31 March 2010

Gönderilmeyen Aşk


D&R’ın 31 Mart tarihindeki konuğu yazar Nermin Bezmen oldu.
Türk Edebiyatının başarılı yazarlarından Nermin Bezmen Korupark D&R mağazasında keyifli bir imza gününde okurlarıyla birlikte oldu.


“Gönderilmeyen Aşk” isimli son kitabının tanıtımını gerçekleştiren yazar, imza günlerinin, okuyucularının gerçek düşüncelerini öğrenmek adına kendisi için en iyi ve etkili yol olduğunu belirtti. Tüm okurlarıyla yakından ilgilenen, bol bol imza dağıtıp, fotoğraf çektiren Nermin Bezmen kendisini özel olarak görmeye gelen hayata ve kitaplarına dair fikirlerini paylaşan okurlarıyla birebir sohbet ederek gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirtti.

Vitrinlere cemre düştü.

Alışveriş merkezi insanları bu sabah kendi aralarında şöyle diyorlardı. Dışarıda düşen cemrelerle ilgili tek bir belirti olmasa da vitrinlere cemre düşmüş ve bu da yakında havanın ne kadar güzelleşeceğine baharın gelişine büyük bir işaret. Söz konusu hissiyatı doğuran koleksiyondan buyrun bir kaç görüntü.



Kiğılı yaz sezonunda marin bir koleksiyonu erkeklerin beğenisine sunuyor. Deniz seven erkeklerin beğeniyle takip edeceği bir koleksiyon Kiğılı mağazasında yerini aldı. Marin tshirt koleksiyonu, bahar yağmurlarında severek kullanılabilecek montlar, dört mevsim kullanılabilecek blazer ceketler ve daha neler neler...

29 March 2010

M&S'dan hediye setleri

25 Mart - 11 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında , tüm ödemelerde her 200 TL alışverişe PAŞABAHÇE’den 6 kişilik Yemek takımı veya 6 kişilik Bardak Seti veya 4 kişilik kadeh seti ve karafı anında hediye edilecek.

Birbirinden şık Paşabahçe takımları ile sofralarınızı, Marks & Spencer koleksiyonları ile gardırobunuzu şıklaştırmak için bu fırsatı kaçırmayın... Üstelik World Card' a özel 9 taksit imkanı ile...

Zanotti bana ayakkabı tasarlasa...


Beymen‘den 1000 TL üzerinde alışveriş yapanlar Milano’da defile izleyip, muhteşem otellerde kalacak. 31 Mart'a kadar (yani çok az zamanınız kaldı) Beymen'den yapacağınız 1000 TL üzeri alışverişleriniz ile sıradışı moda deneyimleri yaşayabilir, size özel tasarımlara sahip olabilir ve moda dünyasında büyülü bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

26 March 2010

Harikalar Diyarı Claire's

Alice Harikalar Diyarı'nda filminin gösterimiyle birlikte Claires mağazalarında filmin lisanslı “Fashionland” ürünleri satılmaya başlandı.
Kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu, kalp, anahtar, çay fincanı ve iskambil kağıtları gibi filmin ana simgelerinden esinlenen koleksiyon Fedora şapkalardan, kırmızı/siyah dantel eldivenlere, kalp ve anahtarlık şeklinde takılara, anahtarlıklara, kırmızı/siyah tül tutu’lardan Bay Şapkacı günlüklere kadar filmin hayal dünyasındaki herşeyi içeriyor ve sınırlı sayıda üretildi. Korupark Claıre's mağazasına mutlaka uğrayın.

KORUPARK KARARIYOR

İlk kez Mart 2007’de WWF- Avusturalya’nın önderliğinde Sidney kentinde başladı ve 2008 yılında küresel bir kampanyaya dönüştü. 28 Mart 2009 günü; toplamda 88 ülkede 4.000 şehir ışıklarını kapatarak kampanyaya destek verdi. Kampanya kapsamında 1 saat boyunca ışıkları kapatılan ve ülkelerinin semboli olan binalar arasında Avusturalya’da Sdyney Opera binası, Çin’de Kuş Yuvası Stadyumu, Mısır’da Gize piramitleri, Fransa’da Eyfel Kulesi ve Amerika’da Empire State binasıdır.

