31 May 2010

Home Store Bursa'da nerede var?




Home Store Bursa'da artık burada var!


1986 yılındaki ilk mağazasından bugüne kadar geçen zamanda kendini yenilerken çizgisinden hiç ödün vermeyen Home Store İstanbul ve Ankara’nın çeşitli merkezlerinden sonra Eylül 2008’de Erdal Acar-Emel Acar çiftinin satın alması ile birlikte mağaza sayısını da arttırmaya devam ediyor.

Ayrıcalıklı bir yaşam tarzına hitap eden Home Store yepyeni ve şıkır şıkır mağazası 2.katta hizmet vermeye başladı.

28 May 2010

BEYMEN'DEN YAZ GECELERİNE

Açılan sezon başlayan düğün davet organizasyonları ile birlikte, bayanları her yaz olduğu gibi yine bir telaş aldı.

Ağır ve renkli tuvaletler yerine, Beymen'de 2010 yaz koleksiyonunda satışa sunulan ünlü tasarımcıların kıyafetleri kendine güvenen bayanlar için doğru tercih olmaya devam ediyor.

Ne tip alternatifler bulabileceğinize gelince;

Alberta Feretti'nin şeftali rengi uçuş uçuşlarını,


Elie Saab'ın gösterişli tuvaletlerini, Lanvin'in ipek elbiselerini, Etro'nun heyecanlı rengarenk şifonlarını, Yves Saint Lauren'in straplezlerini, Matthew Williamson'ın rengarenk çiçeklerini,



Dior'un gümüş pırıltısını, Sarah Jessica Parker tasarımı Manhattan kokulu Halton Heritage'leri..



Üstelik 29-30 Mayıs tarihlerinde (bugün ve yarın) belirli ürünlere kelebek kondu, %50 indirim oldu. Her 1000 TL'lik alışverişinizde sezon alışverişinde kullanılmak üzere %30 indirim çeki kazandırıyor.

Bu fırsat kaçar mı?

''Ufacık'' bir hediye ile hatırlanmak isteyen babalara


Her özel günde içten içe anneye alınan hediyeleri kıskanan sıra bana gelince ne alacak acaba merakı ile yanıp tutuşan hediyesine kavuştuğunda da ''ah ne gerek vardı güzel yavrum'' diyen babalar için zarif bir hediye bulduk.

Englis Home geleneksel kıyafetlerin temel süsü olan mendilleri farklı desen ve renklerde üreterek şık kutulara yerleştirmiş. Babanıza geçmişten anlamlı ve ''bir öpücük yeterdi yavrum'' dedirten bir hediye vermek için Englis Home'dan mendilinizi seçin.

M&S PLAJ KOLEKSİYONU



Çizgili, çiçekli puantiyeli bol fırfırlı rengarenk bikini ve mayolar, deniz şıklığını tamamalamak üzere etek, tunik ve pantolonlar 2.si 50 indirim fırsatı ile sunulan ve 14.90'lık fiyatları ile yaz başı hediyesi olan rengarenk flip floplar 2010 M&S yaz plaj koleksiyonundaki ve M&S mağazasındaki yerini aldı.

Koleksiyonda kiloları hanımlar için üretilen kendinden korseli mayolar ise birer kurtarıcı. Farklı renklerde ve modellerde bulunabilen bu mayoların fiyatları da 90 TL'den başlıyor.

Her 200 TL'lik alışverişinize de bayan plaj çantası ve terliği hediye. M&S mağazasına uğrayark bu yaz ihtiyaçlarınıı tamamlayabilirsiniz.

ARZU KAPROL'DEN 11 YIL...

Arzu Kaprol, kendi adını taşıyan markasını yarattığı ilk günden bu yana 11 yılı geride bıraktı. Arzu Kaprol’ün tasarım serüveni, çekimlerini Bennu Gerede’nin gerçekleştirdiği “11 Yıl 11 Kadın” fotoğraf sergisinde hayat buldu...

