23 June 2010

İzlemeyen kaldı mı?



Eğer yukarıdaki birbirinden eğlenceli filmeri hala izlemeyen varsa Eyvah Eyvah kaçıranlar için ikinci kez bu cumaya kadar vizyonda.

Shrek sonsuza kadar mutlu üç boyutlu olarak tatilde çocuklarına etkinlik arayışı içerisinde olan yetişkinler için iyi bir alternatif olabilir.

Sex and the City 2 ise kimlerine göre tam bir hayalkırıklığı olurken, kimileri için ise pırıltı saçmaya devam ediyor.

Tüm seans bilgileri ve ayıntılar cinetech'de...

Duymayan kaldı mı?



MANGO İNDİRİMDE

Mango indirime girmişti geçtiğimiz günlerde. Ve bu anı bekleyen takipçileri tarafından yağmalanmıştı tabir-i caizse. İndirim oranı şimdi %70 oldu. Hala duymayan ve Mango'ya uğramayan varsa hele ki tatil öncesi alışverişçilerdenseniz göz atmanız ısrarla tavsiye olunur.

PEK HAFİF KRAMPON

DÜNYANIN EN HAFİF KRAMPONU

Çok da eski değil birkaç sene önce, anne babalar mahallede top oynayan çocuklarına ''çabuk dersinin başına'' buyururken, şimdi dedeler torunların ellerinden tutmuş futbol okullarına götürür oldu. Hal böyle olunca kademe kademe sınavlarla ve okul stresiyle boğuşan bünyelere iyi gelecek hediye arayışlarında iyi bir altenatif doğdu.

Tam bu noktada önerimiz, 165 gr ağırlığındaki yeni Adidas f50 Adizero. Fifa 2010 Dünya Kupası karşılaşmalarında büyüleyici renkleri ile dünya ülkelerinin yıldız futbolcuılarının ayaklarında gözümüze çarpmaya başladı.



Merak edenler için ürün Korupark Adidas raflarında 328 TL fiyat ile yerini aldı.

21 June 2010

Kova-Kürek-Tırmık

Tatil alışverişleri başlamışken, havuz sezonu açılmışken Toyzz Shop çocuklar için rengarenk alternatifler sunmaya başladı.


24.90 TL


Rengarenk kova-kürek takımları, kolluklar, şişme bot ve deniz yatakları, toplar, el arabaları, peluşlar, lisanslı oyuncaklar, eğlenceli aksesuarlar, bisikletler, scooterlar, patenler gibi seçenekler Toyzz Shop’da sizleri bekliyor!

Korupark'a nasıl gidilir:S




Kapımızın önünde bir süre sonra nur topu gibi bir metro durağımız olacak inşallah:) Ancak bunun da bir bedeli var ne tabi ki. Bir süre bu çalışmanın yapılabilmesi için aşağıda detaylarını bulacağınız yolları kullanarak Korupark'a gelebileceksiniz. Resmin üzerine tıklayarak büyütebilir, çıktısını alarak yanınıza alabilirsiniz.

İyi Haftalar:)


18 June 2010

Müzayede


Bursa'nın ilk halka açık müzayedesi geçtiğimiz çarşamba burada gerçekleşti. Müzayededen önce 15 günlük bir hazırlık aşaması vardı ki ne siz sorun ne biz anlatalım.
Hazırlıkların yanı sıra müzayedede satışa sunulacak eserler Haziran başından itibaren bu etkinlik için ayırdığımız alanda sergiendi.

Uğur Antik'in gerçekleştirdiği müzayedenin gelirinin bir kısmının Nilüfer Lions Kadın Sığınma Evi projesine destek olacak olması, müzayedenin burada bizim desteğimizle yapılmasını sağladı.

Müzayede Semra Özal'ın katılımı Bursa'nın tanınmış isimleri ve halkın ilgisi ile gerçekleşirken Bursalılar da farklı bir kültür ile tanışmış oldu.

15 June 2010

Efsane Türk filmi yeniden vizyonda



Unutulmaz Türk filmi, Selvi Boylum Al Yazmalım yıllar sonra yeniden vizyonda...


Ayrıntılı bilgi ve diğer vizyon filmleri için www.cinetech.com.tr