27 Mart 2010 Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Dünya Saati kampanyası bu sene 100'den fazla ülkede 1 milyar insana ulaşmayı hedefliyor.

Bireylerin, şirketlerin, belediyelerin, devlet kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının bir araya geleceği kampanya kapsamında bu sene Boğaziçi Köprüsü'nün güvenlik harici aydınlatmaları bir saatliğine kapanacak...

Siz de kampanyaya destek olun. Kampanyaya destek vermek için aşağıdaki link kullanılabilir.

http://www.wwf.org.tr/wwf_earth_hour_kisisel.php

25 March 2010

Dünya podyumlarından Korupark'a

Korupark'ın yenisi Forever New

Dünya podyumlarında görünen her parçayı müşterilerine büyük bir hızla sunan Forever New İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra Bursa’da da moda takipçilerine kapılarını açtı.



2006 yılında Avustrulya’da uluslararası trendleri takip eden, son dakika trendlerini tüketiciye hesaplı fiyattan sunan hızlı moda markası olarak kurulan Forever New şu anda 50 mağazasıyla dört ülkede hızla yaygınlaşmakta olup modayı yakından izleyen genç kızlara ve kendini genç hisseden kadınlara odaklanmaktadır.



Anında %20 indirim sosyal medyacılara



BGN'in ay tutulması kadar siyah, ince deniz kumu gibi kırık beyaz, bir deniz yıldızı gibi gri, pişmiş toprağın kiremit rengi, yosun yeşili, üzüm, nehir somonu ve ahşap kırmızısı ile karıştırılmış, tozlu sarı ve fildişi yaz koleksiyonunu pek bir beğeniyoruz, durdurulamıyoruz, hepsi bizim olsun istiyoruz.

Tüm bu ihtişamlı renkleri içeren koleksiyonunu edinmek için sosyal medyanın bize sunduğu nimetlerden yararlanma fırsatını asla kaçırmıyor asağıdaki linke tıklıyoruz.


Sistemin ismimize özel vereceği kuponu alıyoruz, Korupark BGN'e gidiyorz yukardaki cümbüşün tamamına %20 indirimli sahip oluyoruz, sonra da BGN kadını gibi sırıtıyoruz.

Apple almaya niyet ettinizse


24 March 2010

Müjde bahar sofralara gelmiş.

Şu günlerde bir gün ışıl ışıl güneşle uyanırken, ertesi gün bulutlarla kaplanmış bir havada güne merhaba diyoruz. Bu aralar bahar geldi mi oh artık kesin geldi baharlıkları giyelim, rengarenk kıyafetlerimize bürünelim derken hop yağmur şakırdıyor, vazgeçiyoruz, içimiz kararıyor, miskinleşiyoruz. O zaman size müjde Tchibo'da o bir türlü bizim buralara gelmeyen bahar, sofralara gelmiş bu hafta.

22 March 2010

6-10 yaş arası tüm miniklere

23 Nisan Resim Yarışması

Korupark Eczanesi ve Boehringer Ingelheim katkıları ile düzenlenen 23 Nisan konulu resim yarışmasına 20 Nisan 2010 tarihine kadar başvurun. İlk 3'e girerek dizüstü bilgisayar, wii, psp kazanma fırsatını kaçırmayın.


Başvuru noktası: Korupark Eczanesi

19 March 2010

İPEKYOL LOOK STİLİNİZE YÖN VERİYOR.


2010 İlkbahar-Yaz sezonuyla birlikte yenilenen İPEKYOL, bu gelişim süreci içerisinde kendi kategorisinde bir ilki gerçekleştirerek İPEKYOL LOOK’u beğeninize sunuyor.

LOOK’u hayata geçiren İpekyol, 128 sayfalık bu giyim kılavuzunda yeni sezon koleksiyonuna ait 350 farklı ürüne yer veriyor.
LOOK’ta editörlerin sizin için seçtiği parçalar ile sezonun olmazsa olmazları da yer alıyor. Bir kataloğun ötesinde bir stil rehberi olan İPEKYOL LOOK, tüm İPEKYOL mağazalarında ve
http://www.ipekyol.com/tr/#/LookBook adresinde online olarak bulunabilir.

iPEKYOL bu sıradışı uygulama ile, farkınızı ve tarzınızı keyifle ortaya koymanıza ve ayrıca bunu arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan veriyor.

