31 October 2009

Vakko'nun İncisi 1 Kasım'da


Beymen'de gün bugün!!!!!

Beymen'de kelebek günü bugün... %50 indirim fırsatı bugün.




30 October 2009

Haftasonu izlemeniz gereken 5 film

İzlemem gereken 5 film. Hepsi Korupark Cinetech'de. Hepsi bir haftasonuna nasıl sığar bilemiyorum. Hangisini önce izleyeceğimi de...



Birincisi Aşkın 500 günü. Vizyondan kalkmak üzere olan bir romantik komedi. Merak ediyorum kaçırmak istemiyorum.
Seanslar:11:50/13:50/15:50



İkincisi Kolpaçino. Şafak Sezer'in performansı hakkında
olumlu yorumlar duyup okuyorum,
belki çok gülerim diye mutlaka izlemek istiyorum.

Seanslar:11:10/13:10/15:10
/17:10/19:10/21:10






Bir diğeri Kanalizasyon. Okan Bayülgen ne yapsa iyiyse de kötüyse de mutlaka merak ediliyor,izleniyor takip ediliyor, kimileri ondan nefret ediyor kimileri bayılıyor ama mutlaka yaptığı işler alternatif ve orjinal oluyor.
Bu yüzden klişe olabilir ama Okan yine ne yapmış diyorum görmem gerekiyor


Seanslar: 11:30/14:00/16:30/19:00/21:30


Tabiki de heyecanla beklediğimiz biletleri aylar öncesinden satışa çıkan ''This İs İt'' de alternatiflerimizden. İlah MJ bu filmde daha da bir ilahlaşıyor, ne kibar ne sakin adama dedirtiyor. Ben izleyenlerden öyle duydum daha doğrusu, MJ'nin günlük hallerine şahit olmak da çok cazip doğrusu.

Seanslar: 12:00/14:30/17:00/19:30/22:00




Ve 5.film de Nefes tabiki.
Vizyona girdiğinden beri müthiş gişe yaptı.
Evde, işyerinde, yemekte, arkadaşlarla herkes filmi konuşuyor.
Filmin vizyona giriş tarihi ve içeriği ile ilgili çeşitli eleştiriler söz konusu olsa da

insan yine de filmin ne dediğini merak ediyor.

Seanslar: 11:40/14:10/16:40/19:10/21:40




Mudo Concept'de fırsat

28 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında Exclusive Card sahiplerine koltuk ve sehpalarda %20 ve tek ödemeye ek %5 indirim fırsatı.

Ayrıca 6 Kasım'a kadar aldığınız tüm mobilya ürünleri, ev tekstili ürünlerinde %20 indirim kazandırıyor.



Her ayın ilk ve son günü


Loccıtane Korupark'ta bu haftasonu kaçırılmayacak bir fırsat var. 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde %40 indirim sizleri bekliyor.

29 October 2009

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı esti geçti....



Cumhuriyet Bayramı esti geçti. Bize de geriye tatlı ve müthiş bir yorgunluk kaldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için alışveriş merkezi içerisinde düzenlenen etkinliklerin yanı sıra, bugünün resmi tatil olması sebebi ile alışveriş merkezi içerisindeki tarif edilemez kalabalık kampanya kuyruğuna dönüştü durum da değmeyin keyfimize oldu:)

Sevgim Çocuk Yetenek Akademisi'nin gerçekleştirdiği büyüleyici gösteride minikler açtıkları dev Türk Bayrağı ile ziyaretçileri coşturdu.

Kültür Okulları ve Ted Koleji'nin bayram konulu sergi açılışları da bu özel günde yapılırken, sergi sahibi minikler de dans gösterileri ile açılışlarını ve bayramı kutladı. Öğlen saatlerinde atriumda başlayan müzik dinletisi Cumhuriyet Şarkıları ile bu özel güne eşlik ederken ziyaretçiler tarafından bolca alkış aldı.

Korupark 1000 Basar'da Cumhuriyet coşkusunu ruhuna katanlardandı. :) Kampanya kayıt kuyruğu alışveriş merkezinin koridorlarında uzarken, Çarkışans ile gün boyu binlerce hediye verildi. Kimi ziyaretçiler gün boyu alışveriş yapıp, koridorlarda turlarken kimileri de 3D teknolojisi ile tanışma telaşındaydı. Hal böyle olunca sinema gişelerindeki kuyruk da bir kaç metre uzadı.


