29 April 2010

Annelere Hediyenin milyon çeşidi Korupark'ta.

İşte sizin için seçtiklerimiz


CLAIRE’S

Claire’s de anneleriniz için şık çantalardan, şapka ve fularlara, takılardan, kozmetik ürünlerine kadar farklı hediye seçeneklerini uygun fiyata bulabilirsiniz. 01-09 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü’ne özel, çanta ve cüzdanlarda ikinci ürüne 50% indirim fırsatını ve annenize hediye alırken kendinize de Claire’s in anneler gününe özel lipgloss hediyesini almayı unutmayın. Ayrıca, Bonus kart sahiplerine özel 50 TL ve üzeri alışverişlerinde %20 indirim fırsatı...

U.S. Polo Assn

U.S. Polo Assn., annesine şık bir Anneler Günü hediyesi almak isteyenlere birbirinden renkli alternatifler sunuyor. Taptaze, cıvıl cıvıl bahar renklerinden oluşan U.S. Polo 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonu, rahatlığı ve estetiği buluşturuyor.

Vero Moda

Vero Moda, Anneler Gününe Özel 10 Mayıs 2010 Tarihine Kadar Yapacağınız Alışverişlerde İkinci Ürüne %50 İndirim Avantajı Sağlıyor.

LC Waikiki

LC Waikiki’den 01-09 Mayıs 2010 tarihleri arasında tüm ürünlerde yapılacak alışverişlerde “3 Ürün Alana 1 Ürün Hediye”… Üstelik Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla…

Faik Sönmez

Kalbinizdeki en değerli hazinenize sevginizi sunmanız için, Faik Sönmez' in 2010 İlkbahar -Yaz koleksiyonunun sevgiyle ve titizlikle hazırlanmış ürünleri sizleri bekliyor.

Flo

Flo, anneler günü alışverişi yapan herkese “pırlantalı inci küpe” hediye ediyor

Binlerce çeşit ürün ile ayakkabıda moda kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, bir ilke imza atıyor. Her anne pırlantadır diyen FLO bu Anneler Günü’nde 99 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese stok sınırlaması olmadan Asgold güvencesiyle pırlantalı inci küpe hediye ediyor. 23 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile annenizi birbirinden şık ayakkabıların yanı sıra yıllarca takacağı pırlantalı inci küpe ile sevindirebilirsiniz.

Mudo City

Hayatımıza varlıklarıyla tarifsiz anlamlar yükleyen annelerimiz şüphesiz her şeyin en güzeline layıklar. Anneler gününde sevginizi ifade etmenin en güzel yolu Mudo City’lerde birbirinden şık ve özel hediye alternatifleriyle sizleri bekliyor.

Marks&Spencer

28 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Marks & Spencer mağazalarından yapacağınız her 200 TL alışveriş, 75 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor. Üstelik Marks & Spencer, kampanya süresince, Axess kart ile yapılan alışverişlere 9 taksit fırsatı sunarken, kazanılan hediye çeklerine anında kullanım hakkı sağlıyor. Üstelik hediye çekleri ile yapılan alışverişler tekrar çek kazandırıyor.



TRUNK SHOW

Vakkorama Stil danışmanları ile randevunuz var!!!!

Vakkorama stil danışmanlarından özel servis alacağınız çok özel bu güne siz ve en yakın arkadaşınız davetlisiniz.

1 Mayıs Cumartesi
Saat: 14:00- 18:00
Vakkorama Korupark

22 April 2010

Benetton baharının renkleri sizi çağırıyor.


Bugünden itibaren United Colors of Benetton mağazasından yapacağınız tüm 200 TL'lik alışverişlerin 50 TL'si Benetton'dan hediye.

Benetton baharının rengarenk ürünleri Korupark'ta sizleri bekliyor.

20 April 2010

Bu çıktı ile gelin Dockers'da %40 indirimi kapın...


BUGÜN 16:00- 22:00 arasında bu görsel ile Levi's Dockers Korupark'a gelen herkes %40 indirimli alışveriş yapıyor!!!!

'''Bugün 23 Nisan Korupark'a gitmek istiyor insan'''

23 Nisan günü ve haftasonu gün boyu sürecek etkinlikler çocukları bekliyor. Neler var?

Boyner Barbie Etkinliği
Digiturk Oyun Alanı
Miniklere Dans ve Yoga Atölyesi
Smartplay ve Starpark'ın eğlenceli aktiviteleri
Korupark piyano kursu öğrencilerinin dinletisi
3 boyutlu yepyeni bir çocuk filmi: Ejderhanı nasıl eğitirsin?
23 Nisan Resim Yarışması'nın birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu ödül töreni

İyi Ki Varsın Starbucks...


