19 May 2011

korupark'ın en genç ev sahibi




Korupark Evleri'nden 2+1 dairenin sahibi olduğunda herkes genç yaşına şaşırmış,'ah biz o yaştayken çöpümüz bile yoktu','zaten bize çıkmaz' gibi yorumlar yapmıştı. Üstelik heyecanlı kalabalık çekiliş sonrası, talihlinin haberdar edilmesinin ardından koşarak gelmesini beklerken, o arayanlara inanmamış kalabalığı hayal kırıklığına uğratmıştı.

Bugün gençlerin gününde Korupark'ın en genç ev sahibi olarak tapusunu ve anahtarlarını teslim aldı.

Evinin kapısını muhabirler eşliğinde açan Begüm şaşkınlığını üzerinden atmış ancak, soğukkanlılığını hala koruyordu.



Haliyle bu genç yaşta ev sahibi olmanın verdiği heyecan ve mutluluğa daha fazla dayanamayan Begüm, dairesine girdiğinde mutluluğunu yukarıdaki pozla ölümsüzleştirdi.

GÜLE GÜLE OTUR BEGÜM

11 May 2011

' TAMAM TATİL DE KİME TATİL? '





Tatil kime tatil? diye soruyoruz günlerdir. Çalışmayıp yan gelip yatana diyen, tatil geceler boyu eğlenene tatildir arkadaş diyen, işlerden kurtulamadıktan sonra ne anladım ben o tatilden diyen, kızgın kumlardan serin sulara atlar, gün boyu bronzlaşırsam tatil benimdir diyen!

Yaz tatili geliyor. Şimdi en çok çalışanından en hep yatanına, senelerdir tatile çıkmamışından, dört mevsim tatilin tadını ayrı çıkanına kadar herkes bir tatil planının peşinde! Her konuda olduğu gibi esas bu yaz tatilin sizin tatiliniz olması için şahane bir kaç fikrimiz var buyurun!

*Yapacağınız 75 TL'lik alışveriş ile aşağıdaki muhteşem otellerden birinde 5 gece 6 günlük şahane bir yaz tatilinin sahibi olabilirsiniz.

1.Mardan Palace
2.Adam Eve
3.Sueno Hotels
4.Sherwood Hotels
5.Club Zigana Tatil Köyü
6.Bodrum Holiday Resort

03 May 2011

her duygumun tam tepesinde ağzımdan çıkan ilk kelime: ANNE!


Herkes aynı fikirde mi bilemiyoruz ama bizce şu günlerde etrafta hamile, anne çocuk sayısı dorukta! Kafamızı hangi yana çevirsek bebeği ile alışveriş yapan, çocuğunu gezdiren, hamile kıyafeti seçen simalar görüyoruz.

Bu yıl da her yıl olduğu gibi dünya markalarının en özel fırsatları, en keyifli etkinlikler ve sürprizler anneleri bekliyor. İşte onlardan bazıları:



Bebek bakımının püf noktaları bu seminerde



Mustela ile bebeğim olacak seminerleri bu sene de anne adaylarını ünlü doğum koçu Ayşe Öner ile buluşturacak. 7 Mayıs cumartesi saat 14:00'de. Katılacak anne adayları arasından şanslı 1 kişi de doğum fotoğrafçısı Hazal Tuncer'in 1200 TL'lik doğum fotoğraf paketini kazanacak.

Annelere özel Çarkışans



Anneler Günü alışverişinin en özelini dünyaca ünlü markaların şahane fırsatları ile yapan çocuklar 75 TL'lik alışveriş fişi ile çarkı çeviriyor, annelere özel masaj paketlerinin, indirim çeklerinin, bakım paketlerinin ve daha bir sürü sürpriz hediyenin sahibi oluyor.