Bize de geriye oradan oraya koşturmak ve mutlu mutlu gülümsemek kaldı:) Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...

28 October 2009

Cumhuriyet Şarkıları Korupark'ta

29 Ekim perşembe 14:00 - 17:00 saatleri arasında Korupark atriumda Cumhuriyet ezgileri dinlenecek.

Keman+piyano+yan flüt ve vokalden oluşacak dörtlü grup Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşatmak üzere Korupark Atrium'da çalacak.


27 October 2009

Boyner'in kelebeği geliyor.


Kelebekli ürünlerde %50 indirim fırsatını her ay sonu müşterilerine sunan Boyner'de fırsat günü yaklaşıyor. Üstelik bu ay sonu Korupark Boyner'de 31 Ekim tarihinde fırsat size geliyor.


Genç markalar, Kasım'a kadar kaçırılmayacak fırsatlar

Collezione kasalarında anında indirim

70 TL ve üzeri alışverişlerinizi anında %30, 50 TL ve üzeri alışverişlerinize anında %20 indirim



Gençliğe cumhuriyet fırsatı

26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Colin's mağazalarından alacağınız her 2 üründen biri %50 indirimli. Cumhuriyet bayramına özel hazırlanan bu fırsatı kaçırmamak için mutlaka Korupark Colin's'in devasa mağazasına uğrayın. Aradığınız pek çok ürün bu mağazada karşınıza çıkacak.




25 October 2009

Manto ve kabanlar için erken, penye tshirtler için geç....

Mevsim öyle bir mevsim ki kalın kalın giyinsek kan ter içinde kalıyoruz sıcak, yazlıkları kaldırmadan içimizde kalan kıyafetlerimizi giysek donuyoruz soğuk. Mevsim penyelerin üstüne uzun hırkalar ekleme mevsimi.

U.S Polo'nun 09-10 kış sezonunda retro konseptli tasarımlar var, bunlardan bizim için en kullanışlısı da uzun hırkalar. Saç örgüsü uzun hırkaları markanın tasarımcısı Alev Ciliv koleksiyonda binici çizmeleri ve beyaz dar pantolonlarla tamamlamış. Güney Amerika sahillerinin tüm detaylarını koleksiyonlarına taşıdıklarını anlatan tasarımcı tam bir retro havası yarattıklarından bahsetmiş.

Her ne kadar binici çizmelerini giyerek kışın gelişini kabullenmek için henüz erken olduğunu düşünsek de uzun hırkalardan mevsimlik kullanmak üzere edinebiliriz.





İnci'den yeni sezonda %50 indirim

İnci yeni sezonda tüm ürünlerde geçerli %50 indirim fırsatını müşterilerine sundu. Tüm Turkcellilerin yararlanabileceği indirim Ekim ayının sonuna kadar vitrinlerdeki müthiş kışlıkları edinmek isteyenler için devam edecek.

Korupark İnci'ye uğrayın ihtiyacınız olan kışlıkları tamamlayın.


3D KEYFİ KORUPARK'TA!

Up'ı izlemek için kurulmakta olan 3D sistemimizi beklediğimden bahsetmiştim, iyiki beklemişim :)
Her ne kadar filmi izlemek için tercih ettiğim cuma gecesi salonda bana eşlik eden kul çıkışı çocukların hamburger çizgi film gecesi olsa da ben çok güldüm eğlendim, gözlüklerimi takıp 3D'nin de keyfine vardım:)
Filmin sonlarına doğru üstümüze korkunç köpekler koşmaya başlayınca salondaki ufaklıkları korku sardı:)
Biri annesine şöyle yakınıyordu:'' Anne çok korktum sonu mutlu bitecek di mi:)''
Ben hem 3D'de animasyonu hem de huysuz bir ihtiyarla, doğa gönüllüsü dombilik bir ufaklığın hikayesini anlatan Up'ı çok sevdim izlemek isterseniz Cinetech Korupark seansları aşağıda:
Seanslar: 11:15/13:15/15:15/17:15/19:15/21:15

23 October 2009

Perakende Günleri Notlar 1

Evet bir perakende günleri daha sona erdi….
Herkeste bir telaş bir koçturmaca, acaba bu senenin ilk surprizi ne olacak diye salonda yerler alındı, o kadar kalabalıktı ki bir çok kişi yerlerde oturdu, sektörü yine böyle birlikte görmek çok güzeldi J

Ve Suat soysal açış konuşmasını yaptı…….