Türkiye Starbucks olarak 7. yıllarını kutlayan Starbucks'a iyi ki varsın diyor, zemin katta yer alan mekanda ekibe ve ziyaretçilerimize keyifli saatler diliyoruz.

Arzu nesnesi: Kartell jelly babetler


Jelly de denildiğini öğrendiğimiz plastik ayakkabılar, minik topuklarıyla Wiwwienne Westwood tasarımları olarak geçtiğimiz bir kaç sezondur çekmekte dikkatimizi.

Ancak Vakkorama'nın vitrininden göz kırpan Kartell'leri görünce içinizde yanardağların patlamaması imkansız.

Marc Jacobs ile başlayan plastik babet, nam-ı değer Jelly furyası İtalyan devi modern ve dizayn plastik mobilyalar üreten Kartell'i de çekmiş almış içine.

Kartell'in yenilikçi teknolojisi ve İtalyan genç tasarım figürü Norma Luisa'nın işbirliği ortaya 'glue cinderella' adındaki koleksiyonu çıkarmış.




Ve şimdi o koleksiyon Korupark Vakkorama'nın vitrinindeki yerini almış. Opak,saydam ve çift renkli olarak satışa sunulan babetlerin tabanındaki yıldız şekli de ayak izini farklılaştırmak isteyenler için tasarlanmış:)










19 April 2010

Yaz Geliyor.



Kül bulutuymuş çamur yağacakmış ( ki bunun mevsimle ilgili yok ama yağış kontenjanından yazıdaki yerini aldı), geceyarısından sonra bastıran yağmurmuş, fırtınaymış, gelirmiş gibi yapıp kaçıp giden baharmış,açarmış gibi yapan güneşmiş çıkarılıp boynunu büken yazlıklarmış vs. vs. hiç umrumuzda değil o havaya girdik bir kere. Yaz geliyor.


Özellikle bayanlar internetten diyetler araştırmaya, ve her gün tekrardan başlamak sureti ile çeşitli rejim programları uygulama çabası içerisine girdiler. Bu hali gören GNC KORUPARK da ziyaretçilerine bir iyilik yapmış.



Buyrun detaylar ve içerik:
Diyetisyen Ruhan Yiğit ile


Sağlıklı beslenme, forma girmek ve formda kalmak
Vücut yağ analizi ve kilo ölçümü
Aktivite gününe özel %20 indirim


Randevu için arayın lütfen: 0224 241 31 55


23 Nisan 2010 Cuma

13:00-17:00

Korupark GNC

doğadan desenler çiz, eurodisney'e uç!

Marks & Spencer, küresel ısınmanın etkilerini azaltmak , daha iyi bir çevre ve daha iyi bir doğada yaşayabilmek için başlattığı PLAN A Türkiye projesine, çocukları da dahil ediyor.

17 Mayıs'ın son başvuru günü olduğu 'Doğadan Desenler Çiz' temalı bir tasarım yarışması düzenliyor.

01.01.1998 – 31.12.2004 yılları arasında doğan tüm çocukların katılımına açık olan yarışmada, brinciliği kazanan miniği Euro Disney’de masal gibi bir seyahat , 500TL’lik hediye çeki bekliyor.

İkincilik kazanan çocuk 300 TL’lik Marks & Spencer hediye çeki ve içinde Nintendo Wii oyun konsolu, Flik Flak çocuk saati olan hediye paketinin, üçüncülük kazanan çocuk ise 200 TL’lik Marks & Spencer hediye çeki, Nintendo DS oyun konsolu ve Flik Flak çocuk saatinden oluşan hediye paketinin sahibi oluyor.

Doğadaki güzellikler arasından seçtiklerini resmedecek olan miniklerin tasarımları t-shirtler üzerine basılacak ve daha sonra Marks &Spencer Mağazalarında satışa sunulacak.

Nasıl Katılacaklar?

