31 January 2011

minik fotoğrafçılar aranıyor!


Yarıyıl tatili boyunca her salı perşembe, ne yapsak da bu çocukları evden uzak tutup eylesek diyen bünyelere, çocukların yeteneklerini keşfedebilecekleri yepyeni atölyemiz huzurlarınızda!

Fotoğraf meraklısı minikler için düzenlenecek fotoğraf eğitim ve uygulama çalışmalarını içerecek atölye çalışmamıza kayıt için atrium danışmaya uğramanız yeterli !

27 January 2011

karne hediyesi dediğin;

Yarın minikler karnelerini alıyor, notlar pekiyi orta zayıf. Onlar için farketmiyor.
Karne hediyesi bekleniyor, daha çok çalışmak için umut kazandıkları başarıları kutlamak için ödül
bekliyorlar. Biz hala,anne, amca,baba,dede,nine dayı... büyüklere ''göster bakalım karneni'' diyerek, hediyesini vermek düşüyor.

İşte mağazalarımızda bulabileceğiniz birbirinden güzel seçenekler:

Rengarenk kıyafetler

M&S çocuk giyim reyonundan 30 Ocak'a kadar yapacağınız her 100 TL'lik alışverişe çocuk çantası hediye ediyor. Birbirinden renkli kreasyonlar, atkılar, bereler, polarlar, renk renk kazaklar, paltolar ve aksesuarlar ile en güzel karne hediyesini verebilirsiniz.


Her yaşta ayakkabı tutkunu

Ayakkabı aşkı küçük yaşta başlıyor, yeni okul yılına yepyeni ayakkabılarla başlamak isteyen minikleri Camper'ın Kids koleksiyonundaki birbirinden değişik onlarca ayakkabı ve bot bekliyor.




Tarz sahibi çocuklara yeni kombinler

En az anne babaları kadar 'cool' görünmek isteyen moda düşkünü minikler için, US Polo Kids spor tarzda bir koleksiyon sunuyor. Hatta isteyen çocuklar anne babalarıyla aynı kıyafetleri giyebilecekler.Koleksiyonda sweat-shirtler, gömlekler ve kazaklar 39, pantolonlar 49, montlar da 59 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.




%50 indirim fırsatı ile miniklere özgürlük

Panço çocuklar için birbirinden renkli tasarımlar sunarak, çocuk modasına hizmet ederken karne tatili alışverişini hesaplı yoldan halletmek isteyen yetişkinler için de %50 indirim fırsatı sunuyor. Farkli giysileri üst üste kullanarak oluşturdukları kombinasyonlar, çocuklara kendi kendilerine giyinme özgürlüklerini sunuyor.




Dönem boyu beklenen oyuncaklar

Dönem boyu ''derslerine çalış alırız'' diyerek ertelediğiniz oyuncakları umutla bekliyorlar. Toyzz Shop mağazasında tatil boyu ailece oynayabileceğiniz eğlenceli kutu oyunlarının yanısıra miniklerin hevesle beklediği peluşlar, lisanslı oyuncaklar, manken ve et bebekler, uzaktan kumandalı arabalar, model ve maket arabalar, çizgi film karakterleri, action figürler, puzzlelar, eğlenceli aksesuarlar ve hobi malzemeleri sizleri bekliyor.



25 January 2011

'tatil' var 'TATİL' VAR!


Eyvah yarıyıl tatiline sayılı gün kaldı. Okulda gün boyu dersti, teneffüstü, arkadaştı, oyundu oyalanan minikler koskoca iki hafta evdeler. Tüm yorgunluklarına rağmen okuldan arta kalan zamanda da enerji patlamalarını aile bireylerine yansıtamaya hazır miniklerin tatili başlıyor!

Keşfetmeye hazır bünyeleri ile keşfettiklerinden bir o kadar hızlı sıkılmaya dünden razı minikler haliyle evde kalınca taaruza geçecekler.Hal böyle olunca onları gezdirmek, eğlendirmek, oyalamak, dinlendirmek ve yepyeni bir okul dönemine hazırlamak gerek!

Tatil boyunca burada onlar için, birbirinden eğlenceli etkinlikler var. Cupcake atölyesinde kekler süsleyecek, fotoğraf atölyesinde çekim uygulamaları gerçekleştirecek, WINX ve GORMITI karakterlerinin çeşitli etkinliklerine katılacak ve daha nice oyun, etkinlik, gösteri ve eğlence ile tatillerini doya doya yaşayacaklar.



Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için fotoğrafa tıklayınız

gemilerde talim var

Dün sergi salonumuzda izlenime açılan maket gemi sergisi, her sene olduğu gibi bu sene de yine ziyaretçilerimizden büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz yıllarda da bir kaç kez gerçekleştirdiğimiz sergideki eserlerin sahipleri- şeker gibi bir baba oğul- Hüseyin, Ahmet Bayram yaz aylarında evlerinin bahçesinde hobi olarak başladıkları bu çalışmalara şimdilerde meslek olarak devam ediyorlar.



Gerçekleştirdikleri çalışmaların en küçük detayına kadar birebir gerçeğine uygun olmasına büyük önem veren ve bunun için sabahlara kadar süren araştırmalar yapan ikili, bahçelerinde kurdukları sobalı atölyelerinde yılın 12 ayı çalışmaya devam ediyorlar.


Sarı Zeybek Gemisi

Boğaziçi Yalı Sandalı


Saltanat Kayığı


Fotoğrafları incelemek için üzerlerine tıklayın.

Siparişler üzerine de çalışmalarına devam eden baba oğul'un Atatürk'ün yatı Savarona, Kurtuluş Savaşı kahramanı Nusrat mayın gemisi, İzmir kayığı ve daha pek çok tarihe mal olmuş deniz taşıtının maketlerinin yer aldığı sergiyi 31 Ocak'a kadar gezebilirsiniz.



*Sergi 31 Ocak'a kadar gezilebilecek.





20 January 2011

bana bir yağsız latte! bugün perşembe

Arkadaşlar bir araya geldiğinizde size sıcacık latteden daha iyi ne eşlik edebilir ki?

Özellikle hafta içinin sakinliğinde kahvenizi alıp, şırıldayan sular eşliğinde sohbetin tadı başka. Eve dönerken de varsa, bir kaç ihtiyaç gideriliyor. Kilo almama telaşındakiler için yağsız latte, bu ara herkes gibi hasta olanlar için ise chai tai latte iyi birer kurtarıcı oluveriyor. Çalışanlar için erken haftasonu kutlaması, gezip tozmacılar için sakin hafta içi programı gelen perşembeden belli oluyor!

14 January 2011

Vizyondan haftasonu neşesi

Cuma geldiğine göre haftasonu ne yapsak telaşı da başladı demektir. Dışarıdaki dengesiz hava yüzündense elbette tercihimiz kapalı mekanlardan yana oluyor.

Cinetech'de vizyona giren yeni filmler ve devam etmekte olan eğlenceli filmleri de haftasonu yapılacaklar listenize ekleyebilirsiniz.





SAATLERCE GÜLMEK İSTEYENLER


EYVAH EYVAH 2

İlk filmin seyircideki etkisinin ardında, serinin ikinci filmi de gişede oldukça büyük bir başarı elde ederek ilk üç günde 801.00 kişi tarafından izlendi. Hüseyin Badem ve Füruzan'ın kahkaha dolu hikayesi güldürmeye devam ediyor.

Cinetech Seansları: 12:10/14:30/16:50/19:10/21:30/23:30
11:00/13:20/15:40/18:00/20:20


ROMANTİK KOMEDİDEN VAZGEÇMEYENLER

AŞK SARHOŞU

Oldukça romantik bir hikaye ile farkettirmeden gelen bir aşkı anlatan filmde, Anne Hatheway Parkinson hastası bir kadını canlandırıyor.

Cinetech Seansları: 11:30/14:00/16:30/19:00/21:30


AKSİYON SEVERLER

CADILAR ZAMANI

Nicolas Cage'ın başrolünde oynadığı fantastik dram da, macera seven izleyiciler için bugün vizyondaki yerini aldı. 14. y.y'da geçen filmde cadı olduğundan ve veba hastalığını yaydığından şüphenlenilen bir kızın taşınmasına yardım eden şövalyenin hikayesi var.

Cinetech Seansları: 11:15/13:45/16:15/18:45/21:15


AV MEVSİMİ

Bir araya getirdiği oyuncu kadrosu- Cem Yılmaz, Şener Şen, Okan Yalabık, Melisa Sözen- ve bir Yavuz Turgul filmi olması ile dikkat çeken film henüz izleyemeyenler için vizyondaki son haftalarında seyirci ile buluşuyor.