TAY (…) katılımcılarının renkli açılışı ile başladı mağazacılar ant içtiler,

hemen arkasından Levent Eyüpoğlu’nun konuşması, aklımızda kalanlar;
AVM’ler kötü çocuktu ama artık iyiye gidiş başladı,
bu yıl kriz sayesinde hem yatırımcılar hem de perakendeciler aynı masaya oturmaya başladı. Çözümler üretilir oldu. 2009 sonu itibarıyla ve 2010 yılında artık yüzler gülecek,
2010 yılının son çeyreğinde AVM yatırımları tekrar hızlanacak. Doluluk oranları yüzde 90’ı geçecek. Bu yüzden 2010 için yerlerinizi şimdiden ayırtın” dedi…
Evet sonradan söylemedi demeyim, avmlerde şimdiden yerinizi ayırtın…

Ardından Card Finans’tan mesajlar geldi, yeni dönemin 3 ipucu paylaşıldı…


Vee Dan Ariely, “Satışta Tuzak Teorisi”

Simpson benzetmesi çok iiyidi…Dan Ariely, “Süperman miyiz yok sa Homer Simpson mı?” sorusunu sorarak şöyle devam etti: “Bence ortada bir yerlerdeyiz. Pek çok insan otomobil kullanırken cep telefonundan mesaj gönderiyor. Başkalarının da hayatını tehlikeye atıyor. Mantıksızlığı anlasanız insanlara daha az hata yapılacak ortam sağlayabilirsiniz.”

Satışlarınızı Artırmak İçin Bilinen Yolların Dışına Çıkın!
Ariely, “müşteriler mantıksız davranırlar” diyor. Yıllar süren araştırmalarıyla “bu mantıksızlıkların sistematik olduğunu” kanıtlıyor.
“Satışlarınızı artırmak için bilinen yolların dışına çıkın, müşterilerin gerçek karar sürecini anlayın” diyen Ariely, zor zamanlardan çıkış için güçlü bir ışık yakıyor.
Bu arada bir yapılan
elektronik ankete katılan 3 bin 200 kişi ‘2010, 2009’a göre nasıl geçecek, sorusuna “Daha iyi geçecek, kara göründü, toparlanma başladı” cevabını verdi. “2010, 2009’u mumla aratacak” diyenlerin oranıysa yüzde 1.09’da kaldı. 2008’de düzenlenen Perakende Günleri’nde ise sonuçlar bunun tam tersiydi. Ankette çıkan bu olumlu sonucun genele yansıdığı görüldü.

KAHVE MOLASI…..işte en keyifli zamanlar, uzun zamandır görmediğiniz dostlar, kucaklaşmalar, sektör dedikoduları… J, aaa bu projeyi duydun mu, biz onda varız ya siz, iyiler övülür, kötülerin dedikodusu yapılır.
Patronlar ayrı bir sohbette profesyoneller ayrı….
Herkes tam kadro standının başında yeni projelerini paylaşıyor..BU SENE BİZDE ONLARDAN BİRİYDİK. Torun AVM YENİ PROJESİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARDI….ilgi o kadar fazlaydı ki, çok heyecanlandık, hemen yeni alışveriş merkezimiz açılsın istedik.



Sonraki konuşmacımız Haluk Dinçer….Adeta yapılan anketi doğrularcasına konuşan, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer, “Türkiye’de bulutlar dağıldı, tüketicinin morali düzeldi, AVM’ler canlandı. Zor günler geçecek. 2010’da Türkiye’yi güzel günler bekliyor” dedi.