Çocuklar “Doğadan Desenler Çiz” temalı yarışmaya tek bir resimle katılabilecek. Minik ressamlar, kuru boya, sulu boya, pastel boya malzemesini kullanarak doğadan seçtiklerini A4 boyutunda resim kâğıdına resmedecekler. Resmin arkasına tasarımlarının, t-shirtlerin neresinde yer almalarını istediklerini belirtecekler. Yarışmaya katılan çocukların resimlerinin arkasına isimlerini, irtibat numaralarını, doğum yılını yazmaları ve ebeveynlerının imzaları ile birlikte en geç 17 Mayıs 2010 tarihine kadar, PK 32 Sahrayıcedit 34735 İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor.

16 April 2010

KALP ÇARPTIRAN SAATLER PIRLANT'TA...



Frédérique Constant'ın kalp çarptıran koleksiyonu


Frédérique Constant yeni kampanyası ile, kalp yetmezliği hastalığı ile mücadele eden çocukların tedavilerine yardımcı oluyor.

Satılan her bir Frederique Constant Ladies Double Heart Beat veya Ladies Love saati ile yeni bir hayat kurtarmak adına International Children’s Heart Foundation (Uluslararası Çocuk Kalbi Fonu)’na belli bir miktar para bağışlanıyor.

1994'den beri “Heart Beat” modelini üreten İsviçreli marka, yardım kampanyasında da tüm bilinirliğini ve tutkusunu bu işe vakfedecek ünlü simalarla çalışıyor.

Heart Beat saatlerin kadranında, saatin atan bir kalbi olduğunu gösteren bir pencere bulunuyor. Aşka ve feminenliğe adanan koleksiyon KORUPARK PIRLANT'ta...

15 April 2010

Ekosenin Hakimiyeti:Levi's

Levi's vitrinine şöyle bir göz atma fırsatı bulduysanız, rengarenk ekoseli parçaların genç erkek ve kızlar için bu yazın vazgeçilmez olduğunu anlamışsınızdır. Koleksiyondaki çeşi çeşit ekose gömleklerin ve üstlerin 2010 yazında hakimiyeti ele aldığını henüz kavramadıysanız ve bu parçalardan edinmediyseniz doğru Levi's Korupark'a...

Bukalemun kıvamında ekmek kızartma makinesi TEFAL'den...

Ekmek kızardıkça renk değiştiren TOAST N'LIGHT

Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi kızarmış ekmeklerin hazırlanma aşamasında, burnumuza gelen kokusu kadar görüntüsü de artık çok eğlenceli.

Tefal'in yaratıcı ekmek kızartma makinesi TOAST N'LIGHT kahvaltılarımızı rengarenk zaman dilimlerine dönüştürürken, çocukların da bu öğündeki eğlencesi oluyor.

Çalıştığı anda mavi renkte olan kızartma makinesi, çalıştıkça yavaş yavaş yeşil, sarı ve turuncuya dönüşüyor. Makinenin rengi kırmızı olduğunda bu ekmeğin tam kıvamında kızardığı anlamına geliyor.

Mutfağınıza ve kahvaltılarınıza eğlence katacak ürünün fiyatı 129,00 TL. En yakın Toast N'lıght Korupark Tefal'de...

FLASH AND DASH'mış cumartesi buradaymış...


Efsaneymiş... Nickelodeon'da yayınlanırmış. Kumandalı yarış arabaları varmış. Çocuklar bayılırmış. Şimdi o arabalar yarışmak için bu cumartesi buradaymış.


Bu cumartesi saat 11:30'da atrumda turnuvaları varmış. Toplam 7 şehirde yarışlar düzenlenecekmiş. Katılmak için cumartesi burada olmanız gerekirmiş.

09 April 2010

Çocuklar için aradığınız her şey!

Bebek ve çocuklara yönelik geniş ürün yelpazesiyle anne ve babalara rahat alışveriş olanağı sunan JOKER, yeni mağazasını Korupark’ta açtı.

Güvenli bir ortamda çocuk gelişimini desteklemek ve tüketici beklentilerini aşmak vizyonuyla yatırımlarını sürdüren JOKER, 9 Nisan 2010 tarihinde hizmete giren 290 m2 alana sahip Bursa Korupark AVM JOKER Mağazası ile; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Denizli, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 8 ilde bulunan mağaza sayısını 25’e çıkardı.


“Çocuklar için herşey... Herşey çocuklar için...” felsefesiyle hizmet veren JOKER, yeni mağazasında, bebek ve çocukların beslenmeden dinlenmeye, seyahatten gezintiye, tuvalet eğitiminden banyo zamanına, sağlık ve bakımından güvenliğine, oyuncaktan giyimine ve eğlencesine kadar tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

Yüreklere umut olan anneler...