Cinetech Seansları:12:00/15:00/18:00/21:00



MİNİKLERİN VİZYONU


MEGA ZEKA

Gişe rekorları kıran animasyon filmlere imza atan Dreamworks Stüdyoları imzasını taşıyan MEGA ZEKA 3 boyutlu olarak, vizyona girdi. Çocuklar ve animasyon severler için filmde savaştığı süper kahramanı yok eden ve kendine yeni serüvenler arayan bir kahramanın hikayesi anlatılıyor. Filmdeki kahramanları Brad Pitt, Jonah Hill Tina Fey gibi ünlü isimler seslendiriyor.

Cinetech Seansları: 11:00/13:00/15:00/17:00/19:00/21:00



GULIVER'IN GEZİLERİ

Jonathan Swift’in dünya klasikleri arasında yer alan “Güliver’in Seyahatleri” romanından uyarlanan film, minik insanların ülkesi Lilliput’a düşen Gulliver’in maceralarını anlatırken, haftasonu keyifli vakit geçirmek isteyenler için muhteşem bir fırsat sunuyor.



Cinetech Seansları: 15:00/17:00



03 January 2011

tüm dilekler gerçek oldu, gökten üç elma düştü...


Aralık başında başlamıştı her şey, şurada bahsetmiştik; yardıma muhtaç miniklerin yeni yıl dilekleri teker teker gerçek olacaktı. Radyo Aktif ve Hürriyet Bursa işbirliğinde, 50 miniğin dileği ile başlayan proje, ziyaretçilerimizden öyle yoğun bir ilgi gördü ki 150 çocuk projenin sonunda dileklerine kavuştu.

Biz de onlar için bir yılbaşı eğlencesi organize ettik, hediyelerini de eğlencenin sonunda verdik, daha önce buraya hiç gelmemiş minikler okulun kapısında heyecanla hazır karşıladılar bizi. Sakin bir yolculuktan sonra eğlence başladı.

Bir miniğin ağzından bakın o gün neler oldu!



''Önce karnımızı doyurduk, hamburgerleri hüplettik. Kantinimizde şekerler, poğaçalar vardı ama bizim için hamburger sık yenilen bir yiyecek değildi.


Çocuk menüsünden çıkan hediyeler de neşemize neşe kattı. Üstüne bir de tatlıları gümlettik. Etrafımızda sürekli kalabalık vardı, polis zannettiğimiz abiler, bizimle sürekli ilgilenen ablalar. Hopladık, zıpladık! Her gittiğimiz yerde yeni sürprizlerle karşılaştık''



''Daha önce çoğumuz gelememiştik Lunapark'a, tüm oyuncaklara binmeliydik. Gondol ile başlayınca biraz tedirgin olduk. Ama içimizden dalga dalga bir heyecan taştı, oturduk kalktık öğretmenlerimize el salladık. ''

''Minik ellerimizle direksiyonları kavradık, çarpıştık!''



''Sırayla uçan fil, atlı karınca, dönen salıncaklar, tren hepsine bindik. Artık bizim için hazırlanan başka bir sürprize doğru yola çıkmalıydık. Arkamıza baka baka ayrıldık Lunapark'tan.''



''Tiyatro nedir derslerimizde öğrenmiş, oyunlar oynamıştık ama canlı bir oyun izlememiştik. Hele bizim de saheneye çıkacağımız bir oyun hiç düşünmemiştik. Rol almak için hepimiz can attık, çok eğlendik. ''



'''Beklenen an gelmişti artık. Hediyelerimizi almak üzere, yılbaşı partisine doğru yola çıktık. Yürüyen merdivenlere pek alışkın değildik, düşe kalka çıksak da basamakları gittiğimiz yerde yaşadıklarımıza değdi.''


'' Bizi karşılayan yılbaşı müzikleri eşliğinde danslar ettik önce, sonra usulca oturduk yerlerimize, hediyelerimizi almak üzere''


''Ben de alınca hediyelerimi yerimde duramadım tabi. Başladım yeniden hoplayıp zıplamaya.''


''İstediğim tüm kıyafetler gelmişti, sadece benimkiler değil üstelik!

Yusuf Ali'nin Ferrarisi,

İrem'in barbie jeti,


Hatice'nin bebeği, ve daha bir sürü kıyafet oyuncak okul malzemesi bizim oldu. Sabırsızlıkla hemen eve gidip onlarla oynamak istedik.

Dileklerimizi gerçek kılan tüm Korupark ziyaretçilerine teşekkür ederiz.''