Dün gerçekleştirilen sergi açılışında Arzu Kaprol müşterileri, kendisi ile biraraya gelerek yeni tasarımları ile ilgili bilgi edinme fırsatı buldu. Açılışa katılan Arzu Kaprol'ün annesi objektiflere böyle gülümsedi.



Sergi 13 Haziran'a kadar 1.kat sergi alanında görülebilir.

Sonsuza kadar mutlu SHREK




Sonsuza kadar mutlu Shrek en sevdiğimiz animasyon filmlerinden 4.cü ve son film Shrek şimdi vizyonda. Ayrıntılar şurada. 3 boyutlu film burada:)

27 May 2010

Lacoste'dan isimlerinizin baş harfleri.

Babama minik bir sürpriz ile vazgeçilmez bir klasik...

Lacoste deyince ilk akla gelen efsanevi polo t-shirtler üzerinde yapılacak küçük bir değişiklik ile babanız daha önce hiç sahip olmasığı bir Lacoste polo'ya sahip olacak.

1933'ten beri tüm dünyada rahatlığın simgesi olan polo t-shirtlere babanızın ve kendi isminizin baş harflerini seçeceğiniz renk ile işletebiliyorsunuz.

Bu eşsiz babalar günü sürprizinin sadece 230 gr ağırlığında olduğunu ve her birinin 20 km uzunluğunda Mısır pamuğundan yapılan ip içerdiğini bilmelisiniz.
Fiyatı ise 178 TL.

Sipariş süresinden 1 hafta sonra teslim edilen ''Babam ve ben'' t-shirtleri Korupark Lacoste mağazasında...




25 May 2010

11 Yıl 11 Kadın Bursa'da...



Arzu Kaprol’ün 11 yıllık tasarım öyküsünün işlendiği ve 11 ünlü kadının, ünlü modacının tasarımlarını giyerek birbirinden özel pozlar verdiği fotoğraf sergisi Bursa'da...


27 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında alışveriş merkezinde olacak serginin açılış davetine Arzu Kaprol de katılacak.


Kendisi ile bir araya gelerek yaklaşan yaz davetleri için ipuçları ve öneriler alabilir, mağazsını ziyaret ederek de yaz koleksiyonundaki eşsiz parçalara göz atabilirsiniz. Açılış davetine bekliyoruz.


TARİH: 27 MAYIS 2010 - PERŞEMBE

SAAT: 13:00

YER: KORUPARK 1.ÇARŞI KATI


Sergide fotoğrafları yer alan isimler: Ahu Yağtu, Aslı Ekşioğlu, Ayça Dinçkök, Bennu Gerede, Beren Saat, Derin Mermerci, Gaye Çevikel, Nilüfer, Şelale Kadak, Tuğçe Kazaz ve Zuhal Olcay

21 May 2010

Vazgeçilmez Cuma akşamı teklifi

Yaz ayları yaklaşırken özellikle bayanlar sağlıklı beslenme moduna geçme kararlarında ısrarlıyken bozan havalar şansımız oldu:) Haftasonu akşamları dışarıda program yapılmamışsa arkadaşlarla ya da aile ile ev modunda kalınılacaksa ne yesek sorusuna cevabı Popeyes'in kova teklifi verir oldu.

Yukarıdaki menüyü almadan duramıyoruz hele gözümüz açsa 3 kişiye bile bu akşam yeter mi bilemiyoruz. Belli güzergahlara evlere servis de yapan Popeyes kovaya aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.

0224 241 61 34

Bıçak Eller Kabus oluyor.

Hepimizin korkulu rüyası haline gelen filmin ilk versiyonu 1984'de çekilmişti.

Johnny Depp oyunculuk hayatının başlangıcı bu film olmuştu. Rüyaları kabusa çeviren ve o kabusların gerçek olmasını sağlayan Freddy bıçak elleri ile aramıza geri döndü.

Freddy’nin marka haline gelen fötr şapka, kırmızı-yeşil çizgili kazak ve dört bıçaklı eldivenini bu filmde Akademi Ödülü adayı Jackie Earl Haley giydi.