Korupark gelirinin Türk Anneler Derneği'ne bırakılacağı muhteşem bir sosyal sorumluluk projesi ile Anneler Günü'ne hazırlanıyor. Bu muhteşem projeyi muhteşem fotoğrafları ile Sinan Özdemir yaratıyor. Evlatlarının eğitimi için yüreği çarpan annelere umut ışığı doğuyor...

Bahar alışverişleri Collezione ile renkleniyor.



Collezione genç ve özgür ruhlara, uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ediyor.
Gelen bahar ve yaklaşan yaz ile birlikte yepyeni bir koleksiyonu, tüketicilerinin beğenisine sunuyor.
Nisan sonuna kadar devam edecek olan Turkcell destekli kampanyası ile de her 50 TL'lik alışverişe 20 TL indirim çeki veriyor.

08 April 2010

Tülin Şahin INDIGO'yu anlattı...



Güleryüzü, pozitif enerjisi ve renkli kişiliği ile etkinlik süresince katılımcılara keyifli saatler yaşatan manken, moda ile ilgili bilinmeyenleri ve önerilerini ziyaretçiler ile paylaştı. “Sizin gibi zayıf olsak, giydiğimiz yakışır” sözleri üzerine şöyle dedi: “Zayıflıkla ilgili takıntılardan kurtulalım. Bir insanın özgüveni çok önemli. Ben 30 kilo alıp, vermiş olarak bunu söylüyorum. Sıska görüntüyü desteklemiyorum. Önemli olan giydiğini kendine yakıştırabilmek, kıyafeti taşıyabilmektir.”

Tülin Şahin Marks & Spencer'ın sportif feminenliği tercih eden kadınlara yönelik hazırladığı “Indigo” Koleksiyonunu kendine göre yorumlayarak, kendisi gibi model olan Ülkü Taşkın'ın üzerinde sergilediği giysilerle moda ile ilgili ipuçları sundu.

Tülin Şahin ile moda, giyim ve stil üzerine dopdolu bir gün geçiren Korupark ziyaretçileri, etkinlik sonunda Marks&Spencer’ın yeni koleksiyonundan bol bol alışveriş yaptı.

07 April 2010

Adidas bizi Dünya Kupası'na götür!



Dünya Kupası'na sayılı günler kala, Adidas size eşsiz bir Dünya Kupası yolculuğu'na katılma şansı veriyor.

1 Nisan- 15 Mayıs tarihleri arasında Adidas'tan 100 TL ve katları tutarında Adidas ürünü alan 3 kişiye, Güney Afrika'ya giderek FIFA Dünya Kupası 2010 final ve yarı final karşılaşmalarını izleme şansı yakalayacak.

Her 100 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandırırken, ayrıca 2010 Dünya Kupası resmi maç topu Jabulani, Adidas t-shirt, şapka ve cüzdan kazanan yüzlerce kişiden birisi siz olabilirsiniz.

06 April 2010

Tülin INDIGO'yu anlatıyor.

7 Nisan 2010, Çarşamba

14.30 - 16.00

Marks & Spencer Mağazası




TÜLİN ŞAHİN'DEN KORUPARK’A ÖZEL STİL TÜYOLARI


Marks & Spencer, ünlü model Tülin Şahin'i Bursa’da düzenleyeceği etkinlik kapsamında Bursalı müşterileri ile bir araya getiriyor.


Güleryüzü, pozitif enerjisi ve renkli kişiliği ile moda dünyasının aranılan isimlerinden ünlü model Tülin Şahin, 7 Nisan Çarşamba günü Marks & Spencer müşterileri için özel olarak Bursa Korupark’a geliyor.


Tülin Şahin Marks & Spencer'ın sportif feminenliği tercih eden kadınlara yönelik hazırladığı “Indigo” Koleksiyonunu kendine göre yorumlayarak stil tüyoları verecek. Modaya uygun renkleri, rahat tarzı, dinamizmi ve mükemmel kumaşlarıyla şık parçaları içeren koleksiyonda, tüm kadınlar kendilerine en uygun modern çözümler bulabilecekler.

05 April 2010

Yepyeni bir mağaza daha! English Home Korupark'ta...


