30 June 2009

ICE AGE 3 GELİYOOOORRRR...




Ice Age 3 1 Temmuz'da Korupark Cinetech Sinemaları'nda gösterime giriyor.


Serinin 3. filminde kahramanlarımız sıcak bir adadalar ancak bu sefer baş etmeleri gereken şey adanın yöneticisi zebradır. Çünkü güçlü zebra adada onları istememektedir.



Haluk Bilginer ve Yekta Kopan gibi isimlerin seslendirmesini gerçekleştirdiği filmin ilk gösterim biletlerinin çoğu şimdiden satılmış durumda fındık aşkı hiç bitmeyen minik sincabın yeni maceralarını izlemek için acele edin.


Ayrıntılı bilgi için http://www.cinetech.com.tr/ ya da 0224 242 93 83

29 June 2009

Korupark'a gelmek çok kolay

Korupark şehir merkezine biraz uzak tek dolmuşla tüm işlerimizi halletme mantığımıza biraz ters kalsa da artık büyüyen ve gelişen şehrimize biz de ayak uydurmayı öğreniyoruz. İşte tam da bu noktada yukarıdaki görseli tıklayarak aslında buraya metro ve diğer toplu taşıma araçlarını kullanarak ne kadar kolay gelebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

İyi yolculuklar:)

26 June 2009

Yapsak Yapsak şu sıcaklarda ne yapsak?


Yaz sanki bu sene biraz erken mi tüm yakıcılığı ile üstümüze bastırdı yoksa bize mi öyle geldi bilemiyorum ama bu yaz epey sıcak olacak herhalde.


Bu sene erken gelecek ramazan ayı, yapılmaya çalışılan tatil programları, çocukların okullarının geç açılacak olması, sıcak günlerde şehirde kalmak zorunda olmak derken yapılacak eğlenceli ve serin aktiviteler bulmalıydık e ufaklıklarda hep yanımızda olunca artık onlar da en az bizim kadar eğlenmeliydi dedik. Şimdi bir sürü fikrimiz var :=)
Yaz boyunca devam edecek olan atölye çalışmalarından biri mutlaka ufaklık ya da sizin için.
Dans, hobi, piyano ve drama kursu Korupark'ta başladı. İster siz gezin alışveriş yapın ufaklık eğlensin öğrensin ister birlikte eğlenin öğrenin.
Yok uzun uzun kursa gidemeyiz sağımız solumuz belli olmaz her an güneye doğru bir iniş gerçekleştirebiliriz biz derseniz o zaman da serin serin oturup filminizi seyredebilir, go kartta hız ve adrenalinin keyfine varabilir çocuk eğlence merkezinde ufaklığın yüzünü güldürebilir ya da onunla birlikte yunuslarla havuzda yüzerek serinleyebilirsiniz.
Keyifli bir yaz geçirmenizi dileriz.

25 June 2009

Zara 09 sezon indirimi




Bu ara en çok duyduğumuz sorulardan birisi Zara Grubun ne zaman indirime gireceği sanırım.
O zaman ilan edelim 2 Temmuz Zara'da çıldırma günü şimdiden alacaklarınızı seçip beğenip
karar verseniz iyi edersiniz:) Zira gözünüze kestirdiğiniz her parça indirimin ilk günlerinde bitmiş oluyor.

24 June 2009

Mango %70' e varan indirim




Mango %70'e varan indirim başladı. 12 Temmuz indirim için son gün!


09 Babalar Günü















2009'un babalar günü güneşli bir pazardı.
Pazar günü herkes evinde, çayırda çimende, büyükbabasında dedesinde olur diye babalar günü etkinliğimizi cumartesi yapaılm dedik.
Babalarıyla birlikte gelen minikler Gymsport ile birlikte düzenlediğimiz çeşitli spor yarışmalarına katıldı babalar yarıştı çocuklar destekledi.
Her zamanki gibi en çok biz eğlendik güldük bir sürü de süper hediye dağıttık.
Günün sonunda yorgun yarışmacıların birincilik tartışmaları içerisinde durgun:S ama her zamanki gibi huzurluyduk.
Gymsport'a değerli katkılarından dolayı sonsuz kere teşekkür ederiz.



Merhaba




Korupark'tan herkese merhaba.

Bundan sonra sanal alemdeki diğer tüm mecralarımızın yanı sıra sizlere bizi bir de bloğumuzdan takip etme imkanı sunuyoruz.

Korupark'ta gerçekleşmekte ve gerçekleşecek her türlü etkinlik, indirim kampanya vb. imkanlardan yararlanabilmeniz ve bizden biri olmanız için tüm bunların yanısıra yorumlarınıza yer verebilmek için blogumuzda sürekli yazıyor olacağız.

Sevgiler.

Korupark