Rıfat Hisarcıklıoğlu günün en çok dinlenen konuşmacısı oldu, herkes 10 kulak kesildi…yapılan saptamalar ekonomik değerlendirmeler, başkanın sunum yeteneği ile birleşince sohbet uzadıkça uzadııııı..Merak edenler perakende günlerinin sitesinden notları takip edebilirler…
Ee oturum uzayınca herkes öyle yemeğine akın etti, yemekte de sohbetlere devam edildi. Sektörümüz kaynaştıkça kaynaştı….
Öğleden sonranın bizde en önemli oturumu Nerede hata yaptık, hatalardan ne ders çıkardıktı… Bu oturumda herkes taşları döktü, hatalarını kabul etti. Artık sektörün birlik olduğu ve bu günleri aşacağı mesajı verildi…2010 ÇOK DAHA İYİ GEÇECEKTİ………………

Vee tadı damağımızda kalan bir gün sona erdi……


Feyza Acar Sönmezer

hepiii bört dey tu yuuğğ:)))


Ofisimizin hareket merkezi, gözümüz kulağımız telefon canavarımız nam-ı değer pazarlama müdürümüz, Feyza hanımımız:) İyiki doğdunuz:)
21 Ekim tarihini Perakende Günleri'nde geçirmemiz dolayısı ile ofiste kutlayamadığımız doğum günü için bugüne hazırlanılmış, ofiste kısırlar yapılmış, börekler hazırlanmış her zamanki kutlama törenlerimizin dışında günün anlam ve önemine hitaben mutfakta çeşitli yöntemler denenmiş.
Tabi bu yöntemlerden en çok memnun kalanda ofisin 1.hamilesi Songül oldu:) Herkes fotoğraf çektirmeye çalışırken o mozaik pastanın gözüne kestirdiği dilimlerinden edinme derdindeydi.
Önümüzdeki doğumgününü kocaman bir aile olarak sağlık mutluluk ve her zamanki gibi başarı ile birlikte kutlamanızı dileriz.

19 October 2009

Ayakkabı Aşktır



'Biliyoruz ki hepimizin vazgeçemediğimiz, tutkunu olduğumuz, aşık olduğumuz ayakkabılarımız var. Bazen günlerce hayalimizdeki çifti aradığımız da oluyor…
İnsanın kendini ifade ediş biçimi olan, artık bir duygu nesnesi olan ayakkabılar, hayatımızda farklı anlamlar taşıyor. ' diyen Ayakkabı Dünyası koskocaman mağazasında yüzlerce marka ve daha fazla model ayrıcalığını müşterileri ile buluşturmak üzere herkesi aradığı aşk için Korupark Ayakkabı Dünyası'na davet ediyor.

PUANLI 1000 BASAR HAFTASONU 3000 BASTI

15 Ekim'de uykusuz geceler, bitmek bilmeyen telefon trafiği, biletiydi ilanıydı tasarımıydı, mağazasıydı merkeziydi derken müthiş bir kampanya başlattık.


'Korupark 1000 Basar' ile her gün 5 kişiye 1000 TL'lık hediye çeki kazanma şansı veriyoruz. Üstelik kampanyaya hafta içi katılan herkese de Çarkışans'a katılarak küçük hediyeler süpriz indirimler sinema biletleri eğlence girişleri ve daha pek çok hediye veriyoruz. Tüm bunlar için ziyaretçilerimizin sadece 50 TL'lık alışveriş fişiyle ziyaretçilerimizin kampanya kayıt masasına gelmesi yetti.


Hal böyle olunca üstünde aylardır çalıştığımız 'Korupark 1000 Basar' kampanyası haftasonu tüm Bursa'yı bastı, kampanya katlım sırası alışveriş merkezinin koridorlarında uzadı uzadı gitti. 3000 adetlik katılım sayısı ile hediyeler saçıldı da saçıldı.



22 Kasım'a kadar siz de kampanyaya katılabilir 1000 TL'lık hediye çekinin ve daha bir sürü şeyin sahibi olabilirsiniz.

18 October 2009

Cinetech'de yeni filmler

Bu hafta Korupark'a gelen filmlerden mutlaka görmek istediğimiz iki film var.

Uzun zamandır televizyonda fragmanlarını izlediğimiz Nefes- Vatan Sağolsun bunlardan birincisi. 16 Ekim'de vizyona giren filmin yönetmenliğini Levent Semerci üstlenmiş. Hikaye ise 2365 metre yükseklikteki Karabal karakolunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı ve komutasındaki kırk asker etrafında dönüyor.

İkinci film ise UP.


Uzun zamandır gittiğim pek çok filmde fragmanını izlediğim ve beklentilerimi yükselten animasyon vizyona girdi girmesine ancak benden size bir ipucu. Filmi izlemek için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim, neden mi?

