28 September 2010

Sahiplerine kavuştular...


Sahiplerini bulan Alfa'lar ile birlikte ''kesin bana çıkacak'' totemleri de son buldu! 23 Eylül perşembe günü yapılan çekiliş ile bir kaç aydır, Korupark atrium'da sahiplerini arayan bu muhteşem Alfa Romeo otomobiller sonunda sahiplerini buldu.

Böylelikle telefonlarımız da
'kazanan kesin benim kazanan isimleri öğrenebilir miyim' diyen kişiler tarafından kilitlendi. Evet iddianız doğru olabilir işte kazanan isimler:


KORUPARK’IN TALİHLİLERİ

Beyaz Alfa Romeo’nun talihlisi

ÖZÜM EĞİLMEZ - BİLECİK

Kırmızı Alfa Romeo’nun talihlisi

HÜSEYİN BAĞIRCI-BURSA

Siyah Alfa Romeo’nun talihlisi

NEŞE EMİRALİOĞLU-BURSA

14 September 2010

tatil sonunda başlasın eğlence


30 Eylül'e kadar hafta içi hergün çocuklar için birbirinden kaçırılmaz fırsatlar sunan eğlence diyarları ve müthiş lezzet durakları hakkında detaylı bilgi için yukarıdaki resime tıklayın.

08 September 2010

BAYRAM FİLMLERİ


Diğer vizyon filmleri ve seans bilgileri için www.cinetech.com.tr adresine tıklayın.

BAYRAM NEŞESİ



07 September 2010

BAYRAM ALIŞVERİŞİ

Bayram alışverişi kazandırmaya devam ediyor, kırmızı senin beyaz benim olsun diyenler için şanslarını artttırma fırsatı devam ediyor...

06 September 2010

karate kid döndü.

Jackie Chan ile birlikte efsane karate kid geri döndü. 2010 yılı yapımı filmin bu yeni versiyonunda annesi ile birlikte Çine'e taşınmak zorunda kalan Detroit'li Dre'nin yaşadığı zor günler anlatlıyor.

Filmin seans detaylarını burada bulabilir, film biletiniz ile 15 gün içinde gideceğiniz Gloria Jeans Coffees'de de %20 indirimli yiyip içebilirsiniz.