Filmi merakla bekleyen serinin takipçilerinin biletleri kazanmak için yapmaları gereken aşağıdaki soruya doğru yanıt veren ilk 3 kişiden birisi olmak.

Filmin yeni versiyonunda yönetmen koltuğunda ilk kez film yönetmenliği yapan hangi isim oturuyor?

Bu versiyonda Freddy'nin geçmişi ile ilgili yeni bir sırrı daha öğreniyor olacakmışız.

Kazanamayanlar için seans bilgileri ve haftanın diğer filmleri bu adreste.

Beymen'den tatil kaçamağı

Beymen severlere tatille birlikte %30 indirim fırsatı

21 Mayıs'ta çanta ve aksesuar koleksiyonunda, 22 Mayıs'ta hazır giyim ürünlerinde belli ürünlerde indirim sizleri bekliyor.

18 May 2010

Bayram Senin Karar Senin!

İster yeme içme mağazalarından 20 TL ve üzeri; istersen *genç markalardan 50 tl ve üzeri alışveriş yap, Cinetech Sinemaları'ndan bir bilet alıp ikinciyi bedavaya getir. Korupark'ta eğlenmene bak.

*İşte genç markalar:

ADİDAS
ARMANİ JEANS
BENETTON
COLİNS
COLLEZIONE
DOCKERS
DKNY JEANS
FOREVER NEW
JACK JONES
JEANS LAB
LEVİS
LTB
MAVİ JEANS
NIKE
SPORT POİNT
TOMMY HILFIGER
US POLO
VAKKORAMA
VERO MODA

17 May 2010

La Luz'un apaçık teklifi

Alışveriş yapıp kahvelerini yudumlamaya, atıştırmaya ya da uzun sohbetler eşliğinde yemeklerini yemeye gelen ziyaretçilerimizin yanı sıra bir de yakın çevre çalışanları ve alışveriş merkezi içerisinde çalışanlar gibi her gün yemeklerini burada yiyenler var.

İşte o kararsız kitle için La Luz 'un çok açık teklifleri var: Buyrun resme tıklayın.

13 May 2010

Mağazalardan serinleten kokteyller:D


Dockers 15-16 MAYIS


Ne zaman mağazaya uğrarsanız, yeni sezon kutlaması enfes kokteyl sizi bekliyor olacak. Bursa'nın ilk ve tek DOCKERS'ı 10 Mayıs'dan itibaren yapılan her 200 TL'lik alışverişe 50 TL anında indirim yapıyor.






Douglas 15 Mayıs Cumartesi Saat 13:00

Mağazaya gelen tüm züyaretçilerine sürpriz indirim ve hediyeler ile kozmetik şenliği yaşatıyor...

ROBİN HOOD BİLETLERİ GELDİ.


Russell Crowe Robin Hood olursa:

63. Uluslararası Cannes film festivalinin de açılış filmi olan maceraperest ruhu ve adalet duygusu ile herkes tarafından bilinen Robin Hood Rusell Crowe olursa film herkes tarafından merak konusu haline gelir.

Sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan ilk 3 kişi de yarın gösterime girecek film için biletleri kapacak.

Russell Crowe'un canlandırdığı Robin Hood'un felsefesi nedir?

A) Zenginden alıp fakire vermek
B) Fakirden alamadığı için zengine bir şey verememek
C) Zenginden ve fakirden aldıklarıyla geleceğe yatırım yapmak
D) Zenginin malıyla züğürdün çenesini yormak

Yukarıdaki soruyu sormak isterdik ama okurlarımızın araştırmacı kimliğini ortaya çıkarmak adına aşağıdaki soruyu cevaplamanızı rica ediyoruz.

Robin Hood karakterini Russell Crowe'dan önce 1998 yılında çekilen versiyonda kim canlandırmıştır?

