28 October 2010

Sosyal medya dediğin;

Vizyona giren Sosyal Ağ filmi çok kişinin Facebook filmi diye adlandırdığı, kimileri tarafından da tüm sosyal ağlar hakkında (facebook,twitter,blogger...) çekilmiş bir film gibi algılansa da film özünde, Facebook sitesinin oluşum hikayesini anlatıyor. 2004 senesinde sitenin yaratıcısı Mark Zuckerburg'in siteyi nasıl bir ruh hali ile yarattığını ve o günlerden bugüne inanılmaz bir güçle olayların nasıl kontrolden çıktığını anlatıyor. Filmde aynı zamanda, eleştirmenler tarafından takdir edilen Justin Timberlake'ın oyunculuk performansını da izlemek mümkün.

Filmin yönetmenliğini de Seven, Fight Club, Panic Room Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi gibi çok başarılı filmlerle gündeme oturan David Fincher'ın üstlenmesini de filmi izlenesi kılan bir diğer unsur.

Giderek yalnızlaşan toplumu ve insanlığı giderek etkisi altına alan '' Sosyal Ağ'' gücünü anlatan filmi eleştirmenler gerçekleri anlatmakta başarılı olarak nitelendiriyor.

Seanslar: 11:30/14:00/16:30/19:00/21:30






Limon ile Zeytin



Sizinkiler ve Bizimcity gibi ünlü karikatürlerin yaratıcısı Salih Memecan, geçtiğimiz hafta imza günü için Korupark'taydı. Özellikle minikler tarafından ilgi gören etkinlikte, ünlü karikatürist '3 GEE' isimli son kitabını imzaladı.


Etkinlik süresince ilgili minikler de karikatürler çizerek Salih Memecan'ın beğenisine sundu. Samimi ve neşeli tavırları ile tüm sevenleri ile teker teker ilgilenen sanatçıyı en kısa zamanda yeniden alışveriş merkezimizde görmeyi diliyoruz.



gel de kıskanma !


Vitrinlere göz atarken çocuk mağazalarının vitrinlerine sıra gelince dillerde hep aynı cümleler dolaşır. ''Bizim çocukluğumuzda yoktu bunlar, şimdilerde çocuk olmak varmış'' vs...


B&G Store çocuklar için öyle markaları bir araya getiriyor, öyle
şık tasarımlar koyuyor ki önümüze insanın ya çocuk olası ya da çocuk yapası geliyor. 2010/2011 sonbahar/kış koleksiyonu şimdi mağazadaki yerini aldı. Patrizia Pepe, Baby Graziella, Riccione, Bikkembergs gibi dünyaca ünlü markaları Bursa çocuklarının ayağına getiren marka, bu sezon da cool çocukların vazgeçilmezi oluyor.

Sizin için sezon çekimlerinden bir kaç kare...



22 October 2010

ETKİNLİK



Korupark Atrium'da bu cumartesi saat 15:00'de Salih Memecan İmza Günü ve Karikatür Atölyesi var!!! Miniklere eğlence arayan bünyelere duyurulur!




19 October 2010

davetsiz misafirler


Bu hafta ofisin davetsiz misafirleri vardı. Terasa her çıkışımızda bir sürprizle karşılaştık. Önce bu insan canlısı martı boynunu büküp içeri girmeye çalıştı ardından da ondan daha küçük boyuyla, bu isteği başaran minik kuş kaçtı içeri.


İkisine de su ve bisküvi ikram ettik, ofis hayatına şöyle bir göz atıp, bulutlarının arasına döndüler.


16 October 2010

3 alfa romeo'nun sahibi kim oldu?


8 Mayıs - 8 Eylül tarihleri boyunca devam eden, Kim Bunların Sahibi diyerek yana yakıla arandığımız ve birbirinden güzel 3 Alfa Romeo için birer kullanızı aradığımız kampanyanın sonuna gelindi. Çekiliş yapıldı ve araçların sahipleri belli oldu.



150 liralık alışveriş ile Alfa Romeo Mito kazandı…
Çekiliş sonucu Kırmızı Alfa Romeo Mito’nun sahibi olan Hüseyin Bağırcı, Korupark’ta yapmış olduğu 150 liralık alışveriş karşılığı kampanyaya katıldığını ve kazanmış olduğu 4 biletten birine arabanın isabet ettiğini belirtti.


Bilecikli Korupark ziyaretçisi Alfa Romeo Mito sahibi oldu…
Korupark’a alışveriş için sık sık Bilecik’ten Bursa’ya geldiğini belirten Beyaz Alfa Romeo Mito’nun talihlisi Özüm Eğilmez, bugüne kadar şanslı olduğuna inanmadığını ama Korupark’ta yapmış olduğu alışverişlerin kendisine şans getirdiğini ve muhteşem bir otomobil kazandırdığını ifade etti.