Ev tekstilinde 40 yıllık bir geçmişe sahip olan English Home evinde mutluluk ve huzur arayan herkese zevkli, doğal ve sade çözümler sunuyor.
Romantik renklerdeki nevresim takımları, bornozlar, koltuk şalları, örtüler ve 1000’in üzerinde ürün çeşidine sahip English Home, şık görünümünün yanı sıra; rahat kullanım özelliği, kalitesi ve uygun fiyatları ile evinizin vazgeçilmeleri arasında yer almaya devam ediyor.
Birbirinden özel koleksiyonlarını evinde özenli bir dokunuş arayanlar için hazırlayan English Home, Korupark Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açan mağazası ile artık evinize daha yakın.

Pazartesi motivasyonu, Çalışan Kazanır


Korupark Alışveriş Merkezi çalışanları 5-7 Nisan tarihleri arasında TWİGY'den %25 indirimli alışveriş yapıyor. Alkışlar ''madem ki alışveriş merkezinde çalışıyorsunuz, alışveriş yapmayı da en çok siz hakediyorsunuz'' diyerek çalışma arkadaşlarını unutmayan Twigy'e...

02 April 2010

Swatch'ın DNA'sı çözüldü.

Swatch'ın yeni COLOUR CODES koleksiyonu markanın DNA'sını yansıtıyor. 1980'lerde ürettiği tüm dünyanın beğenerek takip ettiği, plastik saatleri yeni bir koleksiyonla sevenleriyle buluşturuyor. Rengarenk ve kaliteli plastik saatleri yeniden yorumlayan Swatch markanın özünü temsil eden bir koleksiyon sunuyor.

Birbirinden göz alıcı 10 farklı rengin kullanıldığı koleksiyonda ünlü grafik sanatçılarından Gary Kart, Carrie Munden ve David Benedek‘in tasarımlarına da yer veriyor. Grafik sanatçılarının tasarladığı heyecan verici renklere sahip olan, özel temalı, eğlenceli 6 modelden oluşan koleksiyonuyla daha da cazip hale geliyor.

79 TL'lik fiyatları ile her zevke ve keseye uygun koleksiyon Swatch severleri DNA'sıyla buluşturuyor.

“Aşktan daha karmaşık olan tek şey ailedir”


İlk kez Berlin Film Festivali’nde izleyici ile buluşan, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yönettiği son filmi Serseri Mayınlar (Mine Vaganti) İtalya’da daha vizyona girdiği ilk üç günde 500.000 kişi tarafından izlendi.

Robert de Niro’nun kurucusu olduğu Tribeca Film Festivali’ne 5.000 film arasından seçilen “Serseri Mayınlar” için İtalyan sinema yazarları da filmin, yönetmenin filmografisinin de zirveye oturacağını söylüyorlar…

Geleneksel bir İtalyan ailesinin konu edildiği filmde, makarna üretimi yapan geniş bir İtalyan ailesi ile geleneksel aile kalıplarının dışında bir hayat tarzını benimseyen oğulları arasında geçen dokunaklı, ilginç bir o kadar da komik öyküleri anlatılıyor. Film Cinetech'de bugün vizyona giriyor.



Cinetech Seansları: 11:15-13:45-16:15-18:45-21:15

Haftasonu kahvaltı edilir.


Maydanozlu omlet, sucuklu yumurta, domatesli sosis, ardı arkası kesilmeden gelen demli çaylar ve bitmek tükenmez kahvaltı sohbeti haftasonunun vazgeçilmezidir. İster koca bir aileyi biraraya getirsin kahvaltı, ister iki arkadaşı saatlerce oturtsun o masada yanında mutlaka tereyağı, bal, kekikli domates salatalık ve tabi tazecik ekmek olmalı.

Îşte bu lezzetlerin tamamı, ve sınırsız çay keyfi masalar etrafında dönen uzun sohbetler ile birleşiyor. Bu haftasonu Mado'nun gerçek köy kahvaltısı sizleri bekliyor.
Üstelik bu haftasonu Mado'da kahvaltı eden herkese, kocaman bir paket Mado sıcak çikolata hediye.

01 April 2010

Uğur diye buna denir:)


Yeni sezonun ilk uğurlu haftasonu geldi.
İpekyol ve Twist'in uğur böcekli ürünlerinin %50 indirimle satılacağı 3 ve 4 Nisan tarihlerinde; yeni sezonun birbirinden şık tasarımlarına Uğurlu Haftasonu fırsatı ile sahip olabilirsiniz.