27 August 2010

DOUGLAS KAZANANI BELLİ OLDU

GAMZELİ81 adı ile sorularımızın doğru cevaplarını veren şanslı takipçimiz hediyelerin sahibi oldu. info@korupark.com.tr adresine iletişim bilgilerini bekliyoruz.

25 August 2010

basın buluşması


Dün akşam basın mensupları ile bir araya gelmek için, organize ettiğimiz iftar yemeğinin ardından kalabalık bir grup halinde ı
FUN TİME 5D sinemayı ziyaret ettik.

Daha önce bizler tarafından denenen bu eğlenceyi onlar da denesinler istedik ve gösterimler başladı. Yukarıdaki karede işte o anlardan. Henüz film başlamadan yüzlerindeki heyecan, ekranda gördükleri animasyondan.

Dışarıda bekleyenlerin ise, içeride neler olup bittiğini kurulan ekranlardan izlemeleri mümkün. Siz bir de onları film sırasında görseydiniz.

hediye sürprizi


Dianne Brill markasını daha önce hiç duydunuz mu bilmiyoruz, ama duymadıysanız 'lingerie' konsepti ile tasarlanmış ürün kutularına, birazdan yememiz için servis edilecekmiş gibi duran şekerleme ve pasta şeklindeki lip glosslarına, pek çok kadın paylaşım platformunda övgüler alan sarışınlar, kumrallar ve esmerler için özel üretilen kaş kalemlerine ve daha pek çok çeşitli ürününe kayıtsız kalmak imkansız.

Yukarıdaki resimde gördükleriniz de birer lip gloss. Ortalama kozmetik markalarına göre fiyatları biraz daha yüksek olsa da, o kadar sevimli ve sıcaklar ki buna değiyor. Kaldı ki hepimizin bildiği gibi kadınlar aldıkları kozmetik ürünlerin raflarında da hoş durmasına çok önem veriyor, neredeyse onları birer dekor malzemesi olarak kullanıyorlar. :)

Hollywood yıldızlarının kullandığı kozmetik markası olarak da bilinen Dianne Brill, markasının ten ürünlerinde de siyah ve beyaz inci tozu kullanılıyor.

Bursa'da sadece
DOUGLAS KOZMETİK'de bulabileceğiniz markanın şahane bir ürününü sizlere, süper bir sürpriz ile yine Douglas hediye ediyor.

Haftanın hediyesi Dianne Brill lipstick ve sürpriz bir parfüm!

Kazanmak için yapmanız gereken yine çok basit!
Aşağıdaki soruya cuma akşamına kadar doğru cevabı veren 10.kişi hediyeyi kazanıyor. Soruyu cevaplamak için yazıya yorum bırakmanız yeterli. Aynı kişi tarafından yazılan yorumlardan sadece ilki dikkate alınacaktır. Bol şanslar...

Dianne Brill markasının yaratıcısı kimdir geçmişteki mesleği nedir? Hediyeler neden sizin olmalı?

21 August 2010

Bursa'nın ilk 5D sineması

Teknoloji uçtu!

Cinetech'de 3D filmler gösterime girmeye başladı derken, şimdi bir de 5D çıktı başımıza. Malum teknolojiyi, eğlenceyi, yeniliği seven bir karakter alışveriş merkezimiz. Hal böyle olunca 5D geldi kuruldu yanı başımıza.

15 dakikayı geçmeyen muhteşem filmlerle 3D'nin tahtını sallar mı bilinmez ama, üstümüze uçan yarasalar şelaleden düşerken ıslanan yüzlerimiz bizim için ilginç birer tecrübe oldu!


Henüz böyle bir deneyim yaşamayanlar için de eğlenceli bir tecrübe olabilir. Ondan daha eğlencelisi de filmleri izleyen kişileri dışarıdaki ekrandan izleyebiliyorsunuz, halleri oldukça eğlenceli oluyor.

FUNTİME 5D sinema 3.Kat Mado karşısında.

İftarı kim kazandı?

La Luz iftarını Berna Tursun kazandı. Tebrikler!!! info@korupark.com.tr adresine iletişim bilgilerini yollamanı bekliyoruz...

20 August 2010

okula dönüş alışverişi

Okulların açılmasına daha ay var demeyin, her sene olduğu gibi bu sene de tüm hazırlıkları son güne bırakmayın:)
İhtiyaçları yavaş yavaş sıralayarak, bir yandan da halletmeye şimdiden başlayın. Okulların açılacağı ilk haftadan önceki cumartesi ve pazar koridorlarımız ve mağazalarımız ne halde oluyor hepimiz biliyoruz.


İhtiyaçlarınıza, yeni doğan kıyafetlerinden 14 yaş grubuna kadar pek çok çocuk ürünü sunan M&S, cevap vermek için okula dönüş koleksiyonu hazırlamış.

Rengarenk okul çantaları, okul ayakkabıları, ütü gerektirmeyen kıyafetler, ayarlanabilir bel ayarlı pantolon ve etekler, %100 pamuklu kumaşlardan üretilmiş pek çok alternatif mağazada sizleri bekliyor.

19 August 2010

la luz iftar menüsüne özenenlere ithaftır.


Aşağıda La Luz'un iftar menülerinden bahsetmiştik, özendirmek gibi olmasın demiştik ancak özenenler olmuş haliyle.

Dolayısı ile biz de La Luz'dan iftar yemeği için 2 kişilik yeri kopardık.


Şimdi La Luz'dan 2 kişilik iftar yemeğini kazanmak için yapmanız gereken şey çok basit:

1. Gmail hesabınız ile izle butonuna tıklayarak blogun izleyicisi olmak.

2. Sosyal ağlardaki hesaplarınızda bu yazıyı paylaşmak.

3. En önemlisi de La Luz'da en çok neyi sevip beğeniyorsunuz ya da nelerden hoşlanmıyorsunuz bu posta yorum olarak yazmak.


