31 March 2011

pull&bear ilkbahar yaz erkek

Kendine bakan ve daima fit görünen erkekleri kendine bağlayan Pull&Bear ilkbahar yaz 2011 koleksiyonunda da bağımlılarını sevinderecek çeşitli tarzlar sunuyor.



Brooklyn Boogie

Genç erkekler düşünülerek oluşturulan koleksiyon, skateboard, breakdance ve sokak kültürü aşıklarına hitap ediyor. Koleksiyonun in parçası 'naylon mont'

315 Bowery St.

NY Bowery St. 315 no ile özdeşleşen rock yıldızlarından esinlenen bu koleksiyon, Iggy Pop ve Ramones gibi müzik tarihinin dev efsanelerini ikon olarak seçmiş.

Pop Color

Rengarenk pop görünümlü bir koleksiyon,özünde güçlü renkler barındıran bir tarz. Çimen yeşili en baskın rengi.

Lemon Jelly

Diğer koleskyionlara daha göre daha ağırbaşlı bir tarzı olan koleksiyonun renk unsuru fosforlu sarı. Düz parçalara neonsu dokunuşlar veren renkler, ve naylon ceketler hakim.

Summer Trouper

Askeri üniformlardan etkilenen koleksiyonda tütün gibi ciddi tonlar hakim. Baharın gelişi ile koyu tonlar yerini pembelere, açık yeşillere bırakıyor.


Natural Collection


Günlük, sofistike ve rahat.
Kendi özgün havasında takılan gençlerin tarzlarından ödün vermeden, basic ürünleri kendi kişisel tarzlarını da yansıtarak taşımasını sağlıyor.

pull&bear ilkbahar yaz kadın

Pull&Bear 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda her tarza uygun bir koleksiyon bulmak mümkün.





*Görseli büyütmek için üzerine tıklayın.

Sailor Texas

Kurak orta Amerika'da denizci havası ile imkansızı yaratıyor, imajdan ödün vermeden yaz sıcağında serin serin gezmek isteyenlere uygun parçalar sunuyor.

La Petite Maison
Her yere raha giyinerek gitmek isteyen genç kızlar için oluşturulan koleksiyon Fransiz tipi bir naiflikle basic ürünlere ağırlık veriyor.

Folky Festival
Folk müziği festivallerine katılmak için ideal görünüm sunan koleksiyon, yüksek bot tipi ayakkabıları, çiçekli saç bantları ile hippy havasını yansıtıyor.

The Ingalls

Bu koleksiyon ile Küçük Ev dizisindeki Ingalls ailesi hayata dönüyor, kırsal yaşamdaki o mutlu ambiyans güller, ortancalar, şakayık çiçekleri koleksiyondaki yerini alıyor.

Blog&Roll

Gençlerin bloglarına koydukları en havalı pozlardan esinlenen marka, 40'lı 50'li yıllara lacivertler, somonlar, camellar ike geri dönüyor.

70's paradase

70'li yıllara ilham kaynağı olan tüm parçalar bu koleksiyonda yerini alıyor.

Baharla döndük



Uzun bir aradan sonra baharla birlikte geri geldik. Burada hayat akıp gitmeye devam ederken bir sürü şey olup bitiyor. Ve bu ay sonu da yine kaçırmak istemeyeceğiniz pek çok fırsat ve yepyeni haberlerimiz var.

Sizin için bir ay sonu listesi;




1. Bu kelebeği tanıyanlar onun hangi mağazalarda ne zaman dolaştığını bilirler. %50 indirim fırsatını kanatlarında taşıyan bu pembe kelebek bugün yine geldi.
Onunla tanışmak isteyenler için Beymen ve Boyner'de bekliyor.

2. L'occitane bugün ve yarın %30 indirimde. Biten ürünlerİ tazeleme, banyo dekoruna yeni ciciler ekleme zamanı.

3. Mudanya'dan gelirken, biten inşaat çalışması ve açılan kavşak ile birlikte kolaylıkla artık Korupark'a dönebiliyorsunuz.

4.
Ev kazanma fırsatı için; Çantanın dibinde, komidinin üstünde, pantalonun ceplerinde 1 Kasım'dan bu yana kalan fişleri toplayıp gertirmek için bugün son gün.

5. Çok konuşulan film Kaybedenler Kulübü vizyonda. Haftasonu hava güzel olsa da, Cuma akşamı alternatif arayışına çare gibi. Diğer filmler ve seans bilgiler için tık tık.


6. Bahar alışverişine içimiz gidiyor, sezondan alınası şeyler listesi uzayıp gidiyor. Yakında indirime girer mi sorusu kafamızdan çıkmıyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken rengarenk Superga'lar işte tam burada karşımıza çıkıyor. Superga çeşitleri 2.kat Nellmax'da.

7. Malum hava bir yağıyor bir açıyor, ruh hali de iniş çıkışta tabi. Bahar havasını eve getirmek istersek eğer, Mudo'dan edineceğimiz bir pamuk helva makinesi haftasonumuzu neşe katar.