Siyah Alfa Romeo Neşe Emiraloğlu'nun...
Bursa Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan. Neşe Emiralioğlu siyah aracın sahibi olurken, çok sayıda kupon sahibi olduğunu ve kendi şansının çok yüksek olduğuna inandığını anlattı. Neşe Hanım aracı kullanmak üzere oğluna hediye edeceğini belirtti.

12 October 2010

Hediye: Score'dan 3 aylık üyelik


Score Fitness ve Spa'da neler olur biter, gün boyunca mekanda ne gibi etkinlikler gerçekleşir, kimler gelir kimler gider ve bünye burada nasıl toparlanır şurada bahsetmiştik. Bu yazıyı okuyup da spora yazılmaya heves edenler içinse bir fırsat sunacağımızdan bahsetmiştik.

Score Fitness ve Spa'dan 3 aylık üyelik kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok kolay!!!

1) Herhangi bir accountunuzla blogumuzun izleyicisi olmak( sağdaki izle butonuna tıklayarak bunu yapmak mümkün.)

2) Sosyal ağlardaki hesaplarınızda bu postu paylaşmak.

3) Aşağıdaki sorunun doğru cevabını yorum olarak bu post'a yazan 50.kişi olmak...

SORU: Score Fitness ve Spa'da kaç adet kardiyovasküler ( koşu bandı, bisiklet vb...) alet vardır?

Jean alma sırası




Levis ve Dockers'ın gerçekleştirdiği geleneksel aile ve arkadaşlar gecesinin yenisi kapıda. 14 Ekim Perşembe, saat 17:00-22:00 arası yeni sezon ürünlerine %40 indirim ile sahip olma şansı olacak.


Yapmanız gereken yukarıdaki görsele tıklayıp, bir çıkış alarak Korupark mağazasına gelirken yanınızda getirmek.
Levis'dan favori jeanınıze ya da Dockers'ın yeni sezon gömleklerine sahip olmak için iyi bir fırsat, tüm bunların yanı sıra Levis'ın bu sezon 1950'li yılların asi rokçılarından etkilenen çanta ve ayakkabı koleksiyonuna, gömlek koleksiyonundan da western tarzı kareliler sezonun çiçeklileri ve özel chambroylara göz atabilirsiniz.







08 October 2010

Yılın en duygusal filmi



Mehmet Aslantuğ'un yeni filmi 'Aşkın İkinci Yarısı' bugün vizyona girdi. Filmde eşi Arzum Onan ile kamera karşısına geçen usta oyuncu aynı zamanda filmin senaristliği ve yönetmenliğini de üstleniyor.


Bu yılın en duygusal filmi olarak bahsedilen filmde, birbirlerine çok aşık iki eski sevgilinin hikayesi anlatılıyor. Altı haftada tamamlanan, yaklaşık 2 milyon dolara mal olan film için Mehmet Aslantuğ birikiminin neredeyse tamamını bu projeye yatırdı.

Seansları: 11:45/13:45/15:45/17:45/19:45/21:45

Diğer detayları şu adreste bulabilirsiniz. www.cinetech.com.tr

Score'da bir gün...




Hepimiz aynı dertten yakınıp duruyoruz. Günlük işlerimizin koşturmacası içinde kendimize çok az zaman ayırabiliyor ve ne yazık ki çoğumuz düzensiz bir hayat sürdürerek sağlıksız yaşıyoruz. Pek çoğumuz bu düzensizlik nedeni ile niyetliyiz spora başlamaya ama bir türlü ucundan köşesinden tutup başlayamıyoruz.

Günlerine Score'da başlayıp yüksek bir tempoyla güne devam eden ya da gün içinde spora mutlaka vakit ayıran eğlenceli bir kalabalığın var olduğunu Score'a yaptığımız ziyaretler sırasında görünce, bu eğlenceli topluluğun varlığını paylaşmak ve spora başlamak isteyenler için tetikleyici olması için gördüklerimizi anlatmak istedik. :)


Önümüzdeki bir kaç gün içinde de şanslı bir kişi, Score Fitness ve Spa'dan 3 aylık hediye üyelik kazanıyor olacak. Detaylar için yapmanız gereken sık sık bloğu kontrol etmek. Şanslı kişi siz olursanız aşağıdaki faaliyetlere katılma olanağı yakalamış olacaksınız. Şimdiden bol şanslar.

Bakın Score'da bir gün nasıl başlıyor ve geçip gidiyor...

07:00 Misafir İlişkileri Score'u açıyor ve gün ağırır ağırmaz spora hazır dinamik bünyeleri karşılamaya başlıyor. Yalnız spor yapmaktan hoşlanan ya da 25 metre uzunluğundaki havuzun keyfini az kişi ile çıkarmak isteyen üyeler bu saatlerde salona gelmeyi tercih ediyor. Yepyeni bir gün rahat ve huzurlu bir şekilde Score'da başlıyor.


