29 August 2009

Haftasonu eğlencesi

Speed Park'ta yarışın



Adrenlin, hız, heyecan eğlence... Bu dörtlünün karşı konulmaz keyfi Korupark SpeedPark'ta sizleri bekliyor.

Haftasonu alışverişi

Adidas'tan spor yapmayı seven beylere



Adidas, Sonbahar/Kış 2009 Clima365™ Koleksiyonu ile spor yapmanın standartlarını tamamen değiştiriyor. Bu eşsiz koleksiyon, antrenman sırasında oluşabilecek her türlü koşul düşünülerek tasarlandığı için sporu daha kolay ve zevkli hale getiriyor.

Adidas 2009 Sonbahar/Kış Clima365™ Koleksiyonu’ndaki sweatshirt’ler 78 ile 191 TL, eşofman altları ise 57 ile 123 TL arası değişen fiyatlarla adidas korupark'ta.



Body Shop'tan tek adımda kolayca sürülen rujlar

Body Shop sizi, dudakları nemlendiren ve kalıcı rengini uzun süre koruyan, yeni Colourglide Ruj serisinin muhteşem renkleriyle tanıştırıyor.

37 rengin her biri içeriğindeki yoğun renk pigmentleri ile kalıcılığını uzun süre korurken, doğal içeriği ve nemlendirici özelliği ile dudaklarınızın bakımını yapıyor. Dudaklarda lüks ve pürüzsüz bir his bırakan eşsiz formülünün sırrında Tahiti bahçeleri yatıyor. Lezzetli vanilya tadını ise vanilya özünden alıyor.

Çok sayıdaki renk seçeneği ile doğal makyajınıza, kıyafetinize veya modunuza göre rujunuzu seçebilir, Colourglide Ruj ile harika görünebilir ve kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz.




THİNK UP MANGO

MANGO, “Special prices for creative living” (Yaratıcı bir yaşam tarzı için özel fiyatlar) sloganı altında, küresel ölçekte 28 Ağustos’tan itibaren mağazalarında satışa sunacağı yeni bir konsept oluşturdu: THINK UP.
Bu tarihten itibaren, tüm dünyadaki mağazalarda MANGO koleksiyonlarından seçtiği 90’ı aşkın giysiyi ziyaretçilerine inanılmaz fiyatlara sunacak. 19 TL gibi bir fiyata satılan giysilerin de bulunduğu THINK UP serisi dahilindeki ürünlerin daha kolay ayırdedilebilmesi için özel etiketler kullanılacak.
Bu yeni projenin müşterilere daha iyi tanıtılması için MANGO Eylül ayı başlarında mangothinkup.com blogunu hizmete açacak.

Bu haftasonu Korupark Mango'ya uğrayın deriz:)

Haftasonu filmi!

Kızkardeşimin Hikayesi

Sara ve Brian Fitzgerald çiftinin genç oğulları ve iki yaşındaki kızları Kate’le sürdürdükleri hayat, Kate’in lösemi hastası olduğunu öğrendiklerinde sonsuza kadar değişir. Ebeveynlerin tek umudu, Kate’in hayatını kurtarmak için bir çocuk daha doğurmaktır. Bazıları için, böylesi bir genetik mühendislik ahlaki sorular doğururken, Fitzgerald çifti, özellikle Sara için Kate’i hayatta tutmak için ne gerekiyorsa yapmaktan başka çare yoktur. Ve gereken şeyin adı, Anna’dır.


SEANSLAR:11:50-14:10-16:30-18:50-21:10
Ayrıntılı bilgi için www.cinetech.com.tr ya da 0 224 242 93 83

27 August 2009

Burger King'den iftar menüsü


21 August 2009

La Luz'dan ağız sulandıran iftar menüsü

Menüye tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz:)

20 August 2009

Ramazan boyu keyif vakti uzadı...


Bu ramazan misafirimiz olun.


Korupark ramazan boyunca keyifli, eğlenceli bol aktiviteli. Korupark'ın iftar öncesi ve sonrası etkinlikleri Ramazan'a size ve sevdiklerinize özel. Alışveriş yemek ve Ramazan etkinlikleri ile bu yıl yine dolu dolu bir ramazan için adres Korupark.

Bu Cuma Cinetech'den yepyeni bir film


Oyuncular: Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Diane Kruger
Tüm yeni filmler ve ayrıntılı bilgi için : http://www.cinetech.com.tr/

17 August 2009

Jolly Tur Korupark'ta

Doya doya tatil yapın.

Önümüzde yaz tatiline doyamayanlar, hiç tatil yapamayanlar, yapıp da memnun kalmayanlar için yeni bir tatil fırsatı daha var. Bayram tatili. Şimdiden planlamak için biraz uzak bir tarih gibi gözükse de aynı hatayı hep yapar programsızlıktan tatil günlerimizi boşa harcar pişman oluruz.

Tüm tatilinizi organize etmek üzere Jolly Tur Korupark'ta hizmet vermeye başladı.