Kazanamayanlar için, biletler Korupark Cinetech'de, fragman şurada seanslar da aşağıda:

11:00/12:20/13:40/15:00/16:20/17:40/19:00/20:20/21:40


Diğer filmler için www.cinetech.com.tr

Dünyanın ilk 3D tv'si Korupark Samsung vitrininde!



Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip 3D televizyon Samsung'da satışa sunuldu. Samsung, LED TV'lerin inanılmaz derinlikteki ve mükemmel berraklıktaki 3D kalitesini anlatmak için dünyanın en ünlü eğlence markalarıyla ortak çalışmalara da imza atıyor. DreamWorks Animation SKG, Inc. (Nasdaq: DWA) ile bir anlaşma imzalayan Samsung, 3D Blu-ray oynatıcı veya Ev Sinema Sistemi alanlara 3D gözlük ve DreamWorks Animation'ın Monsters vs. Aliens filmini 3D Blu-ray özel bir pakette sunuyor. Aynı zamanda 2010 yılının ikinci yarısında DreamWorks Animation'ın Shrek filmi serisi de Samsung kullanıcılarına 3D Blu-ray olarak sunulacak.

Merak edenler için ürünün 8.000 TL'ye yakın bir de fiyatı var.

11 May 2010

Orjinalliğin Adresi Sokaklar



İş ya da okul yolundayken, otobüste ya da arabada giderken, en sevdiğin cafe’de yemek yerken, arkadaşlarınla eğlenirken, gündüz ya da gece, aydınlık ya da karanlıkta şehrin sokaklarında gözüne çarpan onlarca eşsiz görüntüyü düşün. Bunların kaçına adidas Originals tarzının eşlik ettiğini bilebilir misin? İşte sana öğrenmek için bir fırsat!

Sokaktan adidas Originals manzaralarını fotoğrafla! Fotoğrafında en az bir adidas ürünü, 3 bant ya da adidas’ı çağrıştıran, simgeleyen herhangi bir unsur olmasını sağla.

Çektiğin fotoğrafını facebook@adidas.com’a gönder.
E-mailinin konu kısmına ORİJİNALLİĞİN ADRESİ SOKAKLAR yazarak, adını, soyadını ve cep telefonunu (05xx xxx xx xx formatında) eklemeyi unutma!
Sokaktaki en orijinal adidas Originals manzarasının fotoğrafını sen çek, gardırobunu adidas Originals ile yenile.

En iyi ilk 3 fotoğraf, 500 TL, 1.000 TL ve 1.500 TL tutarında adidas Originals hediye çekleri ile ödüllendirilecek. İlk 50 fotoğraf sahibi ise adidas Originals Street Party davetiyesi kazanacak.

AYRINTILAR İÇİN facebook.com/adidasoriginals

10 May 2010

Yaz geliyor Mavi'nin Vespa'sı ayağı yerden kesiyor.



7 HAZİRAN'A KADAR YAPACAĞINIZ HER 150 TL'LIK ALIŞVERİŞ İÇİN KATILIM HAKKI MAVİ KORUPARK MAĞAZASI'NDA...

06 May 2010

8 Mayıs 'ta başladı...

Anneme hediye ararken bir Alfa Romeo buldum.


2010 yazının en iyi çıkış yapan talihlisi olmak için kaçırılmaz bir fırsat...

Axess Kartı olanlar şansını ikiye katlıyor, Korupark kazandırmaya devam ediyor...

Bu cumartesiden itibaren yapacağınız her 75 TL'lik alışverişte, 3 adet Alfa Romeo'dan birini kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik Akbank'ın Axess ya da Neo Kartı'na sahipseniz, kazanma şansınız iki katına çıkıyor.

Şimdi Korupark'ta gez toz, ye iç, gül eğlen, allan pullan, bir de üzerine 75 TL ve fazlası yaptığı her alışverişte 3 Alfa Romeo Mito'dan birinin sahibi olma şansını yakala!

Tchibo'dan can annelere...


Tchibo'nun dün mağazada satışa sunulan yeni teması anneler günü hediyesini seçememiş kararsızlara pek çok alternatif sunuyor.