Cinetech 3D teknolojisini UP ile buluşturacak bize de muhteşem animasyonu 3D gözlüklerimizle izlemek kalacak:)

Ayrıntılı bilgi için www.cinetech.com.tr ya da 0224 242 93 83


14 October 2009

KORUPARK 1000 BASAR

Korupark 15 Ekim 22 Kasım tarihleri arasında yapacağınız her 50 TL'lık alışverişiniz için müthiş bir kampanya yarattı.


Her gün için 5 kişiye 1000 TL'lık hediye çeki kazanma fırsatı veriyor, kampanyaya katılan herkese de her gün 1000 adet hediyeden birini anında kazandırıyor.


12 October 2009

Tchibo'nun evlere şenlik teması : Evimin Düzeni


Tchibo'nun evlere düzen getirecek yeni teması en sevdiğimiz ikili kahve ve yeşili bir araya getiriyor.
Evimin Düzeni" temasında, hayatınızı kolaylaştıracak pratik çözümler içeren pek çok ürün yer alıyor.Ürünler arasında yer alan askılar, sepet ve kutular ile dolap içlerinde düzeni sağlamak, tüm mekanlarda çok daha kolay olacak.Temizlikte en büyük yardımcınız olan mikrofiber bezler, ütü ve ütü masası, yine bu temada yer alan ürünlerden bazıları.Tchibo’nun pratik çözümler ve düzen önerileri sunduğu yeni temasında yer alan ürünlerle, sizler de evlerinizde düşlediğiniz düzenli ortamı sağlamak, evinizin havasını değiştirmek istiyorsanız, bu temayı kaçırmayın!

Korupark Piyano Kursu çalışmalarını sürdürüyor.



Korupark bünyesinde geçtiğimiz yazdan beri çalışmalarını sürdüren Korupark piyano kursu öğrencileri çalışmalarından sonra Korupark’ta bir araya geldi.

Kursiyerlerine her gün yenilerini ekleyen piyano kursu Korupark içerisindeki eğitim salonlarında düzenli olarak gerçekleştirerek, çocuklara keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor.

Uludağ Üniversitesi öğretim görevlisi Ardan Kanalıcı’nın eğitmenliğindeki öğrenciler piyano dersleri eşliğinde hayatlarına renk katıyor, veliler de onları rahatlatmanın huzuru ile alışverişlerini yaparak, alışveriş merkezi içerisinde ihtiyaçlarını karşılıyor ve keyifli vakit geçiriyorlar.
Ayrıntılı bilgi için: 0224 242 35 35

Kim 501 kazanmak ister?



Korupark Levi's’tan 50 TL’lik alışveriş yapın, 501 TL’lik hediye çeki ve 501 Jean kazanma şansını yakalayın

Jean sektörünün öncü markası Levi’s’tan sonbahara özel bir kampanya fırsatı geldi.
29 Ekim'e kadar Korupark Levi’s ya da Korupark Boyner’de bulunan Levi’s reyonlarından 50 TL ve üzeri alışveriş yapın efsanevi Levi’s 501 jean ve tam 501 TL değerinde Levi’s hediye çeki kazanma fırsatını yakalayın.

Ayrıntılı bilgi için www.kim501ister.com adresinde...

10 October 2009

Ramsey- THY uçuşları başladı.


400 TL'lik alışverişinize yurt içi tek yön THY uçak bileti
800 Tl'lık alışverişinize yurt içi gidiş-dönüş THY uçak bileti
1400 TL'lık alışverişinize yurtdışı gidiş dönüş THY uçak bileti hiçbir alan vergisi ve ekstra ücret ödemeden anında hediye.....

Korupark Ramsey'in kış koleksiyonuna bir göz atın uçak biletiniz bedavaya gelsin.

İtalyan Usülü'ne haftasonu bir göz atın...


"İtalyan Usulü" temasında, İtalyan mutfağının ünlü pizzalarını hazırlamanıza ve sunmanıza yardımcı olacak pizza fırını, pizza servis standı, pizza tabakları ve parmesan rendesi gibi ürünleri bulabilirsiniz. Ayrıca temadaki salata ve makarna servis tabakları, sos karıştırıcı, servis kaşıkları sofranıza İtalyan usulü bir şıklık katacak.
Mutfakta yardımcınız olacak bıçak çeşitleri, spatula, çırpıcı gibi küçük mutfak aletleri, indüksiyon tencere ve tavalar ile zengin ürün gamı kaçırmak istemeyeceğiniz ürünlerle dolu olabilir.
Korupark Tchibo'nun ferah mağazasına bu haftasonu mutlaka bir göz atın...