La Luz tarafından en verimli bulunacak yorumun sahibi iftarı kapacak. Yorumlarınızı Cuma akşamı saat 24:00'e kadar yazmaya devam edebilirsiniz.

Özendirmek gibi olmasın

İftarlarla birlikte şenlenen akşam yemeklerinde midelerimiz bayram yapmaya devam ediyor. En sade sofrada bile ramazanın gelişi ile ufak da olsa bir kaç değişiklik yapılıyor. Arada bir de dışarıda iftar yapılıyor. Malum bizde de seçenekler çok. Gördüğümüzde midemizde kelebekler uçuşturan iftar menüleri de La Luz'dan geldi. Her güne farklı menüler sunan La Luz, hatırlarsanız hazırladığı tadlara profosyonellerle birlikte çalışarak yenilikler getirmişti. Aşağıdaki görsele tıklayarak iftarda ne yesek derdine son verebilirsiniz.


18 August 2010

Ofis insanlarına özenen kuş




Dün ofisin camına çarpan minik, dışarıdan halimizi çok keyifli görmüş olsa ki uçar adımlarla içeri girmye çalıştı. Ancak cama çarpıp yere düştü. Panikle yanına gittiğimizde, yerde çırpındığını farkettik. İlk yardım ekibimiz kendisine müdahale de bulundu :) ofisin maharetleri elleri tarafından susuzluğu giderilerek kendine yeni çalışma ortamları bulmak üzere havaya salıverildi.

Püfür püfür filmler

Biz bu haftasonunun gelişini Salı'dan kutlamaya başladık. Bunu paylaştığımızda gördük ki, bunu yapanlar yalnızca bizler değilmişiz. Haftasonu yapacak güzel planları olanlar kutlamaya erkenden başlamışlar, ''haftasonu ne yapacağım ramazan ramazan bu sıcakta yatarım evde yahu'' diye söylenenlerin haline de üzüldük düşündük. Onlar da şimdiden haftasonu için heves etsinler diyerekten serinleten, ağaç gölgesi hissiyatlı filmler:) sunuyoruz.

Film seansları ve detaylı bilgi için tıklayın.



Bu filmlere alternatif olarak hala Inception'ı izlemediyseniz, öncelikle onu görmeniz, sizinle birlikte sıkıntıdan patlayan yavrucaklarınız varsa, 3 boyutlu oynamakta olan Kediler ve Köpekler filmi yazarın tavsiyesidir
.

11 August 2010

bebeklere ciciler




Hafta ortasının gelişini müjdeleyen, sevimsiz pazartesinin, anlamsız salının sona erdiğini enerjik perşembenin, bağra basılası cumanın yaklaştığı haberini simgeleyen kutsal çarşamba günlerini daha da bir iple çekilesi hale getiren temalarını çarşamba günleri satışa çıkaran Tchibo gururla sunar: BEBEKLERE CİCİLER

Bu haftanın yeni temasında bebekler için özel olarak üretilmiş ürünler yer alıyor. Uygun fiyatları ve eğlenceli tasarımları bir arada suna Tchibo'da bu sabah yine uzun bir kasa kuyruğu vardır.

Hamileler için de çeşitli ürünlerin yer aldığı temadan alışveriş yapabilmek için elinizi çabuk tutun.

Ürünleri incelemek için de tıktıklayın.

04 August 2010

nur topu sepetleri



Herşey bundan 2 sene önce başladı. Ofisimizin ne kadar bereketli olduğundan bahsetmiş miydik daha önce bilmiyorum ama biz bile hızını takip edemez olduk bu hareketin:)

Önce ofiste bir elin parmağından az sayıda bekar kalana kadar tamamına erdirdik tüm ilişkileri, hemen arkasından da minik canavarlarla tanışmaya başladık teker teker. Her gelen yeni haberde aynı heyecan ve şaşırmışlıkla bekledik minik misafirlerimizi.

Onlar da bizi adet olduğu üzere dünyaya geldikleri 40.günde çıktıkları gezmelerde ziyaret ettiler. İşte o gezmelerde bebeklere yukarıdaki sepetlerden yapılırmış. Ofisimizin maharetli kızı, ofis bereketinden nasibini alan çiçeği burnunda sözlüsü onlara çeşit çeşit sepetler süsledi.

Şu günlerde artık her biri ele avuca gelir, ofisimizi çıkardıkları garip seslerle çınlatır oldular. Yürüyüp ofisimizi mahvetmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Darısı tüm ''bekar'' ofislerin başına...

inception'a davetiye isteyen




200 milyon dolarlık bütçesi ve Leonardo Di Caprio'nun giydiği Türk Malı müthiş takım elbiselerle dikkatleri üzerine çeken filmde, rüya görme anında zihnin derinliklerinde saklı sırları çalan bir hırsızın hikayesi anlatılıyor.

Sosyal ağlarda ve basında da film üzerine pek çok yorum yer alırken, Onur Baştürk'ün film hakkındaki görüşlerini de şurada bulabilirsiniz.


Sıcaklarda gidip izlemeye değer bulduğumuz Inception için ise çift kişilik davetiye kazanmak bu sefer 2 şanslı için mümkün olacak.

Yapmanız gerekenler şu şekilde:

1)5 Ağustos Perşembe saat 24:00'e kadar bu kayda bir yorum bırakmak.

2)Varsa bloğunuz ya da sosyal ağlardaki hesaplarınızda bu kaydı paylaşmak.

3)Cevaplayan 5 ve 6. kişiden birisi olarak davetiyeleri kazanmak.



Kazanamayanlar için seanslar ayrıntılı bilgi buraya buyrun.