Temada şık çantalardan, pijamalara iç çamaşırlarından baharlık ceket ve montlara kadar geniş bir ürün çeşidi sunuluyor.

05 May 2010

İRONMAN 2'YE BİLET İSTEYEN?

İRONMAN 2 BU HAFTA VİZYONA GİRİYOR.


Marvel Comics Şirketi’nin Demir Adam çizgi romanının beyazperde uyarlaması olan filmin ilki 2008 yılında vizyona girdi. Robert Downey Jr. filmin kahramanı Demir Adam'ı canlandırıyor. Filmde oyuncuya Gwyneth Paltrow eşlik ediyor.Filmin devamı, yani Iron Man 2 bu hafta vizyona giriyor başrolde yine Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow ve onlara eşlik eden Scarlett Johanson dikkat çekiyor.

Oscar adaylıkları olan film en iyi görsel efekt dalında OSCAR'ı hangi filme kaptırdı?

Soruya yorumlar kısmında ilk doğru yanıtı giren bu haftasonu istediği seansa 2 İronman bileti kazanıyor.

Geriye kalanlar seansları aşağıdan ayrıntılı bilgiyi buradan ediniyor.

Seanslar:12:25/14:15/16:05/18:55/21:45

İyi Seyirler.

Şeker Gibi Anneler




Orta alanda bu cumartesi gerçekleştirilecek etkinlikte Pasto en usta aşçıları ile şeker,kurabiye ve çikolatalar yapıyor.

İster izleniyor, ister yapılıyor, ister satın alınıyor. Hiç elma şekeri yapmadınızsa o şekerler tadından yenmiyor.


Annelerle birlikte onun için muhteşem bir şeyler hazırlamak ve keyifli saatler de cabası.

Satılan her ürün ve yapılanlar UNİCEF yararına birikiyor.

İpekyol'dan 1000 TL hediye çeki


Anneler Günü’nde Ipekyol’dan her ikinci üründe % 50 indirim ve annesine en güzel mesajı yazan 3 kişiye 1000 TL hediye çeki!

Annenize en güzel mesajınızı yazmanız için hazırlanan özel kartları İPEKYOL mağazasında..




‘Modern zerafeti’ kadının kendi özgün tarzını bulması ve kişiliğini her ortamda yansıtabilmesi olarak tanımlayan Yeni Ipekyol’da, 29 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında alacağınız 2. üründe Anneler Günü’ne özel %50 indirim sizi bekliyor. Üstelik annesine en güzel mesajı yazan 3 kişi Ipekyol’dan 1000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor!

04 May 2010

Gülümse Anne 4-26 Mayıs

Bursa'nın tanınmış anneleri Korupark'ta objektiflere gülümsedi.
Türk Anneler Derneği kazandı.

Gülümse Anne fotoğraf sergisi 4-26 Mayıs tarihlerinde atrium'da.
Son bir kaç haftadır telaşla koşturuyoruz. Projemiz tamamlansın diye. Geçen sene Bursalı babaların da katıldığı ancak yoğunluğu İstanbul simalarının oluşturduğu bir Babaalar Günü projesi gerçekleştirmiştik. Bu sene Anneler Günü için düşünürken dedik ki neden yerel bir dernekle Bursa için birşeyler yapmayalım. Tam bu noktada Türk Anneler Derneği'nin çalışkan ismi Nurcan Yazıcılar girdi devreye. Ve derneğine bağış kazandırmak için her türlü emeği gösterdi.

Bursalı anneler fotoğrafları çekmeyi ve proje ortağı olmayı kabul eden Olay Trend Sinan'ın objektifine gülümsedi. Ortaya eğlenceli pozlar ve burslu çocuklar fonuna aktarılmak üzere toplanan 30bin TL çıktı.

İşte o sergi 4-26 Mayıs tarihleri arasında burada. Serginin açılış kokteyli 4 Mayıs'da katılımcı anneler ile gerçekleşti.