Kipa'nın 1 TL günlerini duymayan var mı?

Hamburger ekmekleri, çikolatalar, meyve suları, sabunlar,havlular, güveç kabı:S, gazozlar, sodalar, temizlik malzemeleri daha bir sürü şey 22 Ekim'e kadar 1 TL...

Hemen Korupark Kipa'ya....




Boyner Evde şimdi de bizim evde


Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından küçük ev aletlerine kadar evin her ihtiyacını karşılayan Boyner Evde, 2009 - 2010 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile evleri güzelleştirmeyi sürdürüyor.
Evinizin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılayacak keyifli ve modern ürünlerin yanı sıra yeni sezonda Boyner Evde de 3 farklı konsept karşımıza çıkıyor: Şehir Işıkları, Uzakdoğu Esintisi ve Kış Bahçesi...
Korupark Boyner'e gelip yepyeni ürünlere, yepyeni temalara bir göz atın evinizi kışa hazırlayın...

09 October 2009

Yepyenilenler en sevilenler D&R Korupark'ta

oyun - championship manager 2010


dvd - körlük


müzik-sertab erener demir demirkan/painted on water

kitap-paulo coelho/kazanan yalnızdır





Seni Kim Kumanda Ediyor?: '' Gamer''


Aksiyon/bilim kurgu/gerilim
Korupark Cinetech Seanslar: 11:30/13:30/15:30/17:30/19:30/21:30
Hayatınız vücudunuza bir çip takılarak elinizden alınsa, kendinizi bir oyunun içinde bulsanız ve artık başka biri tarafından yönetiliyorsanız ne hissedersiniz?
Ailesinden alınıp hapsedilen ve kendi iradesi dışında savaşmaya zorlanan günümüz gladyatörü, oyundan kaçabilmek için hayatta kalmak zorundadır. Kendi özgür iradesini ve kimliğini geri kazanması ve karısını, ailesini ve insanlığı Castle'ın acımasız teknoloji spiralleri daha da kontrolden çıkmadan önce kurtarması gerekmektedir.

Korupark Douglas'tan yıldönümü kokteyli

DAVETLİSİNİZ!

10 Ekim 2009 Cumartesi
Saat 15:00



Korupark Alışveriş Merkezi'nde seçkin ziyaretçilere hizmet veren Douglas parfümeri, yıldönümünü müşterileri ve Korupark ziyaretçileri ile kutlamak için özel bir kokteyl veriyor.
Kokteyle katılan misafirler süpriz hediyeler kazanacak, bu anlamlı güne özel indirim fırsatları ile alışveriş yapacak, müzik eşliğinde atmosferin tadını çıkaracak.
Kozmetik ihtiyaçlarınızı gidermek ya da bu keyifli ortamda bulunmak için fırsatı kaçırmayın.
Tüm Korupark ziyaretçilerini bekliyoruz...

08 October 2009

Atalar'da manto kaban mevsimi başladı

Lüks ve şık detaylar ie bu sezon da dikkat çeken Atalar hanımlara zarif seçimler sunuyor.

Koleksiyonu görmek için Korupark Atalar'a mutlaka uğrayın.

İzzet Keribar'ın Türkiye'de Yahudi Yaşamı Sergisi




İZZET KERİBAR’IN
TÜRKİYE’DE YAHUDİ YAŞAMI FOTOĞRAF SERGİSİ
KORUPARK’TA İZLENİME SUNULDU

Fotoğraf sanatının önemli isimlerinden İzzet Keribar'ın "Sinagoglar ve Türkiye'de Yahudi Yaşamı Fotoğraf Sergisi" Korupark AVM'de sergileniyor.
İzzet Keribar Anadolu Sinagogları ve Sinagoglarda Yaşam Fotoğraf Sergisi, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Demokrasi ve İnsan Hakları için Avrupa aracı (DIHAA) programı desteği ile Beyoğlu Musevi Hahamhanesi Vakfı tarafından gerçekleştirilmekte olan "Türk Yahudileri ve Yahudi Kültürünü Tanıtma Projesi" kapsamında ilk kez İstanbul dışında Bursa’da Korupark Alışveriş Merkezi’nde izlenime açıldı. Büyük ilgi gören serginin açılış kokteylinde Türkiye Hahambaşı İshak Haleva da hazır bulundu. Sergi 12 Ekim tarihine kadar Korupark Alışveriş Merkezi’nde izlenime açık olacak.

