29 August 2009

Haftasonu alışverişi

Adidas'tan spor yapmayı seven beylere



Adidas, Sonbahar/Kış 2009 Clima365™ Koleksiyonu ile spor yapmanın standartlarını tamamen değiştiriyor. Bu eşsiz koleksiyon, antrenman sırasında oluşabilecek her türlü koşul düşünülerek tasarlandığı için sporu daha kolay ve zevkli hale getiriyor.

Adidas 2009 Sonbahar/Kış Clima365™ Koleksiyonu’ndaki sweatshirt’ler 78 ile 191 TL, eşofman altları ise 57 ile 123 TL arası değişen fiyatlarla adidas korupark'ta.



Body Shop'tan tek adımda kolayca sürülen rujlar

Body Shop sizi, dudakları nemlendiren ve kalıcı rengini uzun süre koruyan, yeni Colourglide Ruj serisinin muhteşem renkleriyle tanıştırıyor.

37 rengin her biri içeriğindeki yoğun renk pigmentleri ile kalıcılığını uzun süre korurken, doğal içeriği ve nemlendirici özelliği ile dudaklarınızın bakımını yapıyor. Dudaklarda lüks ve pürüzsüz bir his bırakan eşsiz formülünün sırrında Tahiti bahçeleri yatıyor. Lezzetli vanilya tadını ise vanilya özünden alıyor.

Çok sayıdaki renk seçeneği ile doğal makyajınıza, kıyafetinize veya modunuza göre rujunuzu seçebilir, Colourglide Ruj ile harika görünebilir ve kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz.




THİNK UP MANGO

MANGO, “Special prices for creative living” (Yaratıcı bir yaşam tarzı için özel fiyatlar) sloganı altında, küresel ölçekte 28 Ağustos’tan itibaren mağazalarında satışa sunacağı yeni bir konsept oluşturdu: THINK UP.
Bu tarihten itibaren, tüm dünyadaki mağazalarda MANGO koleksiyonlarından seçtiği 90’ı aşkın giysiyi ziyaretçilerine inanılmaz fiyatlara sunacak. 19 TL gibi bir fiyata satılan giysilerin de bulunduğu THINK UP serisi dahilindeki ürünlerin daha kolay ayırdedilebilmesi için özel etiketler kullanılacak.
Bu yeni projenin müşterilere daha iyi tanıtılması için MANGO Eylül ayı başlarında mangothinkup.com blogunu hizmete açacak.

Bu haftasonu Korupark Mango'ya uğrayın deriz:)

No comments:

Post a Comment