09:00 Score için yepyeni bür üye iseniz sizi danışman hocanız karşılıyor ve gerekli ölçümlemeleri yaparak hedefleriniz doğrultusunda sizin için özel bir program oluşturuyor.


Hafta içi sabah saatleri;


''PlatesMatwork'' grup dersi: Ayşe Hoca ile doğal duruş pozisyonunu koruma ya da doğal duruş pozisyonuna sahip olmak isteyen üyeler için salonda başlıyor. Aletli plates derslerini de özel eğitmenler eşliğinde almak mümkün.


“Hat Blaster” ve “Action Balance” dersleri: Yüksek ritimli aerobik çalışmaları sonrasında bel, karın ve kalça bölgelerine yoğunlaşarak sıkılaşmayı ve dayanıklılığı arttırarak denge duygusunu geliştirmek isteyen spor severler Esin Hoca eşliğinde kısa sürede hedeflerine ulaşmaya başlıyorlar.

''Dance Moves” dersleri: Sportif faaliyetlerden zaman içerisinde sıkılabilen bünyeler içinse, müthiş eğlenceli bir ders Dinçer ve Hazel Hoca'dan geliyor. House, latin, jazz gibi dansların temel adımlarının aerobik adımları ile birlikte kullanıldığı derste katılımcılar kıpır kıpır, dansın enerjisi ile coşuyorlar.

11:00 (Cumartesi) Yoga zamanı “Hatha Yoga” tekniğinin uygulandığı ders stres azaltıcı nefes alıştırmaları ve akıcı asanalardan oluşuyor ve katılımcılar vücutlarını şekillendirirken ruhlarını da arındırıyor.


12:00
Spa Merkezi açılıyor. Merkezde bölgesel ve tam vücut masaj terapilerinin yanı sıra, cilt ve el ayak bakımı da yapılıyor. Gününe spada devam edenler için, gün müthiş keyifli bir hal alıyor. Spa Merkezi'nin sunduğu hizmetlerden yararlanmak için Score üyesi olmak grekmiyor bunun için sadece tık tık randevu alabilir, siz de gününüzü burada değerlendirebilirsiniz.




14:00
Siz spor yaparken çocuklarınız da onlar için oluşturlan alanda diledikleri gibi vakit geçiriyor, kendileri ile ilgilene görevliler ile oyunlar oynayabiliyorlar.


16:00
Gün boyu hamam sauna ve dinlenme alanları aktif. Üyeler istedikleri anda, hamama girebilir kese yaptırıp streslerinnden arınabilir, köpük masajı ile yumuşacık bir cilt kazanabilirler.




18:00
Çöken karanlık ile birlikte işlerinden çıkan üyeler salona gelmeye başlıyor. Salonun en hareketli saatleri de böylelikle başlıyor. DJ'in cardio alanındaki müziğin başına geçmesi ile coşku artmaya başlıyor.





20:00
Yüksek tempolu çalışmalar kalori yakarak devam ediyor. Bu saatlerde isteyen üyeler, aerobik ya da spining stüdyosundaki grup derslerine katılıyorlar, isteyen üyeler squash basketbol ya da masa tenisi oynuyorlar. İsteyenler ise suyun bünyede yarattığı rahatlama etkisi ile yüzmeye devam ediyorlar.



22:00
Uğurlanan son üyenin ardından salon kapılarını yepyeni bir güne hazırlanmak üzere kapatıyor.

06 October 2010

Tatlı Hayat Oh pek rahat...


2 Kasım'a kadar yapacağınız 75 TL'lik alışverişler sinema bileti kazandırıyor.

Terk edip giden yazın ardından açılan okullar ile birlikte kazak manto özlemi içimizi ısıtırken, boynumuzu büküp dalga seslerini deniz kum güneş hayalini, doyamadan uğurlarken sezonu açtık. Kışa ilk adımları attık, sonbaharı karşıladık. Kimimiz mutlu memnun halinden sonbahar ile bütünleşmiş yepyeni bir enerji ile dönmüş işlerine, kimimiz biten yaza üzülmüş yepyeni bir seneye başlıyormuş gibi hem buruk biraz da yorgun.

İşte tam bu dönemlerde sinemada da bizce sezon açılıyor yazın sakinliği vizyonu terkediyor ve muhteşem filmler
birer birer gösterime girmeye başlıyor. Haliyle haftasonları, iş çıkışları boş günleri doldurmak üzere yapılacak en iyi şeyler arasına vizyondaki filmlerden birini izlemek giriyor.


Böyle bir dönemde ziyaretçilerimize yepyeni bir kampanya sunuyoruz, Korupark'a geliyorsunuz dünya markalarını geziyorsunuz, gönlünüzce alışveriş yapıyorsunuz, bedeva sinema bileti kazanıyorsunuz.