim.