30 January 2010

Tchibo'dan banyolarınıza yepyeni bir dokunuş



Pırıl pırıl aksesuarlardan mistik bir atmosfer yaratan mumlara, saçlarınıza yepyeni bir görünüm veren şekillendiricilerden, aksesuar düzenleme setlerine, özel dokulu rengarenk havlulardan duş perdelerine kadar uzanan geniş koleksiyon Tchibo mağazalasında sizleri bekliyor.

Limon ile Zeytin Korupark'ta...



Ünlü karikatürist Salih Memecan, ‘Sizinkiler Kayıp Kıta’ isimli yeni kitabının imza gününde Korıpark D&R' da sevenleri ile buluşuyor.Sizinkiler ve Bizimcity gibi ünlü karikatürlere imza atan Salih Memecan 3 Şubat 2010 saat 13:00'de D&R mağazasında çocuklarla bir araya gelecek.

15 January 2010

O bir erkek değil o bir güzel yaratık...



Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında, Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılıyorlar.

Robert Downey Jr. , efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırıyor. Jude Law da doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor dolayısı ile bugün vizyona giren film mutlaka hemen izleniyor.

Ayrıntılı bilgi için : 0224 242 93 83 ya da www.cinetech.com.tr

Polo'da %70 indirim...


13 January 2010

Gelişen Kentler Zirvesi Bursa'da gerçekleştirildi.



2000 yılından beri gerçekleştirdikleri gayrimenkul zirveleri ile yankı uyandıran GYODER, gelişmekte olan kentlerdeki yatırım fırsatlarına dikkat çekmek, kentlerin sesini ulusal ve uluslarası yatırımcılara duyurmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Gelişen Kentler Zirvesi'ni düzenledi.


7-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşen zirvenin dikkat çeken katılımcılarından birisi de yatırımcıların sorunlarını ve beklentilerini oturumlarda takip eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ydi. 7 ocak günü gerçekleştirilen ''Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler'' isimli oturumda Bursa'ya yatırım yapmış ve yapmakta olan sektör temsilcileri ( Derya Acar - Torunlar GYO, Emre Çamlıbel – Soyak Holding ,Fuat Atalay – Maya Türkiye, Ramadan Kumova – Eroğlu Yapı , Koray Özgül – Corio Türkiye , Ali Pusat – Koray İnşaat ) bir araya gelerek yatırımlarındaki beklenti ve sıkıntıları paylaştılar.


2010 yılından beklentilerini ve sektördeki gelişimin rotasını da anlatan katılımcılar, genel olarak 2010 yılı için daha umutlu olduklarını, daha durgun bir yıl olacağını ve toparlanma sürecinin bu yılı kapsayacağını ifade ettiler.

08 January 2010

Karim Rashid Gaziantepli Şölen için yarattı.




Tasarımcı Karim Rashid'in Gaziantepli Şölen için 2 yıl çalışıp tasarladığı çikolata KORUPARK D&R'da...


PRADA, Issey Miyake, Davidoff, Kenzo, Armani, Yahoo gibi dev şirket ve markalara tasarım yapan Karim Rashid, Gaziantepli Şölen için 2 yılda seri üretilecek ilk tasarım çikolata Eternity’yi, yarattı.


Eternity’nin tanıtımı için New York Manhattan’da kendi tasarladığı trendi mekanlardan Kurve’de bir davet de veren ünlü tasarımcı Karim Rashid bu çalışmayı bir çılgınlık olarak yorumluyor, 2 yıllık bir sürede otomobil tasarımı bile yapılabilirken Şölen, tasarım çikolatalar için hem bu uzun süreyi, hem de 5-6 milyon Eurol'uk bir yatırımı gözden çıkardı.
Bergamot ve ginseng aromalı Eternity Türkiye’den önce, New York, Londra, Paris ve Milano’da satışa sunulmuştu. Şimdi Bursa Korupark D&R 'da...

Sevdikleriniz için sıradan olmayan birşeyler aradığınızda aklınızın bir köşesinde bulunsun :)

06 January 2010

M&S VE VAKKORAMA YARIN İNDİRİME GİRİYOR...


Marks&Spencer ve Vakkorama için sezon indirim günleri yarın başlıyor. Marks&Spencer Korupark mağazası indirim dolayısı ile kapılarını yarın saat 08:30 'da açıyor.



Tcihbo'da indirim konsepti başladı...


04 January 2010

HERŞEY İNDİRİMLİ

MUDO'da beğenip de almak için ertelediğiniz tüm ürünler şimdi indirimde...


02 January 2010

Yılın ilk günlerinde akın akın film...


01 Ocak resmi tatildi ve günlerden cuma gibi değil de pazarmış gibi yaşandı. Yeni yılın ilk günü, geceden yorgun olanlar tatil gününü film izleyerek ve rahat aktiviteleri tercih ederek geçirdi.
Vizyonda, 3D gösterime girdiği ilk günün ardından, salonları tıkabasa dolduran Avatar'ın yanı sıra Cem Yılmaz'ın beklenen komedisi Yahşi Batı da olunca Korupark sinema gişelerinde uzun kuyruklar oluştu.
01 OCAK cuma gününün ardından sizler de haftasonunu tatil yaparak geçirecek şanslı kalablıktansanız
bu iki müthiş film için seanslar:
AVATAR : 11:00/14:20/ 17:40/ 21:00
YAHŞİ BATI: 11:00/12:20/13:40/15:00/16:20/17:40/19:00/20:20/21:40
CUMARTESİ EK GECE SEANSI:23:00
Ayrıntılı bilgi için : 0224 242 93 83 ya da www.cinetech.com.tr
Haftasonları rezervasyon yapılamadığı için, uğrayıp biletinizi mutlaka alın...

Çok Konuşulan 'Öteki'

Gazeteci ve televizyoncu Ece Vahapoğlu'nun çok konuşulan Öteki isimli kitabı geçtiğimiz günlerde Doğan Kitap etiketi ile piyasaya çıkmıştı.

Ece Vahapoğlu 5 Ocak 2010 Salı günü Korupark D&R mağazasında çok konuşulan kitabını imzalamak üzere sevenleriyle buluşacak.

Tarih: 5 Ocak 2010 Salı

Yer: Korupark D&R

Saat: 15:30

Zaralar'dan indirim fırsatı...

Indıtex grubuna ait mağazalar Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius bugün %50'ye varan indirime girdiler.

Bu mağazalar yılın belli dönemlerinde sadece indirim uyguladıkları ve gelen yeni sezonla birlikte uzunca bir zaman etiketlerini sabit tuttuklarından indirim takipçileri de çok tabi.

Kasalarda kuyruklar uzun ve şimdilik raflarda çeşit bol. Haftasonunu geçirmeden bakmata fayda var bizce...

Güle Güle 2009 Hoşgeldin 2010


İlkokulda yılbaşları kutlanırken başlıktaki söylemle kutlama yazıları hazırlanır, sınıflar süslenir anneler pastalar poğaçalar yapar bizler eğlenirdik. Sınıfça yapılan çekilişte sevdiği çocuğun ismini çektiği kağıtta bulmak isteyen duygulu küçük kızlar en yakın arkadaşım çıksa da muzur bir hediye patlatsam diyen afacan oğlanlardık. Yenı yıldan beklentilerimiz umutlarımız hayallerimiz temennilerimiz pek bişeyimiz yoktu o zamanlar. Eğlenir, oyunlar oynar, ertesi gün tatil olan günle keyiflenirdik.

Şimdi de değişen çok şey yok kayatımızda. Korupark ekibi yeni yıl öncesi bir araya geldik, annelerimize, eşlerimize pastalar börekler yaptırdık. İyi dileklerimizi iletip çekiliş hediyelerimizi dağıttık. En muhteşem ve en anlamlı hediye koskocaman bir kar küresi koleksiyonuna eklenen kar küresi oldu. Bir de akıllara zarar bir ''kaçanzy'' vardı ki hediye sahibinin sinirini bozdu bizi de çok eğlendirdi. Değişen tek şey beklenti ve umutlarımız oldu. Yepyeni bir seneden çok şey bekledik, diledik. Bir sonraki yılda dileyip, isteyeceğiz bir sonrakinde de ve daha sonrakilerde de...
Tüm umutlar beklentiler kocaman mutluluklara dönüşsün bu yeni yılda ki seneye dileyecek yeni şeyler bulalım...
Mutlu Seneler...