25 February 2010

Twist'ten World Card'a %15 indirim fırsatı



Twist, yeni sezon ürünlerini mağazalarında Twist severler ile buluşturdu. Bu ürünleri edinmek isteyen modaseverler için de World'e özel %15 indirim fırsatını başlattı.


Aynı zamanda 500 TL ve üzeri alışverişlerde de 10 taksit imkanı sunuyor.


23 February 2010

Salı Cinetech Günü...


Salı Günü Sinemaya Gidilir, Bilet 6 TL'ye Alınır,
Film Cinetech'de İzlenir!

Bu gece yapılabilecek en iyi programlardan birisi Salı Gecesi sinemasıdır.

Taze geldi bunlar!!!

Mavi Jeans mağazalarına her hafta taze ürünler geldiğini ve sizin bu ürünleri TAZE etiketleri ile görebileceğinizi biliyor muydunuz?
İşte tazelerden bir kaç seçme baharı karşılamak için gelen yepyeni ürünler. Daha fazlası için mutlaka Korupark Mavi mağazasına uğrayın...



Bebekliler sözümüz size...



Malumunuz artık bizler de bebekli bir ofisiz. İlgi alanlarımız giderek bebeklerle ilgili her birşeye kayıyor. İnsanlar ebeveyn olunca bebeklerinden başka gözü bir şey görmez 'hep ona hep ona' derlermiş. Öyleymiş biz de şahit oluyoruz. İşte onlar için fırsat. Chicco kış sezonu indirimini başlattı. İndirim için de kafa karıştırmadan tek oran belirledi %40. Zaman kaybetmeden Korupark Chicco'ya uğrayın...

19 February 2010

M&S çocukları için keyifli sezon




Marks & Spencer, 2010 İlkbahar – Yaz Çocuk Koleksiyonuyla çocuklar için şık ve çok geniş bir koleksiyon hazırladı. Indigo markasının da çocuk koleksiyonuna dahil edildiği yeni sezon çocuk koleksiyonunda kot şortlar, püsküllü t-shirtler, kargo pantalonlar, Hello Kitty özel koleksiyonu ve hasır şapkalar öne çıkıyor
Moda dünyasındaki yeniliklerin en yakın takipçisi olan Marks & Spencer’ın çocuklar için tasarladığı 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu görmeden çocuğunuzun gardırobunu yenilemeyin.

KAÇIRMAYIN!!!
Hello Kitty’li yağmurluk ve çekçek okul çantasını
Ben 10 karakterli sweatshirtleri
Korsan temalı kot ve t-shirtleri

Recep İvedik 3'ün bitmek tükenmek bilmeyen kuyrukları

Recep İvedik geçtiğimiz hafta vizyona girdi, sinemamız önünde yine kuyruklar uzadı gitti. Cuma ve cumartesi geceleri için konulan ek seanslarla gösterimlerine devam edilen film izleyenleri yine kahkahalara boğmaya devam ediyor.

Seanslar: Salon 1-- 10:30/12:40/14:50/17:00/19:10/21:20 /23:30(gece seansı)

Salon 8-- 11:35/13:45/15:55/18:05/20:15/22:25

*Haftasonu ve resmi tatil günlerinde rezervasyon yapılmamaktadır.


Miniklerin Leo'ları



Dünya Engelliler Günü’nde Nilüfer Lions, Leo Kulübü ile Korupark ve Dolphinpark’ın olarak ortaklaşa başlattığımız proje kapsamında Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nden engelli 5 çocuğa verilen yunuslar ile terapi hizmeti tamamlandı.

10 hafta devam eden terapi kapsamında engelli çocuklar sevimli yunuslar ADA ve DOĞA ile yakınlaşarak onlarla iletişim kurdular. Engelli çocukların ailelerinin de katıldığı son terapi seansında Leo Kulübü projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere birer teşekkür plaketi takdim etti. Esas teşekkürü hakedenler ise onlardı.

Engelli çocukların 10 hafta öncesine göre kendilerini daha iyi hissettikleri ve hastalıklarında hissedilir ilerlemeler kaydettikleri gözlemlediğimiz gibi geçen bu sürede her hafta kendileri ile ilgilenen ağabey ve ablalarıyla yüzlerindeki gülücükle derin bağlar kurduklarını gördük.
Emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız.

16 February 2010

Levi's alışverişinin tam zamanı

Levis'da %50'ye varan indirim fırsatının yanı sıra, her 50 TL'lik alışverişinize 30 TL hediye çeki kazanma fırsatı sizi bekliyor.

15 February 2010

Korupark'tan ICSC geçti.



Ticari gayrimenkul alanın en prestijli ödüllerinden biri olan “2010 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri”nde finale kalan Korupark Alışveriş Merkezi, uluslararası denetimlerini başarıyla tamamladı. “AVM Oskarları” olarak da bilinen Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezleri Nisan ayında Prag’da düzenlenecek ICSC Avrupa Konferansında açıklanacak.

Siz 1 mucizesiniz, GNC'nin fırsatlarını takip edin...


05 February 2010

Romantik Komedi vizyonda


Metropollerde yaşayan kadın ve erkeklerin ilişkileri hakkında çok eğlenceli ve samimi bir anlatım diline sahip olan filmde, Cemal Hünal, Gürgen Öz, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara ve Begüm Kütük gibi isimler yer alıyor.

Seansları: 11:00/13:30/16:00/18:30/21:00

Ayrıntılı bilgi: http://www.cinetech.com.tr/

Mudo'da Sevgili Sezonu Açıldı!

Yeni sezon ürünleri Sevgililer Günü'ne özel fırsatlarla Mudo Collection'da.

Bu mesajın çıktısını alıp Mudo'ya gelirseniz %10 indirim , Mudo Kart sahibi iseniz ekstra %10 indirim daha kazanıyorsunuz.

03 February 2010

Banyolardan sonra sıra mutfaklarda...



Haftanın teması banyolardan sonra mutfaklar. Tchibo'nun ki haksız rekabet ama o kadar şirin ve rengarenk ürünlerle oluşturmuşlar ki bu temayı sevgili heiyelerinin pabucu dama dedirtecek bayanlara...

Katalog www.tchibo.com.tr adresinde. Ürünlerin tamamı Korupark Tchibo'da...

Ömer'in cookieleri

Aylardır ha geldi ha gelecek diye ofisimizin güzide hamilesinin doğumunu bekliyoruz. Son günlere girdik geri sayıma başlayalı çok oldu ama Ömer Bey'in keyfi pek yerinde sanırsak.Günden güne kilolarına kilo katmaya devam ediyor. Kendisini heyecanla bekleyenlerin ise halini hiç sormayın. Artık bugün yarın teşrif eder paşazade daha fazla heyecanlandırmaz ailesini diye düşünerek ben de kollarımı sıvadım söz verdiğim gibi bebek kurabiyelerini hazırladım :)

Hazırlamanın yanısıra kızları da destek kuvvet ekibi olarak çağırmama rağmen paketlemek de ayrı bir gecemi aldı. Telefonla çekilmiş olsa da sevimliliklerini paylaşmak istedim.

Ömer Bey'in teşrif etmesi ayrı bir blog postu sebebi olacaktır:)





Demor Home'un afallatan Kartelleri...

Kartell ürünleri olduk olası aklımızı başımızdan alır. Demor Home'un vitrinin önünden her geçişimizde rengarenk mobilyaları şeker gibi ısırasımız gelir.

Hele o rengarenk sandalyeleri ile evimizin baş köşesinin keyif unsurudur. Ama pahalı fiyatları tüm evimizi Kartell'lerle donatmamıza engel olmuştur hep.

Ancak Demor Home'da Kartell'in teşhir ürünlerinin %70 indirime girdiğini şu örnekle açıklamaktan gurur duyarız:

Yukarda resmini görmüş olduğunuz muhteşem sandalye bu indirimle 1617 TL'den 485 TL'ye inmiş bulunuyor. Avantajlarla dolu tüm diğer ürünler için hemen Korupark Demor Home'a uğrayın.

Bir erkeğe hediye almak hiç bu kadar kolay olmamıştı...

Küçük detaylar çok şey anlatır ve Dockers’ın İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki detaylarla özel olduğunuzu hissedecek ve hissettireceksiniz. En rahat ve şık modellerin bulunduğu koleksiyondaki en yeni modellerden D1 pileli pantolon ile sevgilinize bir yenilik armağan edebilir ya da ona alacağınız klasik bir K-1 khaki pantolon ile ona unutulmaz ve tarihi olan bir hediye verebilirsiniz. Eğer sevgiliniz daha klasik bir model tercih ederse onu bir teknoloji harikası olan Never Iron pantolon ile tanıştırabilirsiniz.
Dockers indirimli ürünleri Şubat sonuna kadar Korupark Dockers'da...