Kıyafet ve aksesuarları online katalogda bir araya getirerek, size özel İPEKYOL STİLİNİZİ kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik seçimlerinizin bir çıktısı ile herhangi bir İPEKYOL mağazasına geldiğinizde, anında % 15 indirim kazanabilirsiniz!


Mavi'de şimdi çocuklar için de İstanbul koleksiyonu var.







Mavi’nin “İstanbul Tişörtleri” serisi, modanın küçük takipçilerine özel “Küçük İstanbul” koleksiyonuyla Korupark Mavi'de yerini aldı.
1-10 yaş grubundaki kız ve erkekler için üniseks hazırlanan Küçük İstanbul tişörtleri; istavrit, 1stanbul, kedili İstanbul, seriye yeni bir soluk getiren kuzular Beyoğlu’nda gibi renkli tasarımların yer aldığı 6 modeli ile, miniklerin gardıroplarına da girmeye başlıyor.
Çevreye duyarlı tişörtlerde Akdeniz’in doğallığını yansıtan %100 organik pamuk ve boya kullanılıyor.

Küçük İstanbul tişörtleri, sörf mavisi, çimen yeşili, kırmızı, uçuk pembe, beyaz, gri melanj rengi ve özel hediye paketleriyle miniklerin hayatına renk katıyor.

18 March 2010

Cinetech'in Yenileri

Türbanlı Büşra film oldu. Ünlü karikatürist Bahadır Boysal'ın aynı adlı çizgi roman kahramanı 'türbanlı kız' Büşra'dan yola çıkarak Bahadır Boysal ve Alper Çağlar tarafından senaryolaştırılan film yarın vizyona giriyor.

Karikatürist Bahadır Boysal'ın Leman dergisinde çizdiği 'metropolde yaşayan başörtülü Büşra' karakteri,filmin konusunu oluşturuken, film ''ötekinin'' hikayesini farklı bir dille yorumluyor.


Filmin fragmanı aşağıdaki linkte, ayrıntılı bilgi 0224 242 93 83 Cinetech'de.

http://w3.vidivodo.com/337691/busra-sinema-fragmani

Seansları: 12:15/14:30/16:45/19:15/21:30


Seansları : 10:30/12:30/14:30/16:30/18:45/21:00

Yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal'ın, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın üstlendiği, Halit Ergenç, Çetin Tekindor ve Batuhan Karacakaya'nın rol aldığı filmin senaryosunu “Şu Çılgın Türkler” ve “Diriliş” kitaplarının yazarı Turgut Özakman kaleme aldı.

Yüreğine Sor özel gösterimi


“Yüreğine Sor” filminin Bursa özel gösterimi dün gece sinemalarımızda gerçekleşti.


Bursa ARSİYAD (Artvinli Sanayici İş Adamları) Derneği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik son günlerin önemli yerli yapımlarından biri olan “YÜREĞİNE SOR” filminin yönetmen ve oyuncularını Bursalılarla buluşturdu.


“Yüreğine Sor” filminin düzenlenen özel gösteriminde filmin yönetmeni Yusuf Kurçenli ve oyuncular Hakan Eratik ile Aliye Esra Salebci de hazır bulundu. ARSİYAD üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen gece film öncesi kokteyl ile start aldı. Film gösterimi öncesinde ARSİYAD yönetimi filmin gösterimine katılan yönetmen ve oyunculara teşekkür plaketi sundular. Film sonunda ise yönetmen ve oyuncular salondaki davetliler tarafından uzun uzun alkışlandılar.

Nike Halı Saha Ligi için zaman azalıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Nike ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan Nike Halı Saha Ligi'nin son kayıt tarihi 19 Mart Cuma.

Kesin kayıtlar için 19 Mart'a kadar Korupark Nike mağazasına uğramak yeterli. 27 Mart - 2 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek karşılaşmalar için geç kalmayın.

