24 August 2011

penguenler sarsa dört yanınızı


Mimikleri ve doğaçlama yeteneği ile, rol aldığı her filmde bizleri kahkahalara boğan Jim Carrey ilginç bir hikaye üzerine kurulu, eğlenceli bir filmle yine karşımızda.

Film bu cuma vizyona girecek ancak, özel gösterimi bu gece 21:00'de Korupark Cinetech Sinemaları'nda gerçekleşecek, davetiyeleri ise sıkı takipçilerimiz şuradan kaptılar bile.

Boyacının Penguenleri adlı çocuk romanından uyarlanan filmde Jim Carrey ışığı ile yine tüm ilgiyi üzerinde toplamayı ve çocuklar için yazılmış bir hikayedeki sıkıcılığı gidermeyi başarıyor.



Filmde iş adamı Tom Propper karakterini canlandıran Jim Carrey'nin hayatının kendisine babasından kalan penguenler bir koli içerisinden çıkması ile hayatının sevimli penguenler değişmesini konu alıyor.

Filmde tahmin edilebildiği üzere, basit bir kurgu ile aklınıza gelen şeyler tek tek oluyor, film sizi şaşırtmıyor ancak, yine de kahkahalarla izleyebileceğiniz sevimli bir aile komedisi olarak vizyondaki yerini alıyor.


Filmden sonra ailenin miniğine D&R'da satışa çıkan kitabını da alabilirsiniz, kim bilir okuma sevgisi penguenler ile başlar belki de...