Tchibo'nun ferahlatan teması 'evlerin rengi beyaz'




Tchibo'nun "Evlerin Rengi Beyaz" teması ile evlerde sade dekorasyon rüzgarı başlıyor. Beyazın hakim olduğu tema ürünleri sayesinde eviniz şık ve ferah bir görüntüye kavuşacak.



Temanın nevresim takımı, masa örtüsü, dekoratif minder gibi ürünleri oturma ve yatak odalarınıza; masa örtüsü, su bardakları, gümüş kase, kalp şeklinde tuzluk ve biberlik, beyaz peçete seti, mumluk setleri ise sofralarınıza şıklık katacak.


"Evlerin Rengi Beyaz" temasıyla birlikte "Conran Banyo Tasarımları" da özel ek tema olarak satışa sunulacak. Bu özel tema, ünlü İngiliz tasarımcı Sir Terence Conran ve oğlu Sebastian Conran tarafından tasarlanan banyo ürünlerinden oluşuyor. Tartı, masaj fırçası, bornoz, cam sileceği, pratik duvar askıları bu koleksiyonun ürünlerinden bazıları. Modern tasarımlara sahip bu ürünler, banyonuzun dekorasyonu için şık alternatifler sunuyor.







Nine West'de bu sonbahar renkler ve desenler konuşuyor.


Nine West’te 2009 Sonbahar sezonunun en dikkat çeken trendleri; blok renkler, renkli süetler ve vahşi hayvan desenli baskılar...
Stiline sıra dışı bir dokunuş katmak isteyenler, renkleri özgürce kullanma fırsatı ve daha da çılgın bir görüntü için ise rengarenk süet model alternatifleri, hayvan baskılı ayakkabılar ve sonbaharın ılık günlerin de çorapsız giyilen şık ayakkabıları, kışın mat çoraplarla buluşturacak olanlar aradıklarını Korupark Nine West'de bulacaklar.

Korupark Sinema Kampanyası sonbahar film ateşini körüklüyor...

17 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her 75 TL'lık alışveriş yeni sezon filmlerini bedava izleme fırsatı kazandırıyor.
75-150 YTL arasındaki alışverişlerde bir, 151-400 YTL arasındaki alışverişlerde 2 ve 401 YTL üzerindeki alışverişlerde 3 sinema bileti kazanılıyor.

Marks&Spencer 09-10 sonbahar kış koleksiyonu raflarda

Gömlekler 59.90'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Sonbahar-Kış 2009- 2010 Erkek Koleksiyonunun ana teması “İngiliz Tarzı” na dönüş.

Bu temanın yanısıra, takım elbise koleksiyonundaki renk zenginliği ve haftasonu giyimine uygun North Coast koleksiyonundaki canlı renkler dikkat çekiyor. Örme kazaklar, jeanler ve tshirtler önplanda turuncu ve indigo mavisi renkleri ile Korupark Marks&Spencer'da yerlerini aldılar. Bu sezonda fonksiyonel ürünler tasarlamaktan kaçınmayan marka, ütü gerektirmeyen gömlekler, makinede yıkanabilir takım elbiseler ve daha bir çok teknolojik ürünle yeni sezonu karşılıyor.


Dockers®’ın yeni khaki hikayeleri


Denim pantolona en iyi alternatif olarak tanımlanan Khaki’ler Dockers’ın yeni koleksiyonunda kadife esintileriyle ön plana çıkıyor.

Dockers, bu sezon yeni koleksiyonu ile Khaki modelini daha fazla öne çıkarıyor ve öncüsü olmaya devam ediyor.
Koleksiyondaki özel kumaşlara bakıldığında bu sezon yine birbirinden farklı birçok kumaş yer alıyor. Kış sezonunun vazgeçilmez kumaşı kadife, bu sene koleksiyondaki ağırlığını oldukça hissettiriyor. Bu sezon pantolonların yanı sıra, gömleklerde ve ceketlerde de kadife efektler dikkat çekiyor.

Yeni sezon fırsatları için Korupark Dockers'a mutlaka uğrayın.

04 August 2009

Cinetech Vizyondakiler www.cinetech.com.tr









Tchibo'dan yeni tema '' Hoşgeldin Bebek ''

Tchibo'nun yepyeni teması 05 Ağustos Çarşamba günü satışa sunuluyor. Korupark Tchibo mağazasında anne adaylarının rahatlığını sağlayacak kıyafetler,bebek battabiyeleri uyku tulumları ve yorganlarının yanı sıra, bebekler için çorap ve önlük setleri 8.95 TL'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

Mudo'da erkeklere özel indirim...

Korupark Mudo'da erkek triko ve gömlekerinde %50 indirim fırsatı sürüyor.

Kadınlar da boxer giyer...


Korupark Collezione'da, birbirinden renkli, eğlenceli ve neşeli boxer ürünlerini bu kez kadınlar için satışa sunuldu. Narçiçeği, fuşya, mor, mürdüm, turkuaz renklerinin yoğun olarak kullanıldığı cıvıl cıvıl boxerlar uygun fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Modada “Fast, fresh, fashion’’ (Hızlı, taze, moda) felsefesinin yaratıcısı Collezione, trendy boxer tasarımlarıyla, kadınlara hem rahat hem de şık bir alternatif yaratıyor.