03 October 2009

Korupark D&R'dan seçmeler

Kitap - Jean Christophe Grange/Koloni


Dvd - Marley & Me




Müzik- Whitney Houston/ I look to you





Pull And Bear kış

Pull and Bear bu sezonda en rahat çok rahat, yine eşofmanlarımızı giyip sokağa çıkmışız hissi uyandırıyor. Sezonun en trend ayrıntıları zımbalar, deri ve ekoseleri koleksiyonun en dikkat çekici parçalarında yer alıyor.



İşte siz bay ve bayanlar için gardırobunuza eklmeniz gereken bir kaç kombinasyon;

Edinmek için Korupark Pull and Bear'a uğrayın.






Pull and Bear bu sezonda da en rahat, kıyafetleri yine eşofman rahatlığında ama bir o kadar da tarz. Bu sezonun en çok dikkat çeken trendleri payet, zımba ve deri koleksiyonun dikkat çeken tüm parçalarında kullanımış.


Çağan Irmak severler doğru Korupark Cinetech'e...


KARANLIKTAKİLER orta sınıf ahlakının yargısıyla hayatı biçimlenmiş bir anne ve cehenneminde annesiyle beraber yaşamak zorunda kalan genç bir adamın, bilerek ya da bilmeden ötekileştirdiklerimizin, zaman zaman ürküten, zaman zaman gerilimli ve biraz da komik hikâyesi.
Cinetech Korupark seansları :
11:40 / 14:10 / 16:40 / 19:10 / 21:40
Diğer filmler ve ayrıntılı bilgi için: 0224 242 93 83 ya da http://www.cinetech.com.tr/

01 October 2009

Zeytinyağı özü ile saçlarınızı güçlendirin vücudunuzu dinlendirin

Watsons Korupark'tan serinin tüm ürünlerini uygun fiyatlara edinebilirsiniz.
Watsons Olive serisi ambalajı ve içeriği ile yenilendi.

Cansız, kuru, donuk saçlar ve vücudunuz için geliştirilen, doğal nemlendirici olan zeytinyağı ekstresi ile formüle edilen Watsons Olive serisi, içeriğindeki gliserin ile cildinizi ve saçlarınızı nazikçe temizler, kuruluktan, korur ve ekstra nemlendirir.

Ayrıca Olive serisinin seyahat seti ile de tatillerinizde de bakımlı ve sağlıklı olabilirsiniz.

Watsons Olive serisi

- Watsons Olive Kremli Duş jeli 400ml Fiyatı: 8,99TL
- Watsons Olive Şampuan 400 ml Fiyatı: 8,99TL
- Watsons Olive Vücut Losyonu 400 ml
Fiyatı: 9,99TL
- Watsons Olive El Kremi 60ml Fiyatı: 3,99TL
- Watsons Olive Ovalayıcı Vücut Scrub Fiyatı: 7,99TL

- Watsons Olive Saç Krem Fiyatı: 8,99TL
- Watsons Olive Saç Bakım Maskesi 300ml Fiyatı: 8,99TL

- Watsons Olive Seyahat Seti Fiyatı: 7,99

This is it ... Micheal Jackson


Efsanevi pop yıldızının son provalarını ve kamera arkası çekimlerini içeren ”Michael Jackson’s This is it” filmi, 29 Ekimde Türkiye’de vizyona girecek.

Korupark Cinetech'de aynı tarihte gösterime girecek olan filmin biletleri şimdiden satışa çıktı.

Detaylı bilgi için www.cinetech.com.tr ya da 0224 241 93 83

Yönetmenliğinin Kenny Ortega‘nın yaptığı film, Jackson’un yakınlarının desteğiyle gerçekleştirildi.

Yapım, Londra konserlerine hazırlanan Michael Jacson’ın yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içeriyor.High Definition formatında, dijital ses kalitesiyle hazırlanan filmde, Jackson’ın yakın arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı kişilerin röportajları da yer alıyor.Film, Jackson’ın hayranlarına ve müzik sevenlere sanatçının sıra dışı kamera arkası görüntülerini, kariyerini ve görülmeye değer sahne performansını sunuluyor.