Kitaplarda bahar indirimi nerde olur?


İşaretli ürünlerin tamamında bahar indirimi şimdi D&R'da başladı.

15 March 2010

Orta alanda yükselen kurabiye kokusu


Bu cumartesi orta alanda yükselen mis gibi kurabiye kokusu alışveriş merkezinin dört bir yanını sardı. Geçtiğimiz sene Bursa'nın en köklü eğitin kurumlarından İnal'ın ilk kez düzenlediği Kurabiye Şenliğini'nin bu sene 2. si gerçekleştirildi. Minik eller yoğurdu, açtı, kesti, şekil verdi, pişirdi bir güzel yedi ve ikram etti.
Etkinliğe katılan tüm yetişkinler de afiyetle kurebiyeleri tattı, bize de mis kokuyu içimize çekmek kaldı.

Seneye daha çok çeşit kurabiye ile geri gelmelerini diliyoruz, tadı damağımızda kaldı.

10 March 2010

Korupark'ın en yeni öğrenci kıyağı...

Öğrenci Korupark'a gelsin, kimliğini göstersin,2 bilet alsın 1 bilet ödesin, sinema biletlerini anında ikilesin, kankalarla bol bol film izlensin...

Aklınızdan ne geçiyorsa, Nine West'de...

Yaz sırada... İlkbahar ise size yenilenmeniz ve ışıltınızla yaz güneşine eşlik etmeniz için zaman kazandırıyor.
Nine West 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, yenilenmeniz için göz kamaştıran seçenekler sunuyor.
Kendinizi o gün nasıl hissederseniz hissedin zengin seçenekli Nine West Koleksiyonu’nda mutlaka bir karşılığını bulacaksınız.

Metalik deriler, zımbalı modeler tarzını yenilemek isteyenlere büyüleyici seçenekler sunuyor. Platformlar, seksi topuklular, sandaletler, babetler ve günü güzelleştiren rahat modeller… Kendini gösteren takılar ve çantalarla harika kombinler yaratabilecek eşsiz bir yaz koleksiyonu sizi bekliyor.

İlham almak için Nine West'e mutlaka uğrayın.

08 March 2010

75 TL'lik alışverişiniz Cinetech'den sinema bileti kazandırıyor.

9 Mart - 13 Nisan tarihleri arasında yapacağınız 75 TL'lik alışverişler Cinetech Sinemaları'ndan bedava sinema bileti kazandırıyor.

04 March 2010

Bayanlar için pazartesi planı

Bugün haftasonu için değil de Pazartesi için plan yapın!

8 Mart Kadınlar Günü şerefine Korupark Cinetech Sinemaları'nda bir bilet alıp bir bileti de ücretsiz edinebileceksiniz.

Pazartesi için seçin arkadaşlarınızı, seçin filminizi, seansını;

Haftasonu boyunca arada bir üstünüze çöreklenen Pazartesi sendromunuzu neşelendirecek bir sebebiniz olsun. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.


Not: Bu pazartesi planı sadece bayanlar içindir.
Not 2: Bayanlar pek çok mağazada bugüne özel bir sürü fırsat sizleri bekliyor olacak.

Score Spa ve Fitness hizmete açıldı...

Torunlar Şirketler Grubu ve The Welness Company ortaklığı ile oluşturulan, 175 kişinin aynı anda spor yapabileceği şekilde dizayn edilen, spor ve sağlık merkezi Korupark Evleri içerisinde kapılarını hizmete açtı.

5000 metrekarelik bir alana yayılmış olan tesiste, son teknoloji ile üretilmiş fitness ekipmanları, aletli pilates stüdyosu, fit-box, basketbol ve squash alanları açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. Soyunma odalarında hamam, sauna ve buhar banyosu gibi mekanları bulunduran tesis ayrıcalıklı hizmet isteyenler için de ayrıca VİP soyunma odalarını da bünyesinde barındırıyor.

5 Milyon dolar gibi bir maliyetle hizmete sokulan tesis, şimdiden Bursalıların yopun ilgisi ile karşılaşarak üye sayısı ile dikkat çekiyor.